Decoratie-ideeën

Een buitenbar toevoegen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De zomer vergroot bij veel gelegenheden de vrije tijd van mensen en dit betekent ook tijd buitenshuis doorbrengen. Misschien ken je een paar bars of restaurants in de buurt van je huis om uit te gaan voor een drankje als de lucht krap is Hoewel de beste optie is als je een vrije ruimte in je huis hebt om plaats hem om van de natuur te genieten zonder ver te hoeven reizen.

Je weet wat dat betekent: drankjes buiten. Als je thuis van de zomer wilt genieten, mis dan deze gids niet om een buitenbar op te zetten en dat beide jij en je dierbaren kunnen samen genieten.

Vind je plaats

Allereerst moet je een plek kiezen voor je bar. Idealiter zou het op een plek moeten zijn waar zowel zon als schaduw is. Dat kan betekenen dat u een of twee parasols toevoegt, of dat u uw paal onder een boom, luifel of pergola plaatst. Dit is ideaal om drankjes in de schaduw te kunnen bewaren en te kunnen genieten van de zon als u dat wilt. Je balk moet bovenop een vlakke plek staan.

Stel je buitenbar in

Je buitenbaropstelling kan je ruimte transformeren, extra ruimte creëren voor entertainment en je helpen wat vitamine D en frisse lucht te krijgen tijdens de milde maanden. Maar je gebruikt het alleen als je hebt wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk een drankje te maken.

Servicegebied

Ten eerste heb je een plek nodig om alles neer te zetten. Je kunt een weerbestendige bar kopen als je jezelf echt wilt voorbereiden op succes, maar een eenvoudige serveerwagen kan meer dan genoeg zijn. Uiteindelijk wil je gewoon een plek waar je een paar flessen en mokken kunt zetten zonder er v alt niets uit.

Weerbestendige opslagruimte

Dat gezegd hebbende, moet je overwegen waar je alles neerzet als je je buitenbalk niet gebruikt. En natuurlijk zou je alles van binnenuit naar binnen kunnen slepen, maar de kans is groter dat je je balk regelmatig gebruikt als het gemakkelijk is. Alles wat je nodig hebt is een kleine, weerbestendige kast om breekbare of morsbare voorwerpen te beschermen wanneer je bar niet in gebruik is

Koude opslag

Niemand wil een warm drankje.Zorg ervoor dat je een plek hebt waar je dingen koud kunt houden en waar je ijs kunt halen wanneer je het nodig hebt. Dat kan een minikoelkast zijn of een simpele emmer met ijs wanneer je de bar gebruikt. Als je de voorkeur geeft aan de koelkast of de emmer, kun je een ijsblokje aan de mix toevoegen zodat je het ijs kunt opvangen en de cocktail.

Een resistente staaf

Zelfs als je buitenbar maar een paar meter van je huis verwijderd is, wordt hij nog steeds blootgesteld aan de elementen. Wind kan zelfs de beste plannen verpesten, vooral als het om glas gaat. Je kunt plastic of metalen glazen hebben om ze wat langer mee te laten gaan. Glazen en borden met een metallic afwerking zijn ook een goede optie omdat ze elegant zijn en lang meegaan.

De stoelen

Om het meeste uit de bar te halen, moet je je op je gemak voelen. Hiervoor is het ideaal om na te denken over de stoelen, kussens en elk ander element waarvan u denkt dat het handig is, zodat zowel u als uw gasten zich op hun gemak voelen terwijl ze in uw buitenruimte een paar drankjes drinken.

Als je buitenbar vrij zichtbaar is, kies dan een weerbestendige opslagruimte waarin een mand met deze handige accessoires past om ze te beschermen en schoon te houden.

Verlichting

Over het nachtelijke genot van je bar gesproken, je mag de verlichting niet vergeten. Er zijn veel opties voor zonne-energie die ervoor zorgen dat u geen elektriciteit aan uw bar heeft. Citronella-kaarsen kunnen een mooie gloed in de kamer geven en insecten op afstand houden. Je hebt opties, maar vergeet niet na te denken over hoe je bar van de ene op de andere dag zal veranderen. Want natuurlijk houden we er allemaal van om tijdens een zomerweekend overdag gezellig samen te zijn, maar het grootste deel van je bargebruik zal waarschijnlijk later op de dag afnemen als de zinderende hitte afkoelt.

Bedienen aan de bar

Nu je je buitenbar in gebruik hebt genomen, kun je achterover leunen en genieten. Als je vrienden of familie te gast hebt, maak je entertainment dan gemakkelijker door een paar extra stappen te nemen.

Als je geen koelbox hebt bij je buitenbar, kun je een paar uur voordat de gasten arriveren drankjes op ijs zetten. Plaats een tang om de drankjes vast te houden en het serveren te vergemakkelijken.

Je kunt een grote cocktailkan maken om de hoeveelheid bartending te minimaliseren. Je kunt dan wijn, bier en alcohol aanbieden met basismixers zoals frisdrank, tonics, citroenen en limoenen.

Als je alles hebt, ontspan en geniet dan! Een van de beste dingen van een buitenbar is hoe gemakkelijk het achteraf kan worden opgeruimd. Heeft iemand zijn drankje op de grond laten vallen? Geen zorgen met een beetje water en de slang is helemaal perfect.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: