Decoratie-ideeën

Ontdek hoe je keukens decoreert met een bar

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Een keuken creëren die volledig functioneel is is een droom voor iedereen, omdat ze ons tegenwoordig zoveel mogelijkheden bieden in deze ruimte. Afhankelijk van de ruimte die we hebben en wat we willen doen, zullen we verschillende ideeën hebben om uit te voeren. Een die steeds populairder is geworden, is het creëren van keukens met een bar in huis.

De keukens met een bar bieden ons twee omgevingen in één We zullen tegelijkertijd een eetkamer en een keuken hebben, waardoor we veel ruimte besparen en een keuken creëren die is dynamischer, omdat het gezin meer verenigd kan zijn en kan praten zonder de keuken naar een werkruimte te verwijzen.

Waarom keukens plaatsen met een bar

De keukens met een bar zijn erg praktisch, omdat ze ons de mogelijkheid bieden om een werkruimte of een bar te hebben om te eten en te kletsen met iedereen die in de keuken werkt. Het is een manier om ervoor te zorgen dat deze ruimte niet zo gesloten blijft en wie er huiswerk aan het maken is, voelt zich niet alleen en weg van al het andere. Momenteel dient deze bar ook om ruimtes te verdelen, aangezien er een tendens is om keukens te creëren die open staan voor de eetkamer en de woonkamer. De bar helpt ons een fysieke scheiding te creëren tussen de ene ruimte en de andere, en beide te verenigen. Deze bars maken soms ook deel uit van het eiland, dat een werkruimte is waar je van alles kunt toevoegen, van opbergruimte tot een fornuis of gootsteen.

Voeg een paar mooie krukken toe

De krukken zijn een onderdeel waarvan we niet mogen vergetenHet is een fundamenteel element dat het verschil maakt met een eenvoudig werkeiland of een bar. Deze krukken worden in vele stijlen en materialen verkocht. We moeten er een paar kopen die zich aanpassen aan de hoogte van de bar, die comfortabel zijn en die ook goed combineren met de esthetiek van de keuken. Over het algemeen zijn ze meestal in hoogte verstelbaar, zoals degene die we zien, die een klassieke stijl hebben waarbij wit geverfd metaal wordt gecombineerd met een houten zitting.

Keukens met kookeiland

Een van de gemakkelijkste manieren om een aanrecht aan je keuken toe te voegen, is door het op het eiland te plaatsen. We zullen verschillende dingen in één hebben. Een grote werkruimte waarin we enkele elementen kunnen plaatsen en ook een bargedeelte. Het is een goed idee om te doen zoals in dit geval, het gedeelte van de bar te differentiëren met een iets hogere houten plaat zodat de werkruimte dit recreatiegebied niet binnendringt.Het resultaat is een zeer veelzijdige en functionele keuken. Hoewel we in dit geval een vrij grote ruimte nodig hebben.

Kleine keukens met bar

In deze keuken vinden we een heel kleine ruimte. Je denkt toch dat als je keuken zo is, je de bar moet missen. Maar je hebt altijd een alternatief. In dit geval hebben ze een kleine houten balk gemaakt die opvouwbaar is Dat wil zeggen, als we hem niet gebruiken, kunnen we hem aan de muur plakken om meer ruimte te hebben waarin verplaatsen.

Minimalistische stijl in de keuken

We houden echt van minimalistische ruimtes, dus we wilden de kans niet missen om een keuken met een bar in deze stijl te laten zien. eenvoud is de regel in deze gevallen, dus de bar is een eiland in helder en smetteloos wit dat kan worden gebruikt om te werken of te eten.Het biedt veel lichtinval en geeft het gevoel van ruimte. Als contrast hebben ze gekozen voor volledig zwarte ontlasting.

Keukens in U

De indeling van de bar hangt sterk af van de ruimte die we in de keuken hebben. In het midden plaatsen is een goed alternatief, omdat het alles dynamischer maakt en de keuken gemakkelijk is te scheiden van de rest van het huis. Maar als de keuken niet erg groot of lang is, kunnen we hem in de vorm van een U maken, dat wil zeggen in een hoek die op het aanrechtblad past. In dit geval kunnen we zien hoe de bar ons in staat stelt om van de ruimte te profiteren en een leuke hoek voor het ontbijt wordt.

Houten keukenbar

Als de grote klassiekers jouw ding zijn, wil je misschien de huidige witte werkbladen weggooien ten gunste van hout.In dit geval zien we hoe deze bar van het eilandtype een lichte houtsoort gebruikt die alles veel warmte geeft. Omdat het een zeer brede bar is, biedt het een deel van het werkgebied met een fornuis.

Keuken met bar in sterke tinten

In dit geval laten we een ongewoon idee zien. Momenteel worden open-plan-omgevingen bijna altijd gezocht met tinten zoals wit, maar deze bar durfde het aan met donkerdere tinten. Een mix van bruine tinten die een succes is.

Keukens met gesloten tralies

Deze balk heeft een omsloten structuur met aan één kant een kolom. Het is niet de meest gebruikelijke omdat ze van open ruimtes houden, maar het is een andere manier om de keuken van de rest te scheiden.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: