Decoratie-ideeën

Hoe versier ik mijn landhuis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De landhuizen hebben een eigenaardige stijl, die meestal erg gezellig is en natuurlijk die rustieke toets onthoudt die zo passend is in die omgevingen. Hoewel we een minimalistische en moderne stijl kunnen gebruiken in een huis op het platteland, als we het hebben over een landhuis zelf, is de stijl die we zoeken meer huiselijk.

In dit geval zullen we zien hoe ik mijn landhuis moet inrichten, een fantastisch idee als we een ruimte hebben met deze kenmerken. Er zijn veel stijlen die we kunnen omvatten en ideale details om het tegelijkertijd een rustiek en modern tintje te geven.

Houten balken in de lucht

Een van de belangrijkste details die we in veel landhuizen kunnen zien, heeft te maken met de gebruikte elementen. hout is een van de basismaterialen die we in ons landhuis zouden moeten gebruiken. Maar we kunnen het niet alleen introduceren bij vintage meubels, maar we kunnen ook enkele houten balken laten zien of zelfs toevoegen die een rustieke uitstraling hebben. Omdat dit detail een van de beste is in rustieke en landelijke omgevingen. Probeer deze balken dus in het plafond te laten zien om het huis karakter te geven.

Gebruik de steen

Steen is een ander materiaal dat kan worden gebruikt om een landhuis te decoreren Overdrijf het niet, want het geeft geen warme toets. We kunnen er een muur mee bekleden of op de keukenvloer zetten. Het is een resistent materiaal en het kan duur zijn, maar het is zeker sterk en duurzaam, en biedt ook elegantie en die rustieke charme van de hutten met hout en steen.Het zijn twee materialen die in elk landhuis gezien mogen worden.

Gebruik neutrale en lichte tinten

Een van de problemen met ruimtes die rustiek zijn ingericht, is dat ze door het gebruik van hout te donker kunnen worden. Daarom raden we aan om bij lichte en neutrale tinten te gebruiken om ruimtes tegelijkertijd elegantie en helderheid te geven. Koop een fauteuil in ruwe tinten, verf muren wit en zelfs wat meubels. Als je kleurtonen wilt, kun je pasteltinten gebruiken, die zacht zijn en vreugde brengen in ruimtes.

Landhuis woonkamer

In de woonkamer moeten we een plek creëren die gezellig is. De elementen die perfect kunnen zijn als we een landhuis hebben, zijn textiel met ruwe tinten die warmte geven. Houten meubelen zijn bijna altijd aanwezig, en we kunnen een rustieke bijzettafel en zelfs een antiek dressoir toevoegen als opbergmeubel.Daarnaast hebben we de mogelijkheid om wat textiel toe te voegen met prints zoals bloemen of ruiten, die perfect combineren met de landelijke sfeer.

Badkamer met vintage accenten

De vintage stijl is ideaal voor een landhuis, dus we kunnen het aan alle kamers toevoegen. In de badkamer kunnen we een vintage ligbad, kranen in oude stijl en details zoals stenen of metrotegels opnemen. De ideeën zijn zeer gevarieerd.

Landelijke Keuken

De keuken is een andere plek waar we die landelijke lucht kunnen toevoegen Er zijn keukens in vintage-stijl die dat tintje hebben, met houten meubels maar moderne accenten. Je kunt een keuken hebben met kleur in de kasten, of wit gebruiken om licht te hebben. In dit geval wordt een bepaalde vintage touch gezocht met een eiland met hout, planken met glas en soortgelijke details.

Eetkamer met mooie meubels

Eetkamers in landhuizen zijn ook zeer belangrijke ruimtes, omdat het meestal plaatsen zijn waar hele families wonen. De eetkamer moet een bepaalde klassieke of vintage touch hebben, met mooie houten stoelen. We houden ook van het idee om een mooie lamp toe te voegen, zoals de spots die zijn geïnspireerd op de industriële stijl. We mogen niet vergeten dat de mixen die we maken een goed resultaat kunnen hebben.

Charmant terras of tuin

Een ander onderdeel dat meestal erg belangrijk is bij het inrichten van een landhuis, is het terras of de tuin. Deze huizen hebben meestal grote gebieden buiten om te genieten van het mooie weer en de frisse lucht We moeten mooi tuinmeubilair kopen dat ook duurzaam is. In een landhuis zijn die van behandeld hout aan te raden, maar als je denkt dat ze kunnen beschadigen, kun je ook kiezen voor metalen of een rustplaats toevoegen op een plek met een pergola.Buiten kunnen we ook slingers van licht en textiel toevoegen om het gezelliger te maken.

Voeg details toe die het veld herinneren

Een geweldig idee is om bepaalde accenten toe te voegen van dingen die ons doen denken aan het platteland Rieten manden kunnen een leuk detail zijn dat momenteel ook een trend is. Maar voeg ook bloemen toe in oude vazen of prints zoals bloemen. Die aanrakingen maken het verschil.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: