Decoratie-ideeën

Hoe u Feng Shui in uw wasruimte kunt integreren en uw financiën kunt verbeteren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We brengen allemaal veel tijd door in onze wasruimte en de principes van Feng Shui kunnen worden gebruikt om een georganiseerde en plezierige ruimte te creëren. Als een gebied dat het waterelement benut en vuil en puin verwijdert, zijn feng shui-principes vergelijkbaar met de badkamer.

De wasruimte is een ruimte van zuivering door vuil te verwijderen en te vernieuwen met schone doeken. Een beetje aandacht zal de stroom van positieve chi in je huis verhogen en de wastijd verlengen leuker.

Feng Shui plaatsing van wasgoed bij u thuis

Als u een nieuw huis bouwt of verbouwt, kan plaatsing van de wasruimte volgens de feng shui-principes uw vermogenssector optimaliseren en verbeteren. De wasruimte mag niet in het luxe gedeelte van uw huis worden geplaatst, aangezien deze sector wordt beheerst door hout. Maar als een plaats van water voedt de gootsteen het hout. Plaats de wasbak niet in een brandruimte van het huis aangezien vuur en water elkaar tegenwerken. Idealiter zou het buiten het huis geplaatst moeten worden, zoals in een galerij, op een terras of in een kamer buiten het huis.

De kleur van de wasruimte

Je brengt veel tijd door in de wasruimte. Daarom zal het net zo aantrekkelijk en lust voor het oog moeten zijn als uw badkamer om rijkdom te verbeteren en aan te trekken. Neem de tijd die je nodig hebt om rond te kijken in de wasruimte en na te denken over hoe het eruit ziet en hoe je het zou willen hebben.Ziet het er slordig uit? Het is donker? Zijn de kleuren storend?

Om uw financiën te verbeteren, moet een feng shui-wasruimte licht zijn. Lichte tinten blauw of groen versterken kleuren die water aantrekken. Houtkeuzes voor meubels en bekleding moeten bruin of lichtbruin zijn. Houd alles licht.

Basisprincipes wasruimteontwerp

Een van de belangrijkste elementen voor de wasruimte is goede verlichting, via ramen of plafondlampen. Goede verlichting zorgt voor een positieve stroom van chi en laat je zien wat je doet.

Je moet zorgen voor voldoende opbergruimte voor de wasbenodigdheden die nodig zijn. U hoeft er echter geen vergaderruimte van te maken om niet-gerelateerde items op te slaan. Er moet voldoende ruimte zijn op het aanrecht of de werktafel om kleding op te vouwen. Gebruik deze ruimte niet voor opslag.Het moet vrij worden gehouden wanneer het niet in gebruik is.

Zet geen draak voor de wasruimte (decoratie). Vuil water komt uit de kamer en shar chi (negatieve energie) kan de energie beïnvloeden die je draak verbetert. Een schaal met blauwe en lichtbruine veelkleurige kristallen of gekleurde stenen kan rijkdom versterken en aantrekken. Overdrijf het ontwerp niet met te veel feng shui-elementen. Houd de wasruimte opgeruimd.

Creëer harmonie in de wasruimte

Zelfs als je je wasruimte niet kunt verbouwen of een nieuwe kunt bouwen, zijn er enkele basisregels die gelden voor de feng shui van een wasruimte die op elk moment kan worden opgenomen om harmonie te creëren:

Kijk rond en onder je wasmachine om er zeker van te zijn dat er geen lekken zijn in de slangen of andere onderdelen. Als u lekken heeft, repareer of vervang dan uw machine. Langzame lekkage wordt weerspiegeld in uw financiën.

Het deksel of de deur van je wasmachine moet altijd gesloten zijn. Net als het toilet in de badkamer stroomt schoon water de kamer in terwijl vuil water de kamer en je huis uitstroomt. Een open deksel of deur zorgt ervoor dat uw financiën met het vuile water van u wegvloeien. Houd ook de deur van de droger gesloten.

De deur naar je wasruimte moet altijd op slot zijn. Als je geen deur hebt, hang dan een gordijn op. Vergeet niet om de kleuren licht te houden.

De wasruimte schoonmaken en organiseren

Reinheid en organisatie zijn feng shui-principes die zo belangrijk zijn in de meestal kleine ruimte van de wasruimte. Je moet in gedachten houden wat we je hierna vertellen:

  • Verwijder regelmatig pluizen uit de droger. De pluisjes zijn rommelig en klampen zich vast aan de shar chi. Het kan ook echt brandgevaar opleveren.
  • Gooi oude wasmiddelcontainers weg en leeg de prullenbak regelmatig.
  • Rangschik de wasgadgets en bewaar alleen de benodigdheden.
  • Houd meubels georganiseerd.
  • Gebruik manden of manden om kleding te sorteren die wacht om gewassen te worden. Laat geen kleding op de grond liggen.
  • Kleding opvouwen of ophangen en meteen opbergen. Laat geen kleding ophopen in de wasruimte.
  • Vervang doorgebrande lampen onmiddellijk. Reinig vloeren en gootstenen regelmatig.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: