Decoratie-ideeën

Ontwerpen in gordijnen voor keukendeuren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

In de keuken worden meestal geen gordijnen gebruikt, omdat het een plek is waar je misschien niet zoveel privacy nodig hebt als de woonkamer. Maar er zijn veel mensen die besluiten om gordijnen voor keukendeuren te gebruiken om dit gebied wat meer afgezonderd en privé te maken. Momenteel kunnen deze gordijnen worden geplaatst op de deuren die naar buiten zijn gericht en ook op de binnendeuren, aangezien beide meestal glas hebben om licht binnen te laten.

De keukendeuren hebben meestal glas, zodat we naar binnen kunnen kijken, aangezien het een plaats van doorgang en werk thuis is.Daarom zijn er veel mensen die besluiten om mooie gordijnen te kopen die privacy geven en ook die deuren versieren.

Waarom gordijnen in de keuken plaatsen

In de keuken vermijden we meestal de gordijnen om licht binnen te laten en zo een beter zicht te hebben, vooral als het gaat om een keuken die nauwelijks daglicht heeft Er zijn er echter veel mensen die besluiten gordijnen te gebruiken, zowel voor de ramen als voor de deuren van de keuken. Dit kan om twee redenen gebeuren. Enerzijds hebben deze gordijnen een prachtig design dat een elegante en mooie toets kan geven aan de deuren, met zeer gevarieerde designs. Aan de andere kant wil je misschien wat privacy hebben in dit gebied, aangezien we vaak gasten hebben en we niet willen dat ze dit gebied zien. Of als het een buitendeur is, wil je privacy voor de ogen van de buren. Wat wel duidelijk is, is dat de gordijnen aan de deuren een meerwaarde kunnen zijn in de aankleding.

Klassieke gordijnen voor deuren

De meest klassieke gordijnen kunnen de beste keuze zijn voor deuren in deze tijdloze stijl. In dit geval kunnen we enkele gordijnen zien die in het midden een doek hebben die ze opvangt. Zo kunnen we gemakkelijk licht binnenlaten en hebben we decoratieve gordijnen voor de deuren. Deze gordijnen hebben, als ze zo groot zijn, meestal licht ondoorzichtige stoffen zodat ze ook licht doorlaten. Want als ze donkerder of dichter waren, zouden we een keuken hebben met weinig natuurlijk licht. Bovendien werken neutrale tinten veel beter in klassieke stijlen, zoals grijs, beige of gewoon wit, met eenvoudige ontwerpen.

Jaloezieën op deuren

De jaloezieën kunnen een moderne keuze zijn voor deurenDaarnaast zijn er rolgordijnen in vele maten. Hoewel deze die we je laten zien voor ramen zijn, zijn er ook bamboe exemplaren met hetzelfde formaat en voor deuren, veel langwerpiger. Het is gemakkelijk om ze op en neer te krijgen. In dit materiaal geven ze de keuken een heel natuurlijke uitstraling, daarom zijn ze ook erg populair, hoewel het nodig is om te voorkomen dat ze vocht opnemen. Bij het kiezen van jaloezieën hebben we ook stoffen, die populairder zijn, omdat ze een oneindig aantal ontwerpen hebben.

Bijpassende jaloezieën voor deuren en ramen

Als we naast een mooi ontwerp voor de deuren ook ramen in de keuken hebben, kunnen we altijd hetzelfde formaat gebruiken voor gordijnen. In dit geval hebben ze jaloezieën gemaakt met exact dezelfde stoffen, dus we veronderstellen dat het op maat gemaakte jaloezieën zijn. Dit kan iets duurder zijn, maar de waarheid is dat we geweldige ontwerpen kunnen vinden om onze keuken te decoreren met gordijnen voor deuren en ramen.We hoeven dus niet voor beide naar verschillende dingen te zoeken. In deze keuken hebben ze gekozen voor enkele herfsttinten die passen bij de kasten en met een bloemenprint die nooit echt uit de mode raakt.

Originele gordijnen voor de keuken

In dit geval zien we enkele raamgordijnen die als voorbeeld kunnen dienen in keukendeurgordijnen. Het ontwerp is geweldig voor in de keuken, met wat leuke citroenen en een gele tint die perfect is om elke keuken op te fleuren. Deze ontwerpen met eten of dingen die met de keuken te maken hebben, komen ook vrij vaak voor in gordijnen, omdat ze alleen zinvol zijn in een ruimte als de keuken. We mogen ook niet vergeten dat prints met citroenen dit jaar erg populair zijn, dus met gordijnen als deze zullen we een trend zijn.

Keukendeuren met jaloezieën

Nog een goede keuze voor de deur van de keuken zijn jaloezieën Deze gordijnen zijn perfect voor deuren omdat we de lichtinval kunnen regelen door de lamellen te verplaatsen. Daarnaast kunnen ze altijd omhoog of omlaag, zodat we meer of minder licht doorlaten. Deze veelzijdigheid maakt ze ideaal voor een ruimte zoals de keuken waar je de doorgang van natuurlijk licht wilt regelen om te kunnen werken.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: