Interieur

Ikea commodes: alles wat je nodig hebt, bij de hand

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Er zijn maar weinig dingen essentieel in de babykamer: een wiegje waarin hij kan rusten, een fauteuil om hem te wiegen, een kast om zijn kleren georganiseerd te houden en een commode met een comfortabele hoogte en opbergruimte bij de hand. Functies die alle Ikea commodes delen om je te helpen wanneer je die het meest nodig hebt.

Met lades en planken heb je met de commodes van Ikea alles wat je nodig hebt bij de hand zodat je je baby geen seconde alleen hoeft te laten. Daarnaast vind je in de catalogus van het merk tal van accessoires die ook een grote hulp zijn en die je bij elk model kunt gebruiken.

Ikea commodes

Ikea commodes bieden een veilige plek voor jou en je baby om elkaar te leren kennen. Ze hebben een comfortabele hoogte enopbergruimte binnen handbereik, zodat je alles kunt bereiken wat je nodig hebt zonder de controle over de baby te verliezen. En sommige groeien mee met je baby en veranderen in een boekenkast, bureau of speeltafel.

Verschoontafels met open opberger

Sniglar, Gulliver en Solgul zijn commodes met gemakkelijk toegankelijke opbergers, zodat je altijd één hand bij je baby kunt houden. Naast een of twee planken om handdoeken, luiers en diverse hygiëneproducten bij de hand te houden, hebben ze een groot oppervlak dat je kunt aanvullen met het Skotsam aankleedkussen voor meer comfort en veiligheid.

De Sniglar commode heeft een minimalistische esthetiek. Gemaakt van recyclebare materialen, massief beukenhout en vezelplaat, het is de meest economische van hoeveel je er in de Ikea-catalogus zult vinden en een van degenen die minder ruimte innemen in de babykamer Je koopt hem nu voor maar €25, waarom moet je duur zijn om de babykamer in te richten?

Een ander van de meest economische ontwerpen van Ikea is de commode van de traditionele Solgul-serie, bij de vervaardiging waarvan rekening is gehouden met de veiligheid van de kleintjes. De oppervlakken van het ledikantje, de commode en de kledingkast zijn niet giftig en hebben licht afgeronde randen. Tussen het commodeblad en de muur is er ook een ruimte van 29 cm diep en 80 cm hoog waar je een wasmand of ander object kunt plaatsen dat je niet in het zicht wilt laten staan. En als je kind groter wordt, kun je het omtoveren tot een boekenkast. Dat is toch een geweldig idee?

Ladekast en commode

Sundvik en Stuva zijn commodes die gesloten en open opbergers combineren. Sundvik presenteert twee lades en een open plank erboven. De ladestop voorkomt dat de lade eruit glijdt en op de grond v alt wanneer je hem opent om eruit te halen wat je nodig hebt om de baby te verschonen.En aan de oppervlakte vermijdt een armatuur het risico dat uw vingers bekneld raken door de commode in open of ingeklapte stand vast te zetten

Stuva is ondertussen veel meer dan alleen een veranderaar. Het is een meubelstuk dat met je kind meegroeit en gemakkelijk kan worden omgevormd tot een speeltafel of bureau. Hoe? Het bord laten zakken tot de gewenste hoogte, die praktisch is voor het kind om te spelen of te schilderen. Het is ongetwijfeld een duurzaam meubelstuk dat vele jaren thuis kan blijven staan.

Dit en andere meubelen moeten aan de muur worden bevestigd met de meegeleverde anti-tip om te voorkomen dat het omv alt als een kind erop klimt of eraan gaat hangen. Het is onze verantwoordelijkheid om de juiste fittingen te gebruiken voor ons type muur om de veiligheid van de kleintjes te garanderen.

Accessoires voor commode

Ikea voorziet je ook van tal van accessoires om deze commodes praktischer en comfortabeler te maken. Essentieel zijn de commodes met zachte schuimvulling en opstaande randen, die het verschonen van de baby comfortabeler en veiliger maken en die je nog meer kunt kussen met een hoes.

De opbergmanden zorgen ervoor dat je alles bij de hand hebt, samen met het aankleedkussen, luiers, doekjes, crèmes. Ze zijn ideaal als je een actieve baby hebt die constant behoefte heeft aan aandacht, omdat ze aan de rand van de commode worden gehangen. Daarnaast wordt er ook een prullenbak meegeleverd die je op de grond kunt laten staan of ook aan de rand van de commode kunt hangen.

Praktisch zijn ook de haken om handdoeken, pyjama's enz., en de steun voor luiers, waarmee je ze georganiseerd en bij de hand kunt houden wanneer het tijd is om ze te verschonen. In de Ikea-catalogus vindt u ook manden van verschillende afmetingen waarmee u lades en planken efficiënter kunt ordenen.

Naast commodes is het mogelijk om bij Ikea een breed assortiment accessoires te vinden die je zullen helpen bij het verschonen van de baby, waardoor je meer veiligheid hebt en comfort. Bekijk de Ikea-catalogus en overtuig uzelf dat het inrichten van de babykamer met zorg voor zowel esthetiek als functionaliteit niet duur hoeft te zijn.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: