Decoratie-ideeën

Uitschuifbare waslijnen passen zich aan je wasgoed aan

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De waslijn is een praktisch accessoire, essentieel in onze huizen Een accessoire waarvan we tot nu toe alleen functionaliteit eisten en waarvan we nu ook een bepaalde kwaliteit gaan eisen een esthetisch niveau zoals elk ander element dat deel uitmaakt van ons huis.

Functionaliteit staat centraal in een waslijn. Dit moet zich aanpassen aan onze behoeften; hebben de nodige droogruimte om al het wasgoed op te bergen en zo min mogelijk ruimte in te nemen. Uitschuifbare waslijnen zijn degenen die zich het best aanpassen aan deze eisen en het meest populair zijn in onze huizen.

Weinigen van ons hebben thuis een wasruimte, een kamer die uitsluitend aan die taak is gewijd. In de meeste huizen belandt de hanger op het balkon, de logeerkamer of de woonkamer wanneer het gebrek aan ruimte duidelijk wordt. En laten we eerlijk zijn, het is geen item dat we graag zien of dat onze bezoekers graag zien.

1.Brabantia Tower droogrek 2.Brabantia Wallfix uitschuifbaar wanddroogrek

Gewenste kenmerken van een droogrek

Welke eigenschappen moeten we eisen van een winkelier? Zoals we al eerder zeiden, moet de waslijn aan bepaalde praktische eisen voldoen. Deze zijn ongetwijfeld de belangrijkste. Maar we mogen ook de esthetiek ervan niet vergeten bij de aankoop. We zoudenvan een waslijn moeten eisen

  • Heb de noodzakelijke capaciteit om al onze was op te hangen.
  • Dat past bij de beschikbare ruimte in ons huis zonder de doorgang te belemmeren of de normale ontwikkeling van dagelijkse activiteiten te belemmeren.
  • Dat het is gemaakt met materialen die onze kleding niet beschadigen.
  • Mag comfortabel zijn; Het moet gemakkelijk kunnen worden opgepakt en ons in staat stellen onze kleren op te hangen zonder grote balansen te maken.
  • Dat botst esthetisch nietmet de ruimte waar we het gaan plaatsen
  • Dat past binnen ons budget.

De uitschuifbare droogrekken zijn zonder twijfel de droogrekken die zich het best aanpassen aan de praktische behoeften van onze huizen. Het volume van de was is niet altijd hetzelfde en waarom een vaste ruimte innemen met een element dat we niet voor 100% van zijn capaciteit gebruiken?

Soorten uitschuifbare waslijnen

Wat voor waslijn gebruik je? De cijfers zeggen dat dit de draagbare waslijnen de meest populaire zijn om kleding in huis op te hangen.Een feit dat ons niet verbaast. De mogelijkheid om het in een kast op te bergen als we het niet gebruiken of het indien nodig van kamer naar kamer te verplaatsen, maakt ze in de ogen van velen aantrekkelijker. Maar is dit ons enige alternatief?

Vileda Surprise uitschuifbaar droogrek

Tegenwoordig zijn ontwerpen enorm geëvolueerd, niet alleen om waslijnen functioneler te maken, maar ook esthetisch aantrekkelijker Hierdoor is het mogelijk om vaste waslijnen op de markt te vinden die kunnen worden even interessant of interessanter dan de eerste.

Draagbaar droogrek

Een draagbare waslijn is een systeem van draden, touwen of buizen om natte kleding aan op te hangen dat gemakkelijk te verplaatsen of op te bergen is als het eenmaal is opgevouwen. Het zijn feeders die niet hoeven te worden geïnstalleerd; ze ontvouwen zich om te gebruiken en vouwen zich op zodra de kleding wordt verzameld wanneer ze niet langer nodig zijn.

Gulliver Foppapedretti aluminium opvouwbaar droogrek

Uittrekbare draagbare waslijnen bestaan over het algemeen uit verschillende vleugels of onafhankelijke armen die kunnen worden geopend afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed die je moet ophangen. Sommigen profiteren van de ruimte erlangs, anderen bovenaan, om zich aan allerlei ruimtes aan te passen.

Opvouwbaar en uitschuifbaar droogrek Foppapedretti Stendipiù

Hieronder vind je elektrische waslijnen, ideaal om kleding sneller te drogen. Een geweldige keuze voor mensen die op plaatsen wonen met een strenge winter of een zeer vochtige omgeving waar ze hun kleren niet buiten kunnen drogen, vind je ook niet?

Vaste waslijn

Vaste waslijnen zijn ontworpen om op dezelfde plaats te worden geïnstalleerd en gebruikt. De meeste van deze waslijnen zijn bevestigd aan het plafond of de muur.Verzameld nemen ze heel weinig ruimte in, maar ze moeten zo worden geplaatst dat ze de beweging van het huis niet hinderen wanneer ze worden uitgevouwen of uitgeschoven.

1.Wallfix Brabantia, 2.Telegan Leifheit, 3.Artweger Ruck Zuck

Naast deze traditionele waslijnen is het tegenwoordig mogelijk om anderen te vinden met een meer esthetiek. Waslijnen die op het eerste gezicht niet lijken wat ze zijn en die opgaan in de decoratie van uw huis als een ander meubelstuk of accessoire. Voorbeelden hiervan zijn de kleerhanger van Studio Berg, oorspronkelijk bedoeld om accessoires zoals sjaals en tassen op te hangen, en het droogrek/kledingkast ontworpen door Billie Blanket voor La Redoute Interieurs.

1. Srtudio Berg, 2.Billie Blanket voor La Redoute Interieurs

De opties zijn, zoals je hebt gezien, talrijk. Op de markt vind je uittrekbare waslijnen met heel verschillende kenmerken, dus het zal niet moeilijk voor je zijn om er een te kiezen die bij je huis en je behoeften past.Waslijnen met verschillende capaciteiten, gemaakt van verschillende materialen en met verschillende afwerkingen die functionaliteit en esthetiek combineren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: