Decoratie-ideeën

Hoe je Halloween-pompoenen er langer goed uit kunt laten zien

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Er is steeds minder over om te genieten van het Halloween-feest, een feest dat zowel volwassenen als kinderen erg leuk vinden omdat het angstaanjagend leuk kan zijn. Een belangrijk aspect van dit type Een feest is de decoratie die thuis wordt gedaan, want dat zal echt de geest van het feest zijn, hoewel enge kostuums ook een belangrijke rol spelen bij het hebben van plezier.

Een typische vorm van decoratie wordt gedaan in deze tijd van het jaar en om het Halloween-feest te herdenken met pompoenen uit de tuin of gekocht in de supermarkt.Het maken van Halloween-creaties kan vrij duur zijn en de resultaten zijn zeer bevredigend, maar als je dit soort creaties eenmaal hebt gemaakt, wil je ze idealiter voor een lange tijd bewaren.

Gelukkig zijn er enkele bewezen technieken die je kunnen helpen om je angstaanjagende creatie er langer goed uit te laten zien, in ieder geval een paar weken. Volgende We gaan je wat tips geven zodat je Halloween-pompoen niet te snel bederft.

Zoek naar de juiste calabra

Om een Halloween-creatie te maken, is het laatste wat je wilt doen een pompoen plukken die er slecht aan toe is. Het is noodzakelijk dat je een pompoen kiest die naast vers ook stevig en robuust is. Kies geen pompoen met snijwonden of kneuzingen, laat staan als er plekken zijn die zacht zijn of zichtbare onvolkomenheden hebben.

Schrob het niet tot de dag komt

De pompoen moet tegen Halloween vers en stevig zijn en dan kun je hem aansnijden. Op deze manier wordt Halloween perfect en gaat je kunstwerk langer mee. Als het vruchtvlees van de pompoen wordt blootgesteld aan de lucht begint het daardoor te rotten, je kunt beter wachten tot de laatste dag om het te snijden.

Bewaar de pompoen goed

Als je de pompoen eenmaal goed gesneden en angstaanjagend gedecoreerd hebt, moet je hem bewaren zodat hij voor een langere tijd in goede staat blijft. Vergeet niet dat warm weer en zonlicht het rotten van de kalebas kunnen versnellen. Het moet op een koele en droge plaats staan, zodat het langer vers blijft.

Als je bijvoorbeeld een kelder of een koudere kamer in huis hebt, dan is het een goed idee om die te bewaren of die kamer ermee in te richten. Maar vergeet niet dat je het niet moet invriezen, want het zou het bederven, net zoals bij warmte.

Een andere manier om het te bewaren als het klein is, is door het in plastic te wikkelen en het de dagen voor Halloween in de koelkast te bewaren als je het eerder hebt gesneden. Zo kun je ze langer mooi houden als je ze van tevoren hebt moeten versieren.

Snij het onderste deel af

Snij de onderkant, niet de bovenkant, van je pompoen. Als je bent zoals de meeste mensen, begin je je decoratie door een cirkel rond de stengel van je pompoen te snijden om een bovenkant te maken. Probeer in plaats daarvan een gat in de onderkant van je pompoen te snijden en het stuk te verwijderen.

Als je klaar bent om je decoratie op de pompoen aan te steken, steek dan een kaars aan en plaats de pompoen bovenop de kaars. Dit vermindert de hoeveelheid vocht die zich doorgaans op de bodem van de kalebas verzamelt, waardoor de levensduur van uw kalebas wordt verlengd.

Bleekmiddel

Om je pompoen goed te behandelen en ervoor te zorgen dat hij langer meegaat, kun je bleekmiddel of een vervangingsmiddel toevoegen.Als je eenmaal je kalebas hebt gesneden en de loog eraan hebt toegevoegd, vertraag je het ontbindingsproces. Een goede manier om dit te doen is door een spuitfles te vullen met een bleekoplossing door een eetlepel bleekmiddel per liter water te mengen. Spray zowel de binnenkant als de buitenkant van de pompoen in met spray en let vooral op de snijvlakken. Zodra het droogt, doodt de bleekoplossing schimmelveroorzakende bacteriën.

Als je het niet prettig vindt om bleekmiddel te gebruiken, dat giftig is voor kinderen en dieren, kun je in plaats daarvan munt gebruiken. Een optie is om de pompoen te besproeien met een oplossing van castillezeep en water.

Een beetje vaseline

Vaseline is een goedkoop universeel product dat de snijranden van je pompoen kan beschermen en tegelijkertijd de pompoen vochtig houdt. Smeer eenvoudig alle snijranden van een pompoen, evenals het hele interieur, in met vaseline.Dit is de beste manier om vochtverlies te verminderen en een pompoen langer vers te houden.

Als het in slechte staat blijft

Als je je realiseert dat al het andere fa alt, komt dat misschien omdat je de pompoen te vroeg hebt gesneden en daarom is hij nu in slechte staat. Om het op Halloween-avond nieuw leven in te blazen, kunt u het een paar uur in een emmer koud water laten weken en het dan goed uitwringen. Dit is een snelle, kortetermijnoplossing die de pompoen zichtbaar kan maken op feest. Halloween.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: