Decoratie-ideeën

Hoe te versieren met lege kaders

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

In principe zijn de lijsten ontworpen om binnen afbeeldingen te plaatsen die de persoonlijkheid of belangrijke aspecten van de persoon die ze gebruikt vertegenwoordigen. Hoewel er een groeiende trend is die bestaat uit decoreren met lege lijsten en het lijkt erop dat het iets is dat steeds populairder wordt. Het gebruik van lege lijsten is een nieuwe trend die goed werkt in verschillende interieurstijlen.

Ze kunnen een strakke geometrie creëren in een ruimte die bijvoorbeeld goed past bij moderne stijlen. De lege lijst is een onconventionele manier om een standaard huishoudelijk artikel te gebruiken, wat resulteert in een opvallende toevoeging aan je interieur.Door met een hele collage ervan te werken, kun je een leuk centraal ontwerp maken.

Als je niet weet hoe je dit item moet gebruiken, maar wel benieuwd bent hoe je je huis moderner en leuker kunt maken, bekijk dan deze creatieve kleuropties en andere ideeën om wat flair aan je ruimte toe te voegen.

Een collage van lege kaders op de planken

Als je een plank hebt, zal deze dienen als een centraal punt in de kamer. Een geweldige manier om die focusruimte te benutten, is door een leuke collage met lege frames toe te voegen. Alles wat je nodig hebt, zijn enkele frames. Ze kunnen allemaal dezelfde kleur hebben voor een strakker uiterlijk, maar of je meer kleur wilt, is aan jou.

Een ander idee is om je te concentreren op contrast in de vorm, kleur en stijl van de monturen. Of u kunt een verschillend gekleurd kader voor contrast toevoegen.Om kleur toe te voegen, kan een schilderij wat kunst hebben. Je zou ze dan over elkaar heen kunnen leggen, waardoor gedurfde geometrie in de ruimte ontstaat.

Maak een lege geblokte ladder

Een geweldige plek om een lege lijstcollage op te hangen is aan de muur langs een ladder. Je kunt alle oude lijsten voor dit idee zoeken en vervolgens alle foto's en glas verwijderen die erin zijn gevonden.

De stijl krijgt zijn aantrekkingskracht door te focussen op frames van verschillende afmetingen. Je kunt ook kleinere frames in grotere plaatsen om met geometrie te spelen. Verschillende soorten lijsten, van hout tot metaal, kunnen ook helpen om de set visueel interessanter te maken. Je kunt spelen met verschillende framebreedtes om meer contrast te creëren. Voel je ook vrij om te spelen met verschillende kleuren in de kaders.

Ontwerpen met lege kaders

Een ander idee is om slechts een paar grotere lijsten te zoeken en deze aan de muur te hangen. Nogmaals, u wilt zich concentreren op het contrast. Fel oranje en blauw hebben bijvoorbeeld een sterke visuele interesse, hoewel u andere kleuren kunt kiezen die u meer interesseren. Je kunt nog meer interesse toevoegen door decoratieve items die passen bij het materiaal en de kleur in de buurt van de lijsten te plaatsen, zoals vazen.

Gebruik lege lijsten in de slaapkamer

Deze stijl past in elke kamer, je kunt grote lege lijsten boven het bed plaatsen. De frames kunnen eenvoudig boven het bed worden gehangen, waardoor een andere belangrijke focus in een kamer wordt benut. Je zou zelfs lege lijsten kunnen combineren met ingelijste kunst voor een mooi contrast. Als je het met houten kozijnen doet, kun je het een meer rustieke of traditionele stijl geven. Versleten stukken passen bij rustieke elementen in een kamer, zoals planten en een muur met structuur.

Wees creatief met kleur

Je kunt ook met kleuren werken door je lijsten zelf te schilderen zonder steeds na te hoeven denken over het contrast dat je wilt creëren. Je kunt kleuren kiezen met vergelijkbare tinten als je een andere kleurcohesie wilt. Een beetje goud- en zilververf op een paar lege lijsten kan zorgen voor een samenhangend en aantrekkelijk metallic ontwerp.

Door monturen met verschillende vormen en texturen te zoeken, kun je het contrast creëren dat deze look zo opvallend maakt. Als je voor een meer contrasterende stijl wilt gaan, kun je de monturen natuurlijk verschillende kleuren geven. Met deze stijl kun je voor alles kiezen, van veelkleurig tot verschillende blauwtinten. Het is een leuke trend waarbij je zo creatief kunt zijn als je wilt.

Gelaagde kaders

Een ander goed idee voor lege frames is om ze in elkaar te plaatsen.Creëer een geometrisch effect dat echt in het oog springt. Dit idee zou goed passen op bijna elke muur. Maar het zou echt goed werken in zeer geometrische stijlen, artistieke stijlen met hoog contrast of rustieke stijlen als u versleten lijsten gebruikt. Om dit te laten werken, wil je je concentreren op verschillende kleuren en texturen voor de frames. Bij dit idee draait alles om een hoog contrast. Probeer echter monturen te kiezen met een vergelijkbare stijl.

Wat vind je van het idee om de kamers van je huis te decoreren met lege lijsten? Het is ongetwijfeld iets ongewoons, maar het creëert een trend vanwege zijn moderne uitstraling. Als je geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om het te proberen, je verliest niets! Als je het leuk vindt, laat het dan en zo niet, dan hoef je alleen maar afbeeldingen in de lijsten toe te voegen om ze op een meer traditionele manier te versieren, samen met de lijsten die niet langer leeg zullen zijn.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: