Decoratie-ideeën

Bergen om de muren van een kinderkamer te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De hkinderkamers stellen ons in staat om ons vrij uit te drukken. Spelen met kleuren en vormen om leuke ruimtes te creëren die de verbeelding van de kleintjes prikkelen, geeft veel voldoening. Ruimtes als deze, versierd met prachtige muurschilderingen waarin de bergen de hoofdrol spelen.

Schilderen bergen aan de muur in een grote slaapkamer is niet ingewikkeld; het is voldoende om de pieken te reproduceren door overlappende driehoeken. Er zijn meer geavanceerde voorstellen, maar het is niet nodig om tot het uiterste te gaan om een leuk en vrolijk resultaat te krijgen, probeer gewoon de afbeeldingen!

Als we het hebben over verfijnde voorstellen, hebben we het over de muurschildering in de tweede afbeelding. Welk kind droomt er niet van om wakker te worden en zoiets te overdenken? Het maken ervan is echter meer dan moeilijk, arbeidsintensief. Dat betekent niet dat we zoiets moeten opgeven; we kunnen het bereiken door behang te gebruiken.

De rest van de voorstellen, als we ze relatief eenvoudig kunnen uitvoeren. We hebben een roller, een kwast, plakband, verf en natuurlijk papier of plastic nodig om de vloer te bedekken! Het is ook essentieel om het project op papier te hebben; Hoe duidelijker we dingen hebben voordat we aan het werk gaan, hoe beter.

In dit soort projecten maakt een duidelijke basis de zaken veel gemakkelijker. Als je naar de verschillende voorstellen kijkt, zul je zien dat de meerderheid kiest voor bergen in donkerdere tinten dan de basis. De reden? Je kunt de hele muur in een lichte basiskleur schilderen en daarbovenop de bergen tekenen; zo gebeurt het niet integendeel.

Het maken van onregelmatige pieken zal altijd gemakkelijker voor ons zijn dan ze symmetrisch te maken. Van daaruit kunnen we spelen met spikes van verschillende groottes en hoogtes. Het is voldoende om ze af te bakenen met brede tape om het overeenkomstige onderdeel rustig te schilderen. Later en volgens de capaciteiten van elk, zullen de details arriveren.

Dit is toch een leuke manier om de kinderkamer te decoreren?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: