Interieur

6 websites voor interieurontwerp die je wilt leren kennen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Verhuist u binnenkort naar een nieuwe woning? Heeft u een klein appartement in de stad gehuurd dat een esthetische verandering nodig heeft? Hoopt u in de nabije toekomst uw eigen huis te kunnen bouwen? Dan ben je vast geïnteresseerd in de volgende websites over interieurontwerp.

De zes websites over architectuur en interieurontwerp die we in deze selectie hebben opgenomen, geven je tal van ideeën om je bezig te houden met het ontwerp en de inrichting van je huis. We bezoeken ze regelmatig; Ze zijn een bron van inspiratie. En we hopen natuurlijk dat jij dat ook doet zonder Decoora te vergeten.

AD

AD, Architectural Digest, is een tijdschrift van decoratie, architectuur, kunst en design van Condé Nast Editions. Een referentieruimte die opv alt door de elegantie van zowel het ontwerp als de inhoud. Het is waarschijnlijk een van de meest populaire interieur- en decoratiewebsites in ons land.

Bij Bezzia houden we van de sectie "CasasAD" waarmee we exclusieve huizen kunnen betreden. En we blijven «Trend alert! en «The piece of the day» bezoeken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en trends in de wereld van interieurdecoratie. Vergeet niet dat je naast het bezoeken van hun pagina ook een abonnement kunt nemen en hun maandblad kunt ontvangen.

Architectuur en Design

Arquitectura y Diseño is waarschijnlijk een van de meest uitgebreide tijdschriften in zijn vakgebied. De foto's bij de "huizen" sectie dragen bij aan het aantrekkelijker maken van elk van de ideeën die architectuur- of interieurontwerpers erover nadenken.

We vinden ook de duurzame richtlijnen die worden voorgesteld in de rubriek "ecopassie" en de aanwijzingen die ze ons geven over nieuwe productaanbieders een succes. Het web informeert ook over actuele trends en makers.

Cereal

Cereal is een ruimte die veel zorg besteedt aan het ontwerp. Het is met veel smaak gedaan en de keuze van de inhoud is niet minder opmerkelijk. Van de eerste foto tot de laatste; ze zijn allemaal een bron van inspiratie.

Naast de secties gewijd aan design en kunst, raden we je aan om “City Guides”, een selectie van bezienswaardigheden in steden als Londen, Parijs, New York en Los Angeles. Je kunt ook genieten van hun afspeellijst terwijl je door hun pagina's bladert, ze maken er elk seizoen van het jaar een.

Dezeen

De missie van Dezeen is niets anders dan het aanbieden van een zorgvuldig samengestelde selectie van de beste architectuur, design en interieurprojecten van over de hele wereld. Het is de reden dat zijn opkomst sinds zijn geboorte in 2006 niet te stoppen is.

Op zijn portaal vindt u een ruime keuze aan afbeeldingen en artikelen met betrekking tot architectuur en design, evenals een jobportaal Net als in de vorige kunt u zich abonneren om de updates in je mail. Dezeen Daily wordt dagelijks verzonden met de nieuwste Dezeen-verhalen, terwijl Dezeen Weekly een samengestelde nieuwsbrief is die elke donderdag wordt verzonden met hoogtepunten van Dezeen.

Houzz

Op Houzz kun je niet alleen bladeren door miljoenen foto's en filteren op basis van je voorkeuren, maar contact maken met professionals in de buurt om je te helpen met je project. Het is geen website om te gebruiken, maar een community die is gemaakt rond decoratie.

Houzz is een community waar je interactie kunt hebben met andere gebruikers, maar ook met interieurprofessionals. Ideeën vinden om te implementeren in je nieuwe huis is heel eenvoudig in deze ruimte die is gecreëerd door en voor liefhebbers van decoratie.

Registreer, download de app op je mobiel en geniet van de onuitputtelijke inhoud. Laat je inspireren, ontdek producten, vergelijk ideeën en creëer met de hulp van anderen het huis waar je altijd van hebt gedroomd.

Minimalistische interieurs

Minimalist Interiors is een actuele blog, geschreven door gespecialiseerde journalisten, waarin zij de architectuur en vormgeving van meer eigentijdse interieurs benaderen, met speciale aandacht voor de minimalistische trend. De inhoud, die dagelijks wordt bijgewerkt, presenteert de meest actuele architectuur- en interieurontwerpprojecten en productontwerpen, zowel van gevestigde professionals als van degenen die hun creatieve talent beginnen te tonen.

In de secties "Agenda" en "Boeken" onthullen ze de meest aantrekkelijke werken, tentoonstellingen of evenementen die binnen of buiten onze grenzen plaatsvinden, terwijl in de sectie "Handtekeningen" een brede directory van prestigieuze bedrijven van meubels, keukens, badkamers, kranen, verlichting, omdat het uiteindelijk hun doel is om minimalistische interieurs nuttig te maken.

Naast deze websites nodigen we je uit om andere te verkennen, zoals Casa Viva, Apartment Theory of Decoratrix. Als u op zoek bent naar iets specifieks gebruik hun zoekmachines om direct toegang te krijgen tot gerelateerde inhoud. Als tijd geen probleem is, geniet dan rustig van elk van de websites en verdiep je in elk van de secties en voorstellen.

Als je deze interieurwebsites wekelijks doorneemt en Decoora bezoekt, zul je altijd op de hoogte blijven van nieuwe decoratietrends, om mee op zoek te gaan naar ideeën de om uw huis esthetisch en op een eenvoudige manier te vernieuwen en natuurlijk praktische organisatieoplossingen te vinden die bijdragen aan het handhaven van de orde erin.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: