Decoratie-ideeën

Verticale jaloezieën en hun typen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Verticale jaloezieën, zoals bijna alle artikelen in hun soort, zijn ook een complement van relevant belang in huisdecoratie en energiebesparing.

En dit komt omdat ze tegelijkertijd het vermogen hebben om te fungeren als een filter van het intense zonlicht dat op onze kamers v alt en als een afweermiddel van hitte, verticaal Jaloezieën hebben ook de mogelijkheid om rijke decoratieve elementen te zijn die gemakkelijk passen in de rest van de kamer waarin ze zijn geïnstalleerd.

In het functionele aspect is de structuur van de op maat gemaakte verticale jaloezieën (vooral die van de stof) bepalend voor de verscheidenheid aan types waaruit deze groep bestaat.

Het decoratieve aspect van de verticale jaloezie wordt net zo gevarieerd als de verbeelding die je erin wilt stoppen op het moment dat ze deel uitmaken van de omgeving waarin ze zich bevinden, of het nu gaat om allerlei soorten kamers in huis , kantoren, kantoren of andere afhankelijkheden in de verschillende faciliteiten waar ze zijn geplaatst.

Wat zijn verticale jaloezieën?

De verticale jaloezieën bestaan in wezen uit een kop of rail waar een reeks kleine haken in een rij doorheen gaan die banden van glasvezel en PVC of polyestervezel en PVC vasthouden .

Deze banden of lamellen zijn verticaal parallel gerangschikt en schuiven en roteren om de functie te creëren van het stoppen of doorlaten van licht bestuurd door een ketting of touw.

Met hun specifieke structuur vormen ze een andere aanvulling op de grote familie van lichtmodulerende steunen voor ramen.

Dankzij hun formaat en werking zijn goedkope verticale jaloezieën een uitstekende optie bij het inrichten van woonkamers en kantoren.

Soorten verticale jaloezieën voor woonkamer en kantoor

De reden voor deze voorkeur van bepaalde kamertypes ligt voornamelijk in de grootte van hun ramen.

Dankzij hun unieke opstelling en werking dekken verticale jaloezieën voor de woonkamer effectief de vereiste lengtes af. En niet per se omdat ze grote oppervlakken bedekken, ze moeten duur zijn, want in online in winkels zoals fabricadestores.com vind je goedkope verticale jaloezieën voor deze kamers.

En dankzij het gebruikscomfort en vooral de uitstekende weerstand die ze bieden tegen langdurig dagelijks gebruik, zijn verticale jaloezieën voor kantoren de ideale aanvulling om op je ramen te installeren

Verticaal gordijnenscherm

Verticale screenjaloezieën zijn dat misschien wel. dankzij de stof, de meest verrassende van allemaal De lamellen, gemaakt van technologische materialen, hebben een reeks eigenschappen die echt gunstig zijn voor het onderhoud en voor de ruimte waarin ze staan algemeen geïnstalleerd.

Ze zijn volledig brandveilig en hebben de mogelijkheid om stofdeeltjes af te stoten, waardoor het schoonmaken van dit type verticale jaloezieën heel snel en gemakkelijk gaat, iets wat zo gewaardeerd wordt door zowel huisvrouwen als door een andere niet-huishoudelijke locatie waar onderhoud wordt uitgevoerd.

Ze hebben ook de interessante eigenschap dat ze je verschillende transparantie-opties geven.

Dit komt doordat het microweefsel van deze verticale screen blinds min of meer open kan zijn in een reeks van zoveel procent en zo meer of minder zicht naar buiten en min of meer vrije doorgang voor de stralen mogelijk maakt zonne-energie.

Doorschijnende verticale tinten

Doorschijnende verticale jaloezieën laten licht binnen in de kamer waar ze zijn geïnstalleerd, maar vanuit jouw positie binnen de laatste je kunt de buitenkant niet in detail zien .

Terwijl er licht doorheen gaat, wordt er een soort zachte lichtfiltering gevormd die een sfeer van ontspannen helderheid creëert.

Deze bijzonderheid kan worden vergroot of verkleind volgens de regeling van het licht dat de stroken van de verticale jaloezieën bevorderen door verticaal op zichzelf te draaien en elkaar te overlappen of te scheiden

Vanwege deze bijzonderheid worden deze jaloezieën met verticale lamellen veel gebruikt in verschillende soorten kamers in de huiselijke sfeer en ook in onderwijscentra, fysiotherapie en spafaciliteiten.

Verduisterende verticale tinten

Ondoorzichtige verticale jaloezieën zijn een van de andere interessante opties die je hebt in de brede groep controlefuncties voor het licht dat je huis, pand of kantoor binnenkomt.

Of het nu gaat om het type afhankelijkheid, dankzij deze specifieke eigenschap die de stof van dit type jaloezieën met verticale lamellen heeft, ze houden het licht van buiten tegen tot in de puntjes van overdracht absoluut niets er doorheen.

Deze eigenschap is het resultaat van de productie van de microvezeltechnologie die de textuur vormt die, omdat ze sterk verdicht zijn, geen ruimtes achterlaat en daarom geen licht doorlaat.

Deze eigenschap maakt deze verticale jaloezieën ideaal voor een gevarieerde groep plaatsen waar duisternis een fundamenteel of zeer belangrijk onderdeel is, zoals slaapkamers, projectiekamers.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: