Decoratie-ideeën

Decoratie voor de ingang van het huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De ingang van het huis is de eerste ruimte waar we mensen ontvangen Het is een doorgangsplaats, maar het maakt ook deel uit van de delen van het huis die we moeten decoreer met charme zodat het gezellig is en spreekt van de stijl van ons eigen huis. Laten we eens kijken naar inspiratie voor de ingang van het huis.

De hal, hal of entree moet functioneel zijn, maar ook goed ingericht. In deze ruimte hebben we meestal niet al te veel vierkante meters, dus de keuze van de elementen is essentieel om een plek te creëren die zowel praktisch als mooi is.

Entree met spiegels

De ingang is meestal klein en heeft soms geen ramen, waardoor het donker is. Een donkere en smalle hal is niet uitnodigend en daarom kunnen we op zoek gaan naar trucjes. Lichte tinten helpen de ruimte ruimer te maken. Als we ook spiegels toevoegen, bereiken we dat het licht reflecteert en de ruimte veel groter lijkt. De sets spiegels zijn ook erg decoratief en hierdoor kunnen we ook zien hoe we eruit zien voordat we van huis gaan.

Ingang met behang

Het behang is erg populair en is weer in de mode. Dit type papier biedt ons honderden kleuren en patronen om de muren van ons huis te versieren. In de hal kunnen we prachtige papieren vinden om dit gebied te benadrukken of te onderscheiden van andere.In deze zalen vinden we eenvoudige meubels die afsteken tegen het kleurrijke behang met bloemen of geometrische patronen.

Gang met kleurrijke delen

Als je hal een beetje saai lijkt, kun je altijd er wat kleur aan toevoegen Verf een deel van de tafel, of verf de deur zelf, om het een speciaal tintje te geven. Houten meubels verven is een makkelijke manier om ruimtes te veranderen en iets nieuws en anders te creëren.

Huisingang met strepen

Hoewel we veel wallpapers hebben om uit te kiezen, vonden we vooral deze gestreepte haldecoratie leuk. Het geeft de entree een zeer elegante en originele toets. De strepen kunnen ook op de muur geschilderd worden, al gaat dat met behang wat makkelijker.En zo kunnen we ze combineren met de meubels.

Entree in Scandinavische stijl

Als je van eenvoud houdt, dan moet je ervoor kiezen om de entree en het hele huis te decoreren in de coole Scandinavische stijl Duidelijk, functioneel en elegant. Deze entree heeft een eenvoudige tafel met basisvormen en veel witte kleur om alles licht te geven. De spiegel verhoogt het licht en heeft een mooie vintage stijl. In de Scandinavische stijl is minder meer, dus vermijd te veel kleur of patronen en kies glazen vazen en eenvoudige lampen.

Hal met vintage meubels

Als je een vintage meubelstuk hebt dat je kunt toevoegen aan de entree, kan het een mooie presentatie zijn voor je huis. Op dit moment is vintage in de mode, maar altijd gemengd met actuele accenten.Oude meubelen worden meestal vernieuwd met verf, lak of restauratie maar met dat oude patina. In deze zalen zien we meubels in deze stijl samen met simpele lampen, klassiek behang met een bloemenprint en simpele tinten.

Entree met schilderijen

Als je van foto's houdt of je wilt dat de ingang van je huis een presentatie is van de dingen die je leuk vindt, dan kun je altijd een geweldige compositie van schilderijen maken In dit geval hebben Sommige schilderijen van verschillende afmetingen en met verschillende lijsten, maar in dezelfde eenvoudige lijnen. De foto's moeten iets gemeen hebben, zoals wat kleur of zwart-wit zijn, zodat de compositie niet uit balans raakt.

DIY-invoer

De DIY-stijl of doe het zelf is erg modieus, evenals recycling.Je kunt oude houten kisten of lades gebruiken om planken aan de muren te maken. In deze entree vinden we eenvoudige opbergmeubels, met houten kisten om spullen in op te bergen. Een heel eenvoudig idee om te doen en dat helpt ons dingen thuis te recyclen.

Ingang in minimalistische stijl

De minimalistische stijl is een geweldige keuze voor een modern huis. In deze gevallen wordt gekozen voor het eenvoudigste meubel, met basisvormen die meestal recht en gebogen zijn. In dit geval zien we enkele wandmeubels die weinig ruimte innemen en hun functie vervullen door een elegante en eenvoudige entree te creëren.

Creatieve meubels

Om een prominente ruimte in de entree te maken, kunnen we een meubel kiezen dat creatief is. In dit geval zien we een tafel die boven andere meubelen uitsteekt, dus veel meer is er niet nodig. Hoewel we geen opslagruimte in de ingang hebben.

Entree in rustieke stijl

De rustieke stijl gebruikt bijna altijd hout, zoals in deze gangen. Deze meubels hebben een rustieke charme en passen perfect in huizen in deze stijl. Welke inzending vind je het leukst?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: