Decoratie-ideeën

Transformeerbaar meubilair om met het kind mee te groeien

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als we kinderen hebben, passen we de meubels aan de kleintjes aan, maar naarmate ze ouder worden, wordt het nut van het eerste meubels paar functie verliezen en we ze op zolder of berging moeten bewaren omdat ze niet meer gebruikt gaan worden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij babybadjes, commodes, wiegjes, kinderstoelen etc. Maar veel merken hebben met al deze nadelen rekening gehouden en hebben hun meubels ontworpen met het oog op de toekomst zodat ze gebruikt kunnen blijven worden zonder ze op te stapelen en te vergeten en begeleid de kinderen in hun groei.

Het merk Herms heeft bijvoorbeeld een transformeerbare en multifunctionele wasbak ontworpen, de zogenaamde Slide Baby Herms, die wordt gebruikt om het bad en de commode te plaatsen voor baby's, maar die Als de badkamer eenmaal is voltooid, wordt deze getransformeerd en blijft hij aan de buitenkant als een wasbak met een zeer origineel en praktisch design aanrechtblad.

Een andere optie zijn de wiegen, er zijn al veel modellen die zijn ontworpen en speciaal ontworpen om de groei van het kind te begeleiden, het zijn de zogenaamde evolutionaire wiegen, gaan van een veilig en mooi wiegje tot een bed voor oudere kinderen die al zelfstandig zijn voor het slapengaan.

Een andere optie zijn de evoluerende kinderstoelen, erg handig en gaan van een comfortabele en veilige stoel om de baby te voeden tot een ergonomische stoel die elke volwassene kan gebruiken. Er zijn verschillende modellen die we kunnen vinden, zo heeft het merk Stokke de kinderstoel ontworpen Tripp Trapp Ontworpen om met het kind mee te groeien tot het volwassen is.

Een ander merk dat aan deze optie heeft gedacht, is het Italiaanse merk Foppapedretti, dat het model Lu-lu heeft gemaakt, dat ook Omdat het evolutionair is, heeft het de mogelijkheid om te vouwen om weinig ruimte in te nemen en is gemaakt met materialen die niet giftig zijn voor de kleintjes en kan in verschillende kleuren worden gekozen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: