Decoratie-ideeën

Ontdek hoe de beste badkamerkasten voor jouw huis eruit zien

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Alle kamers in ons huis hebben opbergmeubels nodig waarin we de spullen die we hebben kunnen opbergen, om een goede organisatie in ons huis te hebben. De badkamer is weer zo'n plek waar we praktische badkamerkasten nodig hebben, die verschillende stijlen en ontwerpen kunnen hebben.

Het kiezen van de perfecte badkamerkast kan een zware taak zijn, omdat we iets moeten vinden dat past bij de stijl van de badkamer en dat ook erg praktisch is voor ons om alles op te bergen Wat we nodig hebben. We gaan verschillende soorten kasten voor de badkamer en hun stijlen bekijken.

Kies de kast voor je badkamer

Bij het kiezen van een kast voor onze badkamer moeten we rekening houden met verschillende factoren. Een daarvan is de ruimte die we hebben Normaal gesproken worden deze kasten meestal in de buurt van de gootsteen geplaatst, zodat je alles bij de hand hebt, hoewel er andere opties zijn, door ze bij de douche of de deur te plaatsen. We moeten de mogelijkheden van de badkamer meten en beslissen waar die kast het beste zal zijn en de maximale breedte en hoogte die we hebben om ons niet te verrassen. Dan zullen we moeten nadenken of dit genoeg zal zijn om alles georganiseerd te hebben of dat we wat extra meubels nodig hebben, zoals een plank.

Garderobes in klassieke stijl

In dit geval gaan we enkele kasten zien die geïnspireerd zijn door de grote klassiekers Als je op zoek was naar een chique en klassieke stijl voor de badkamer, dan vind je houten kasten met mooie houten poten afgeronde vormen, sommige met gravures op het hout en met sierlijke handgrepen.Ze hebben meestal glazen deuren, zoals oude kasten, zodat je kunt zien wat erin zit. Deze kasten nemen iets meer in beslag dan andere modellen, maar in ruil daarvoor hebben we een meubelstuk vol stijl dat helpt om de hoeken van de badkamer te verfraaien. Deze twee voorbeelden laten ons zien dat een klassiek meubelstuk ook actueel kan zijn, dankzij die lichte tinten die licht brengen in badkamers.

Kasten in industriële stijl

De industriële stijl is al een grote klassieker Sommigen hebben het zelfs aangedurfd om het in de badkamer toe te voegen. Als je de leidingen bloot hebt gelaten, je hebt gekozen voor vintage kranen en retro of metalen spoelbakken, dan zul je zeker op zoek moeten naar een bijpassende kast. In dit geval heeft de industriële stijl de neiging zich te concentreren op het soort oude kasten die vroeger bijvoorbeeld in dokterspraktijken werden gebruikt om materiaal op te slaan.

Deze kasten worden gekenmerkt door een zeer vintage stijl en ze zijn bijna altijd gemaakt van metaal.De tinten zijn meestal donker, in navolging van de grote industriële stijl. Ze zien eruit als de typische lockers en hebben meestal kleine lades om de meest delicate voorwerpen in op te bergen, en grote glazen displays om andere dingen in op te bergen. Bij dit type kasten moeten we er rekening mee houden dat alles wat we toevoegen in het gebied dat naar buiten kijkt, in overeenstemming moet zijn met de decoratie, om chaos of wanorde te voorkomen.

Noordse stijl in je badkamer

De Noordse of Scandinavische stijl is een van de grote trends in decoratie. Het richt zich op minimale expressie en functionele en lichte ruimtes, met meubels met zeer eenvoudige lineaire vormen. In dit geval hebben de kasten geen handgrepen en zijn ze pure lijnen in wittinten. Maximale eenvoud voor de puurste Scandinavische stijl. Dit type meubel neemt weinig ruimte in beslag en geeft ons het gevoel een grotere badkamer te hebben, dus ideaal voor kleinere badkamers.

Kasten in moderne stijl

In deze badkamers zien we enkele zeer moderne meubels In dit geval hebben de kasten een geweldige moderne stijl, met een paar basislijnen. Deze kasten zijn een van de meest gebruikte in moderne badkamers omdat ze zeer functioneel zijn en ook goed te combineren zijn met andere eenvoudige stukken. Ze passen meestal bij andere meubels, zoals de gootsteen. Als we wat meubels aan de muur hebben, is het voor ons ook veel gemakkelijker om de badkamer schoon te maken, dus het is een toevoeging bij aankoop.

Ikea badkamerkasten

Als we op zoek willen naar een trendy badkamermeubel, dan is er geen betere plek dan de Ikea-winkel. In deze winkel hebben ze altijd ideeën aangepast aan allerlei stijlen. Badkamerkasten zijn er in vele stijlen en sommige zijn net zo praktisch als deze, die ook een spiegel bevat.

Full colour kasten

We maken deze selectie badkamerkasten af met enkele kasten in full colour De meest intense kleur wordt gebruikt in moderne badkamers, dus als we van een kleur houden, moeten we niet aarzelen om te kijken voor die toon in badkamermeubels want die gaan we zeker vinden. Wat vind je van de ideeën in badkamerkasten?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: