Decoratie-ideeën

Nieuwe Ikea-lijn: Tom Dixon

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Ikea komt altijd met nieuws en het is niet voor minder, de centra zijn als decoratiemusea die iedereen graag bezoekt. Als je naar Ikea gaat, is het zelfs onwaarschijnlijk dat je met lege handen vertrekt. De Britse ontwerper Tom Dixon staat bekend om zijn iconische S Chair (s chair) en het interieur van het prachtige Mondrian Hotel in Londen. De koningin van Londen benoemde hem zelfs formeel tot de Order of the Rijk Brits. En nu kun je hun iconische stukken voor vrij bescheiden prijzen krijgen en ze in je huis integreren.

Je kunt een slaapkamerdecoratie hebben van Tom Dixon! Een slaapkamer met alle elegantie die een gerenommeerde en zeer erkende ontwerper wereldwijd u kan bieden.

DELAKTIG Collectie

De DELAKTIG-collectie van Dixon bestaat uit gestoffeerde stoelen en een bed met een frame van 50% gerecycled aluminium. U kunt de kleine selectie van onderdelen personaliseren door de selectie van accessoires toe te voegen. IKEA Creative Lead James Futcher zei: “We noemden het een open woonplatform en Tom noemde het een bed, dus we konden natuurlijk niet stoppen na de eerste lancering van DELAKTIG. Het bed is een belangrijk meubelstuk in elk huis, dat wil zeggen dat iedereen een goede nachtrust nodig heeft. Dus besloten we om voor een tweede versie te gaan: een bedframe dat ontworpen is om gepersonaliseerd te worden”

Eerst begon het met het creëren van een steun om op te zitten, maar nu is het een stap verder gegaan en richt het zich op een steun om te slapen, dat wil zeggen een bed. Maar het beste van alles is dat de gebruiker het naar wens kan aanpassen, zodat op deze manier een volledig gepersonaliseerd bed vol persoonlijkheid wordt.

Eerst was het een bank

Eerst begon de structuur als een bank die kan worden aangepast aan de persoon die hem gebruikt en nu heeft hij hetzelfde bereikt met een bed. Een basisstuk, gemaakt van aluminium en met vier poten dat zo eenvoudig is dat het heel elegant is. Het stuk is ontworpen om functioneel te zijn, daarom is er een bed gemaakt dat een bank wordt (in plaats van andersom), een longue-onderstel of een meubelstuk om in een logeerkamer te plaatsen.

Het ontwerpidee is om het simpel en neutraal te houden, zodat het in elk huis past, met elke decoratieve stijl of persoonlijke voorkeur. De collectie bevat als aanvulling twee opties om te gebruiken als hoofdeinde (een in zwart aluminium of de andere in rotan), een ledlamp en nachtkastjes.

Wees je eigen ontwerper

De gebruiker kan elementen toevoegen die ze uniek en speciaal maken, dus het ideaal is dat je je eigen ontwerper wordt door de elementen te kiezen die je het leukst vindt en ze op een unieke manier op te nemen.Op deze manier kunt u meedoen door de elementen te gebruiken in overeenstemming met uw behoeften en interesses, dit zal het duurzaam maken!

Je zult je voelen als een kind dat speelt en creëert met legostukken, maar in dit geval maak je een meubelstuk voor je plezier en voor je huis. Het gaat erom de meubels aan jou en je behoeften aan te passen.

Het hoeft niet alleen een bed te zijn

Hoewel het ideale ontwerp een bed is en het natuurlijk geweldig zal staan in een slaapkamer die ruimte wil besparen en een elegant en ander ontwerp wil, hoeft dit niet het enige doel te zijn. De interesse die het heeft om de verschillende mogelijkheden naast een bed te verbeteren. De flexibiliteit van het meubilair maakt het ook ideaal voor een kantoor, een plek om te ontspannen, de kinderkamer, een recreatieruimte in uw huis, een kleedkamer, een logeerkamer, etc.

Als u het meubilair wilt gebruiken om te slapen, moet u ook rekening houden met het kussen, aangezien dit nodig is voor een goede nachtrust.Als je je niet op je gemak voelt, hoe mooi het meubilair ook is, zal het een ramp voor je zijn. Hoewel het ontwerp minimalistisch is, moet je aandacht besteden aan details zoals de lakens, de kleur van de sprei, de kussens, het kussen als je het als bed gebruikt, moet je met alles rekening houden.

Aan de andere kant, als je het op een andere manier wilt gebruiken, moet je ook rekening houden met de details die je nodig hebt in elke specifieke optie. Of het nu een bank, een chaise longue of een bed is, bedenk hoe je het in de specifieke kamer wilt integreren en op deze manier komen de details die je nodig hebt vanzelf in je op.

Dit vereist dat meubels van dit type creatieve geesten nodig hebben en dus kun je verschillende combinaties hebben en als je op een dag van de ene gaat, kun je doorgaan naar een ander ontwerp binnen hetzelfde meubelstuk. Je kunt een meubel met een opbergsysteem hebben en er ook een persoonlijk tintje aan geven.Tom Dixon is verwacht om erachter te komen hoe consumenten zullen genieten van de meubels van zijn ontwerp. Hier zie je de hele collectie.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: