Tuinen

Lounges openen naar de tuin

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Er zijn lounges en lounges, maar die met open concept zijn geweldig omdat ze veel licht binnenlaten en een geweldig uitzicht hebben. Er zijn absoluut geweldige ideeën als het gaat om het inrichten van deze ruimtes en het kiezen van de manier om ze in de tuin te integreren, zelfs als ze geïsoleerd zijn.

Als je nieuwe ideeën wilt ontdekken om de woonkamer opnieuw in te richten, zul je deze inspiraties geweldig vinden, omdat het keuzes zijn waarmee we tegelijkertijd van twee omgevingen kunnen genieten . Bovendien is het ideaal voor huizen met kinderen, omdat ze van twee kanten kunnen worden bewaakt.

Een van de grote voordelen van deze integratie van de woonkamer richting de tuin is dat de natuurlijke verlichting erg groot is. Het is een ruimte die open lijkt, waardoor we comfortabel op de bank kunnen genieten van het buitenleven. Bovendien kunnen we een leeshoek hebben, aangezien dit natuurlijke licht hiervoor het beste geschikt is.

Een van de beste manieren om deze twee ruimtes te verenigen is met een goed raam. Uiteraard moeten er goede materialen gebruikt worden zodat de ruimte goed geïsoleerd is, zodat het koeler blijft in de zomer en warmer in de winter. Het is een optie die ook heel modern en actueel is, als we kiezen voor actuele materialen en met eenvoudige afwerkingen.

Een veel klassieker idee van open ruimtes is om verschillende ramen te gebruiken, zoals materialen zoals hout of met een afwerking die hout imiteert.Met deze jaloezieën kunnen we de ramen bedekken en de hoeveelheid licht die we in de omgeving binnenlaten beheren, zodat we kunnen uitrusten tijdens de uren dat de zon direct schijnt.

Er zijn opties waarmee je het gebied kunt sluiten of openen zoals gewenst, met vensters die kunnen worden geopend of gesloten. Bij mooi weer is het heerlijk om vanuit huis van de tuin te genieten.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: