Decoratie-ideeën

Vloerlampen voor in de woonkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De vloerlampen zijn een accessoire geworden die ons helpt de stijl in onze woonkamer te completeren en die ons ook geweldige functionaliteit biedt, waardoor we de lichtpunten in onze opwelling. Goed licht in huis is essentieel, en er zijn zeker enkele ruimtes die verlicht moeten worden. Daarvoor hebben we geweldige vloerlampen die kunnen worden gericht waar we willen.

Deze vloerlampen hebben steeds meer designs, omdat ze ook erg decoratief zijn. Er zijn lampen die zich aanpassen aan de stijl van de kamer en die de decoratie compleet maken. Laten we enkele voorbeelden bekijken en zien hoe je ze in je woonkamer kunt plaatsen.

Waar de vloerlampen plaatsen

De vloerlampen zijn een extra aanvulling op de verlichting in de lounge. Als we ruimtes hebben waar we niet zoveel natuurlijk licht hebben of die bijzonder donker zijn, is het een goed idee om een van deze lampen te gebruiken om nieuwe lichtbronnen te creëren. Ze worden meestal in de buurt van de bank geplaatst, omdat ze ons op die manier voldoende licht geven om in dit gebied te kunnen lezen. Het is een goed idee om een lamp toe te voegen die kan worden verplaatst in het spotgebied om deze naar behoefte te kunnen richten. Aan de andere kant kunnen we hem in een hoek zetten waar we hiervoor een geschikte leeshoek hebben gecreëerd.

Maak een leeshoek

Dit is een van de dingen die we graag creëren in een woonkamer. Als je van lezen houdt en je ontspannende moment wilt hebben met een boek, moet je een hoek creëren soortgelijk.Een goede bank om lekker op te zitten en een gloeilamp om je ogen te verzorgen als je leest. Het resultaat is het perfecte leeshoekje.

Klassieke statieflampen

Deze klassieke schermlampen worden het meest gezien in woonkamers. Ze hebben als nadeel dat de lichtstraal niet kan worden gericht, maar ze zijn een ontwerp dat goed in elke omgeving past. Ze zijn gemoderniseerd met driepootvormige voeten. Deze voetjes zijn te zien in veel lampen, die bij sommige modellen kunnen worden opgevouwen om minder ruimte in te nemen, voor het geval we de lamp moeten opbergen.

Bioscoopspots

De filmspots zijn een inspiratie in industriële en Scandinavische omgevingen, zoals we in deze kamers kunnen zien.Als je van dit originele detail houdt, kun je zien hoe goed ze eruit zien. Ze geven veel licht en als decoratief detail hebben ze veel uitstraling, omdat ze heel origineel zijn. Ongetwijfeld een van de trending lampen van dit moment.

Vloerlamp type zwanenhals

In dit geval zien we een vloerlamp die lijkt op de lampen die gebruikt worden voor studie. Ze worden erdoor geïnspireerd en hebben het grote voordeel dat ze een focus hebben die naar onze zin kan worden gericht. Ze kunnen zowel in hoogte als in nabijheid worden versteld. Daarom is het een zeer functionele lamp die ook echt origineel is.

Lampen voor een kleurrijke sfeer

In deze kamer vonden we een heel kleurrijk idee dat iedereen verrast. Als je een vleugje kleur aan je staande lamp wilt toevoegen, kun je er ook een kiezen zoals deze, in intens geel.

Woonkamer in Scandinavische stijl

De Scandinavische stijl is een van detrends die we tegenwoordig het leukst vinden. We zien een prachtige vloerlamp die perfect combineert met deze omgeving. De voet is gemaakt van licht hout, een veelgebruikt materiaal in de Scandinavische stijl en de lijnen zijn heel eenvoudig en basic. Je kunt ze gemakkelijk toevoegen aan deze omgevingen en ze hebben een tijdloos tintje waar we erg van houden.

Minimale vloerlamp

De minimalistische stijl is een van onze favorieten vanwege zijn eenvoud en elegantie. Als u een woonkamer in moderne stijl heeft, zal deze lamp u misschien bevallen, die discreet en zeer geraffineerd is. Het is teruggebracht tot de minimale uitdrukking, zoals altijd wordt gedaan met deze stijl.

Lampen in chique stijl

Als jouw ding de chique wereld is waar er elegantie is maar ook een flitsende touch, dan zullen deze lampen je bevallen. Een met roze veren, die de aandacht volledig op haar vestigt met haar trapsgewijze strass-steentjes. De andere met een futuristische en moderne stijl in wittinten. Beide zijn even verfijnd en bijzonder, ideaal om details te benadrukken.

Originele lampen voor in de woonkamer

We maken de selectie vloerlampen af met deze die een zeer modern en origineel tintje hebben. Ze hebben verschillende spots, dus ze zijn perfect om op een centrale plek te zetten, verlichtend verschillende punten. Daarnaast zijn ze gemaakt van metaal, waardoor ze die industriële en moderne touch hebben. Ze zijn duurzaam en heel bijzonder. Welk model vloerlampen voor de woonkamer vond jij het mooist?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: