Decoratie-ideeën

Ontdek kleine keukens met kookeiland

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het hebben van een kleine keuken kan een hele uitdaging zijn om er het beste van te maken en in te richten. Normaal gesproken geven we, als onze keuken klein is, meestal het eiland op, een element dat in grotere ruimtes wordt gebruikt. Maar het is ook mogelijk om kleine keukens met een eiland te hebben als we weten hoe we het als element moeten gebruiken om de keuken te verenigen met de rest van de ruimte.

De kleine keukens met een eiland kunnen ons helpen om een veel functionelere plek te creëren en geschikt voor onze behoeften. Deze eilanden worden voor veel dingen gebruikt, omdat ze tegelijkertijd als geïmproviseerde eetkamer en werkruimte kunnen dienen, en daarom zijn ze zo functioneel en veelzijdig.

Keuken met eiland aan één kant

Het eiland kan op verschillende plaatsen worden geplaatst. Een daarvan is de zijkant van de keuken, waar we veel meer ruimte hebben om te passeren. Als onze keuken klein is, moeten we goed nadenken over waar het eiland heen kan, zodat alles comfortabeler voor ons is. Als we doorgangsruimte willen hebben, kunnen we die altijd aan één kant zetten, waardoor er een soort U-vormige keuken ontstaat. In dit geval integreert hij heel goed en wordt er een eiland toegevoegd op twee niveaus met een eettafel.

Kleine keuken met kookeiland

Het centrale eiland neemt meestal meer ruimte in beslag, dus we plaatsen het meestal niet op deze plek als onze keuken klein is. Als het echter een vierkante keuken is, is dit misschien wel de beste oplossing. Bovendien, als het een ruimte is die openstaat voor de woonkamer, hebben we een manier om een natuurlijke continuïteit tussen de twee te creëren.Dit eiland doet dienst als ontbijtbar en ook als ruimte om te werken en spullen op te bergen. Centraal staan geeft ons comfort tijdens het werken.

Keuken minimaal

In kleine keukens is het altijd beter om te zoeken naar de minimale uitdrukking, aangezien dit plaatsen zijn waar we veel gebruiksvoorwerpen zullen hebben. We hebben een ideale omgeving nodig om te werken en dat vereist dat het een eenvoudige en schone plek is. Daarvoor hebben we de coole minimale stijl, die ons helpt om alles een eenvoudige stijl te geven en het ruimer te laten lijken omdat er niet teveel spullen zijn.

Klassieke stijl voor het eiland

Als je van een klassieke stijl houdt, moet je weten dat meubels vaak een zwaardere uitstraling hebben, dus denk goed na voordat je het in een kleine ruimte plaatst.Deze keuken biedt ons een vierkant eiland om te profiteren van het centrale gebied. Het eiland heeft een perfecte klassieke stijl, met een houten blad en een wit geschilderde structuur die past bij de rest van de keuken.

Moderne keuken met kookeiland

In deze moderne keuken zien we een open concept In kleine keukens is het tegenwoordig gebruikelijk om concepten te creëren die open staan voor de rest van de gemeenschappelijke ruimtes zoals de eetkamer en woonkamer. Zo creëren we ruimtes die groter lijken, maar die twee of drie kamers integreren tot één. Het eiland is een eenvoudige manier om de keuken te definiëren. Tegelijkertijd wordt er een ruimte gecreëerd om te kunnen eten en te communiceren met degenen die in de keuken werken.

Eiland als eetkamer

Het eiland dat we in dit geval hebben laat ons een ruimte zien die wordt gebruikt als eetkamer en tegelijkertijd als werkruimte.Om een comfortabele eetkamer te creëren, hebben ze het aanrechtblad verlengd, zodat het ook praktisch is om aan te werken. Dit zijn de twee toepassingen die het vaakst aan dit soort ruimte worden gegeven, dus hier hebben we een goed voorbeeld om aan onze keuken toe te voegen, hoewel we wat ruimte in het centrale gedeelte moeten hebben.

Keukenopslageiland

Een ander gebruik dat aan deze eilanden kan worden gegeven, is om te zijn als een van die extra keukenkasten waar we dingen opbergen. Dat wil zeggen, een ruimte om te werken, maar waarin we ook dingen kunnen opbergen om ze meer bij de hand te hebben. In dit geval zien we een eiland met een houten blad en onderaan manden om spullen op te bergen die veel gebruikt worden. In deze gevallen moeten we voorzichtig zijn met wat we erin stoppen om te voorkomen dat alles er rommelig uitziet.

Witte keukens met kookeiland

Tussen de keukens met een eiland vinden we deze modellen waarin we de kleur wit als hoofdrolspeler zien. Als we iets hebben geleerd in decoratie, is het dat de witte kleur essentieel is bij het decoreren van ruimtes, omdat het een toon is die ons helpt om ze veel groter te maken. Dit eiland bevindt zich ook in een zijgedeelte, waardoor de keuken vrij ruim lijkt.

Kleurrijke keuken met kookeiland

We eindigen met een idee dat kleurrijk is. Donkere kleuren worden meestal niet gebruikt in dit soort kleine keukens, maar deze is anders. We kunnen het eiland juist laten opvallen door overal een beetje kleur aan toe te voegen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: