Decoratie-ideeën

Ontdek de beste kleine keukenontwerpen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Kleinere keukens kunnen optimaal worden benut als we weten hoe we ze moeten ontwerpen. Het is waar dat een goed ontwerp ons kan helpen de keuken veel functioneler te maken, dus we gaan wat ideeën voor keukens bekijken.

In deze kleine keukenontwerpen profiteren ze van de ruimtes en gebruiken ze praktisch meubilair. In kleine keukens kunnen we genieten van een ruimte om in te werken en dat heeft ook veel charme.

Open kleine keukens

In de studio-appartementen zijn er kleine keukens, omdat ze niet veel ruimte hebben, maar het is gebruikelijk om de open modaliteit te kiezen De open ruimtes betekenen dat we kunnen nemen profiteren van de gebieden zonder het gevoel te hebben dat alles overweldigend is. Kleine open keukens kunnen een geweldig alternatief zijn voor ruimtes die gezellig zijn en ons een gevoel van ruimte geven, zelfs als we niet veel vierkante meters hebben. Deze keukens kunnen worden verbonden met de rest van de ruimtes via de eettafel of met een eenvoudig eiland dat precies dienst doet als eethoek, met zijn krukken.

Gebruik de kleur wit

Als we heel weinig ruimte hebben en onze keuken geen natuurlijk licht heeft of een klein raam heeft, is de beste keuze de witte kleur in de kasten Deze tint brengt een veel helderheid en laat ruimtes iets groter lijken, ook al zijn ze dat niet echt.Als je een paar oude kasten hebt met donkere tinten, kun je witte verf kopen om ze volledig te vernieuwen. Je zult zien hoe de ruimte een andere dimensie krijgt. Wit reflecteert licht, dus als we deze toon hebben, kunnen we die helderheid vergroten. We kunnen onszelf ook helpen met oppervlakken die licht reflecteren of sommige spiegels in de muur.

Verdeling in U

Keukens die vierkant zijn, kunnen profiteren van een U-vormige indeling om alle hoeken te benutten. In de overgrote meerderheid van kleine keukens wordt het gebruik van een eiland vermeden, omdat er geen ruimte voor is. De kasten die aan de muren zijn bevestigd, zijn toegevoegd om een vrije centrale bewegingsruimte over te laten. Dit is een van de meest gewilde keuzes op het gebied van keukenontwerp, want als onze ruimte vierkant is, profiteren we van alle hoeken.

Verdeling in L of online

Dit kan een andere manier zijn om een kleine keuken te ontwerpen Gebruik één online front als de keuken erg smal is, aangezien je alleen van deze ruimte kunt profiteren. Kasten kunnen tot aan het plafond worden toegevoegd om meer opbergruimte te hebben, want als we maar één regel toevoegen, hebben we niet te veel kasten. Aan de andere kant kan een L-vormige keuken worden gebruikt door gebruik te maken van twee wandvlakken in de keuken. Het is ook een geweldig idee voor keukens die smal en lang zijn.

Kleerkasten tot aan het plafond

Kastkasten tot aan het plafond kunnen een goed alternatief zijn voor alle ruimte benutten die we nodig hebben. Als we een kruk hebben waarmee we de hoogste plekken kunnen bereiken, gebruiken we de beschikbare ruimte optimaal, vooral als we hoge plafonds hebben.Natuurlijk moeten we in gedachten houden dat de dingen die we het meest gebruiken op de laagste planken en kasten moeten worden geplaatst, aangezien we die het dichtst bij de hand hebben. In de kasten erboven moet je bewaren wat je alleen af en toe gebruikt.

Kleuraccenten

Hoewel onze keuken klein is, hoeven we niet alles tot het minimum te beperken. Als we kleur willen toevoegen, kan dat met penseelstreken, aangezien wit veel geschikter is voor kleine ruimtes. Sommige kasten kunnen in kleuren worden geverfd om de ruimtes te vernieuwen. Het is ook mogelijk om kleurrijke stoelen of gebruiksvoorwerpen toe te voegen die mooie tinten hebben om die kleur te geven.

Een klein eiland

Je hoeft niet altijd op te geven een klein eiland te hebben, omdat we er in sommige gevallen genoeg ruimte voor hebben.Kleine eilanden kunnen een geweldige ondersteuning zijn voor werk in kleine keukens. Ze hebben veel opslagruimte, maar deze eilanden kunnen een extra oppervlak zijn dat ons een plek geeft om ma altijden te bereiden.

Maak een kantoor

Kantoren zijn kleine ruimtes die gebruikt kunnen worden om iets te eten. In plaats van een bar of een eetkamer, die meer ruimte innemen, kunnen we een klein kantoor met een klaptafel toevoegen. Met dit type vouwmeubels is het mogelijk om ook gebruik te maken van de ruimtes. Dit soort kleine meubels helpt ons om ze te gebruiken alsof het eetkamers zijn. Ze zijn geschikt voor kleine gezinnen of voor appartementen waar twee mensen wonen, omdat ze meestal niet veel capaciteit hebben. Wat vind je van deze geweldige kleine keukenontwerpen?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: