Decoratie-ideeën

Ideeën om te decoreren in witte tinten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De witte is een kleur die de laatste tijd erg in de mode is in interieurdecoratie, maar het bestaat niet alleen uit het kopen van alle elementen van een kamer in die kleur, moet je weten hoe je het moet combineren met een vleugje van een andere tint, met planten of bloemen, gordijnen en vloerkleden, enz.

Hierna wil ik je wat ideeën geven waarmee je rekening kunt houden bij het harmoniseren van een kamer of woonkamer in deze tinten.

We kunnen de wit perfect laten overheersen in alle objecten in de kamer, maar als we het een klein beetje kleuraccent geven hoewel het heel licht is, zal de sfeer warmer en gastvrijer worden, aangezien puur wit een beetje koud en afstandelijk kan zijn om te leven.Als we bijvoorbeeld wat tapijten van bamboe of raffia toevoegen, en een vleugje hout, krijgen we warmte als we te ver van het assortiment afdwalen. Net alsof we een van de fauteuils hebben gestoffeerd in een beige- of crèmetint.

Een andere optie is om het te combineren met donker hout in ramen en sommige meubels, wit zal blijven overheersen, maar het zal een perfecte rustieke en aangename combinatie zijn. Bij vloeren vallen de lichte kleuren op en zijn de tapijten en stoffering beter zichtbaar.

Een andere optie om de kou van wit te vermijden, is om een kleine muur of hoek van de kamer in een neutrale tint te schilderen, zoals grijs, We verlaat de rest van de kamer en meubels in puur wit, maar met deze kleine touch geven we wat meer kleur zonder overdreven te zijn.

Als in een volledig witte woonkamer of slaapkamer we plaatsen kleine kussens of kussens in pasteltintenvan hetzelfde bereik. Het zal zeer harmonieus zijn en bijna onopgemerkt blijven voor het oog, maar zal een meer gastvrije omgeving creëren.

Als je er nog steeds voorstander van bent dat alles puur wit is, raad ik je aan om altijd een klein kleurtje toe te voegen met naturel bloemen, planten of spelen met de lijsten en de decoratie van de muren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: