Decoratie-ideeën

Kindertent

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Speelruimtes voor kinderen worden steeds gevarieerder en interessanter, daarom vinden we ideeën als geweldig als de kindertent Dit detail kan ideaal zijn voor hen om te spelen en duizend uit te vinden verhalen, maar het heeft ook andere toepassingen.

Laten we eens kijken inspiratie om de tent voor kinderen als decoratie te gebruiken. Als je van dit geweldige element in je huis wilt genieten, aarzel dan niet om op zoek te gaan naar enkele mooie modellen die de kleinste leden van het huishouden leuk zullen vinden.

Koop de tent

We hebben veel kinderdecoratiewinkels gevonden waar tenten en tipi's voor kinderen zijn. Ze hebben meestal standaardafmetingen, maar het is beter om ze te meten om te weten of we ze thuis kunnen toevoegen en waar. Bij aankoop kunnen we ook kiezen voor de eenvoudigste modellen, met witte stoffen of in neutrale tinten, al moeten we zeggen dat velen van hen prachtige prints hebben. Als we de prints kiezen, zullen we moeten nadenken over hoe ze zullen combineren met de rest van de kamer, aangezien het een nogal opvallend element is.

Shop-add-ons

Bij het kopen van de tent ook we moeten nadenken over de accessoires Normaal gesproken hebben we een mat of een gewatteerde deken nodig voor het onderste gedeelte, aangezien ze daar veel tijd zullen zitten . Daarnaast worden er meestal wat kussens en grappige poppen toegevoegd om ze gezelschap te houden.Dit textiel maakt van de tent een magische en comfortabele plek voor ze.

Warlands om de winkel te versieren

Een van de dingen die we het leukst vinden bij het creëren van kinderruimtes, is het zien van die kleine details die ze tot droomplekken maken. Slingers kunnen ons helpen om dat geweldige feestelijke tintje aan elke hoek van uw kamer te geven. In het geval van tenten kunnen we een kleine lichtslinger in de tent plaatsen om uw dromen te verlichten. Het is ook mogelijk om slingers en spandoeken aan de buitenkant te hangen om de winkel meer decoratieve accenten te geven.

Maak je leesruimte

Deze tenten worden voor veel doeleinden gebruikt. Een ervan, die we ook erg leuk vinden, dient als leesruimte voor de kleintjesWe kunnen een kleine boekenkast aan één kant toevoegen, zodat ze hun favoriete boeken bij de hand kunnen houden. Op deze manier zorgen we ervoor dat ze veel meer lezen, want ze hebben ook een geweldige plek waar ze kunnen dromen over de avonturen van hun boeken.

Een winkel als speelruimte

Deze tenten dienen perfect als speelruimte voor kinderen. Dit is ongetwijfeld het meest populaire gebruik. Hiervoor kunnen we ze introduceren in de speelkamers, wat een van de beste ideeën is. Ze zullen hun hoekje hebben om te gaan zitten om te lezen, spelen of dromen. Het biedt hen een toevluchtsoord waarin ze duizend verhalen kunnen verzinnen die hen urenlang kunnen vermaken.

Maak je tent of tipi

Hoewel we dit soort elementen in veel kinderdecoratiewinkels kunnen vinden, kunnen we ze ook zelf maken door een stof te kiezen die we mooi vinden of die bij een ander element in de kinderkamer past.Zo maken we alles heel homogeen. Voor de tipi of de tent hebben we een structuur nodig van houten stokken die resistent zijn om ze te verbinden. Het is gemakkelijker om de tipi te maken, omdat de palen aan de bovenkant gekruist en vastgebonden zijn. Aan de andere kant is het gemakkelijker om de stof toe te voegen en een deur te maken. In het geval van de tent moet u de hoogte van de structuur en de afmetingen ervan meten om te weten hoeveel stof u moet gebruiken en hoe u deze moet naaien.

Bedtent

Er zijn ook enkele eenvoudige constructies te koop om tenten boven kinderbedden te creëren. Dit geeft ze een beschutting voor het slapengaan Dit kan een goed idee zijn voor kinderen die bang zijn in het donker. Het is ook mogelijk om dit type structuur te gebruiken zodat ze een goede leeshoek voor zichzelf hebben.

Decoratief element

Hoewel het waar is dat dit soort constructies dienen als speelruimte voor kinderen, zijn ze in veel huizen ook een decoratief stuk geworden. Als we een mooie stof kiezen, slingers toevoegen, wat gekleurde kussens en wat details zoals wat veren, hebben we een zeer decoratieve hoek voor elke kinderkamer Ze zullen hier niet altijd mee spelen tenten en tipi's maar in veel Scandinavische omgevingen vinden we de nodige inspiratie om te weten hoe we ze moeten decoreren. Ideeën zoals pooltapijten, zachte kussens en gedessineerde dekens kunnen ons helpen een speel- en leeshoek te creëren die ook heel decoratief is.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: