Decoratie-ideeën

Gebruik Feng Shui voor rijkdom en geluk

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Er zijn veel manieren om feng shui te gebruiken om rijkdom, welvaart en overvloed aan te trekken. Een eenvoudige methode is om uw huis en kantoor te decoreren met dingen die geld symboliseren die bij uw smaak passen en in het algehele decor passen. Begin met het lokaliseren van het feng shui-geldgebieden zorg er goed voor zodat de energie in je ruimte fris en levendig aanvoelt.

Houd er rekening mee dat het aantrekken van rijkdom en geluk meer inhoudt dan alleen feng shui-symbolen. De oude feng shui-meesters zeggen dat goede feng shui alleen je geen rijkdom zal brengen als je niet op zoek bent naar rijkdom.Het geeft je eerder de ondersteuning die je nodig hebt om roem en fortuin te zoeken.

Uw geldgebied

In feng shui is het gebied dat verbonden is met uw geld, of financiële welvaart en overvloed, het zuidoostelijke deel van uw huis of kantoor. Dit is de klassieke of traditionele feng shui-schoolmanier om uw geldgebied te definiëren. In de westerse school van feng shui is het geldgebied het gebied linksboven in je ruimte, gezien vanuit je huisplattegrond.

Feng Shui We alth Vaas

De feng shui-rijkdomvaas is een van de oudste vormen van feng shui-overvloed. De geschiedenis van de vaas van rijkdom is complex; de creatie ervan en de symbolen hebben talloze diepe betekenissen. In feng shui -toepassingen wordt de rijkdomvaas gebruikt als remedie tegen overvloed om u te helpen de stroom van rijkdom en welvaart aan te trekken en te versterken.

Aquariumvissen voor rijkdom

Feng shui-aquaria zijn mooie en krachtige feng shui-behandelingen die de energie van rijkdom en overvloed aantrekken. Op de juiste manier geplaatst en verstandig verzorgd, zullen ze de energie in elke ruimte versterken en meer Chi-rijkdom aantrekken. Aquariums worden beschouwd als gunstig in feng shui omdat ze een harmonieuze combinatie van verschillende rijkdom aantrekkende feng shui-factoren brengen.

Chinese munten

Het meest voorkomende gebruik van Chinese munten in feng shui is voor geld. Het andere populaire gebruik van munten in feng shui is voor bescherming en geluk. Deze energieën gaan zeker samen. Wanneer een persoon financiële stabiliteit bereikt, voelt hij of zij zich ook meer beschermd en heeft hij of zij natuurlijk geluk.

De geluksbamboe

Lucky bamboo is een van de meest populaire feng shui-behandelingen.Als je het geluk hebt bamboe in je tuin te laten groeien, weet je hoe ontspannend, bijna transcendentaal, het geluid van bamboe is. Om geluksbamboe als feng shui-remedie te gebruiken, koop je het met een bepaald aantal bamboestengels.

Bronnen van rijkdom

Feng Shui-fonteinen zijn er in alle soorten, maten en materialen. De toepassingen van fonteinen in feng shui zijn talrijk, van gezondheid tot rijkdom, tot simpelweg het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw huis of kantoor.

Lachende Boeddha

Een lachende of lachende Boeddha wordt gebruikt als een feng shui-remedie voor geluk, overvloed, geluk, succes en een goede gezondheid. Ook wel Happy, Hotei of de reizende Boeddha genoemd, de lachende Boeddha wordt vaak afgebeeld met goudstaven, een Wu Lou (Chinese kalebas) of een zak met schatten. Soms zijn ze omringd door kinderen en zullen ze je allemaal helpen rijkdom en geluk naar je huis te trekken.

Draken Schildpadden

Drakenschildpadden zijn een mythisch wezen en een klassieke feng shui-remedie voor rijkdom, bescherming en geluk. Hij heeft het lichaam van een schildpad en de kop van een draak, en staat meestal op een bed van munten en edelmetaal en heeft een munt in zijn bek.

Citrien Kristallen

Citrien is het meest populaire feng shui-kristal voor het aantrekken van geld en rijkdom. Er zijn veel traditionele feng shui-behandelingen met citrien (of een kristal gemaakt om eruit te zien als citrien), van rode kwastjes met kleine citrien-rijkdomsymbolen tot citrien pi xiu (pi yao), crystal trees, wu lou (pompoenen) , ingots en verschillende dierengravures.

Pyrietsteen

Pyriet is een van de beste feng shui-stenen voor het aantrekken van de energie van rijkdom en overvloed.Pyriet kan worden gebruikt als een cluster, bol of kubus, maar ook in combinatie met een verscheidenheid aan andere populaire feng shui-geneesmiddelen voor rijkdom, zoals Chinese munten. Pyriet is ook een uitstekende keuze voor een luxe vaas en is op zichzelf al een geweldig decorstuk.

Geldboom

De feng shui-geldboom is een van de meest populaire planten die worden gebruikt als een feng shui-remedie in klassieke feng shui-geldtoepassingen om de energie van rijkdom en welvaart aan te trekken.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: