Decoratie-ideeën

Ikea Hack met Rast ladekast

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Ikea-hacks zijn over de hele wereld beroemd geworden, omdat dit bedrijf altijd iconische meubels heeft die we in allerlei omgevingen kunnen zien, en daarom interpreteren mensen ze op hun eigen manier. Zo ontstaan Ikea-hacks, met nieuwe verbouwde versies van een Ikea-meubel, in dit geval de ladekast Rast

Ikea's dressoirs hebben meestal eenvoudige, rechte lijnen, met eenvoudige vormen, en daarom lenen ze zich voor renovaties. In de Rast-ladekast hebben we het perfecte voorbeeld, met rechte lijnen en hout, zodat we het kunnen schilderen, er nieuwe handgrepen op kunnen zetten of behang kunnen toevoegen om het een patroon te geven.

Geometrische Rast ladekast

Ikea's Rast ladekast heeft die Scandinavische lijnen die zo populair zijn, daarom zijn geometrische prints in witte of pasteltinten een van de meest geschikte ideeën voor dit meubelstuk , typisch voor deze trend. Aan de ene kant hebben we een heel kleurrijke ladekast, ideaal voor kinderkamers, en aan de andere kant een heel etnische ladekast.

Elegante Rast ladekast

Deze ladekast kan ook worden gehackt om het een veel meer touch te geven verfijnd en elegant In dit geval zijn ze geverfd met zachte tinten en hebben ze de handvatten veranderd voor metalen degenen, meer klassieke stijl. In de blauwe ladekast hebben ze zelfs wat sierlijsten toegevoegd die het een ander tintje geven.

Bedrukte Rast ladekast

Deze ladekasten zijn erg origineel en creatief. In de meubels kun je zelfs prints toevoegen, en het is een zeer veelzijdige ladekast, zoals we kunnen zien. De manier om ze toe te voegen is heel anders.

Als we een artistieke kant hebben, kunnen we deze schilderen met meubelverf, hoewel je ook behang of de decopauge-techniek kunt gebruiken, wat erg in de mode is en waarmee je papier aan meubels kunt toevoegen. Dan hoef je ze alleen maar te vernissen om dat papier te beschermen en ze zien er weer uit als nieuw.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: