Decoratie-ideeën

Ontdek hoe je de boekenkast integreert in de woonkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De woonkamer is een ontspanningsruimte waar we tijd doorbrengen met onze familie en vrienden. Daarom is entertainment er meestal in geconcentreerd. Het is gebruikelijk dat we een leeshoek of een boekenkast in de woonkamer hebben, omdat het een sleutelstuk is om alles een gezellige toets te geven en ook om onze favoriete boeken in op te bergen. Dus als je nog steeds geen boekenkast in je woonkamer hebt, zijn hier enkele ideeën om deze te integreren.

We gaan je vertellen hoe je een boekenkast in de woonkamer kunt integreren, een idee dat ideaal is voor deze ruimte, aangezien we deze vaak als leeshoek gebruiken.Er zijn veel soorten boekenkasten en manieren om ze aan je woonkamer toe te voegen, zodat je wat inspiratie kunt opdoen.

Waarom een boekenkast in de woonkamer

De woonkamer is ongetwijfeld de meest geschikte plek om een boekhandel te hebben. Als we thuis meer ontspanningsruimtes hadden, zouden we een geweldige leeshoek kunnen creëren, maar dat is niet altijd mogelijk, dus wordt de woonkamer meestal voor dit doel gebruikt. Boeken zijn grotendeels vervangen door e-books, maar er zijn nog steeds mensen die graag op papier lezen. En als je van lezen houdt, zul je zeker je favoriete boeken in dit formaat willen hebben Daarom is het perfect om een boekenkast in de woonkamer te hebben die we kunnen gebruiken om boeken en decoreer met wat andere stukken.

Een meubel voor boeken en tv

Als onze woonkamer niet bijzonder groot is, moeten we ruimte besparen en goed nadenken over de meubels die we kopen.Bij het toevoegen van de boekenkast kunnen we dit doen in de hetzelfde meubelstuk dat wordt gebruikt voor de televisie Deze meubelstukken hebben meestal voldoende opbergruimte om andere dingen op te bergen, dus we kunnen er een kopen die groot en die ruimte hebben voor alles. Op deze manier hebben we een twee-in-één die we in een gebied naast de muur zullen plaatsen.

Boekenkast in klassieke stijl

De klassieke stijl is altijd een hit, omdat hij zich meestal aanpast aan alle soorten ruimtes en omgevingen. Als je wilt dat de boekenkast een element is dat jarenlang meegaat, zet dan in op hout. Een boekenkast met een eenvoudig ontwerp, met planken die functioneel zijn waar je de boeken in kwijt kunt en je hebt een meubelstuk voor het leven. Dit idee is zonder twijfel iets eenvoudigs, aangezien ze ze ook aan de achterwanden hebben toegevoegd.

Gesloten kast met opbergruimte

In veel gevallen willen we de dingen die we hebben liever niet zien, of geven we er de voorkeur aan om alles in een gesloten kast te hebben omdat het stof vermijdt. In open boekwinkels hebben we het grote probleem dat we van tijd tot tijd moeten schoonmaken om deze ophoping van stof te voorkomen. Bij dit soort meubelen gebeurt dat niet en zullen we onze boeken goed bijgehouden hebben voor uw gebruik. Bovendien zijn ze meestal erg mooi. In dit geval is het ook een tv- en opbergkast met lades.

Inbouwkast

Dit zijn de boekwinkels die we het leukst vinden, perfect voor degenen die veel boeken hebben en ze graag lezen. In deze inbouwboekenkasten besparen we een meubelstuk dat ongebruikte ruimtes achterlaat Ze gaan meestal tot aan het plafond en van muur tot muur. Ook deze boekenkast is wit, waardoor hij perfect opgaat in de omgeving.Bij het toevoegen van boeken aan de planken moeten we een goede verdeling maken. Zoals we hier kunnen zien, hebben niet alle planken boeken geplaatst. In sommige staan dozen, in andere schilderijen of planten. Verzadiging moet worden vermeden en ook perfecte symmetrie.

Boekwinkel in donkere tinten

Als je wilt dat je boekenkast opv alt in de woonkamer, je kunt hem in sterke tinten schilderen Het moet gezegd worden dat ze het in dit geval hebben gedaan omdat het een kamer met grote ramen en dosis natuurlijk licht. Maar als je kamer klein is, is het altijd beter om wit te gebruiken. Dit meubelstuk in sterke tinten is zeer verfijnd en laat de boeken meer opvallen.

Boekwinkel onder de trap

Dit idee lijkt ons erg origineel. Het is ook een grote inspiratie om te profiteren van de opening die altijd onder de trap blijft en die soms niet wordt gebruikt.In dit geval hebben ze een trap gemaakt waaronder de planken liggen. Zo krijgen we een heel originele boekhandel die elke meter benut.

Maak een leeshoek

Als je woonkamer groot is, heb je zeker ruimte om je boekenkast toe te voegen en maak er een geweldige leeshoek naast Het is een geweldig idee voor degenen die van deze hobby houden . Je hoeft alleen maar een goede eenpersoonsbank en een lamp te kopen om ook 's nachts te kunnen lezen.

Originele plank

In dit geval zien we hoe de plank een bijna artistiek element is. In een moderne woonkamer hebben ze een boekenkast toegevoegd gemaakt van hout maar in de vorm van een boom. Ongetwijfeld een van onze favorieten.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: