Decoratie-ideeën

Versier het huis met letters

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De Beletteringstechniek is al lang bij ons, maar het is nu zeker iets bekender en innovatiever geworden dankzij het feit dat het is opgenomen in een techniek. Belettering is in wezen de kunst van het tekenen van letters en wordt op meerdere plaatsen gebruikt. We hebben het gezien in bars, scholen, reclame en we zien het bij elke stap bijna zonder het te beseffen.

In de afgelopen tijd kunnen we met de sociale netwerken zien dat deze techniek is gemaakt door mensen die experts zijn in belettering en authentieke kunstwerken maken. Als je van deze kunst houdt, let dan op wat het is en hoe je het van andere dingen kunt onderscheiden.Daarnaast geven we je enkele ideeën om ruimtes te decoreren met letters.

Wat is belettering

Belettering wordt gedefinieerd als de kunst van het tekenen van letters Wie dit soort techniek toepast, gebruikt geen letters alsof het gewoon letters zijn om woorden te maken, maar eerder tekeningen en vormen. Elke letter krijgt de schoonheid van een tekening. Hoewel het duidelijk is dat het vaak wordt verward met eenvoudige kalligrafie of typografie. In dit geval hebben we het over een tekenstijl waarin letters worden gebruikt om mooie plaatjes of werken te maken.

Verschillen met kalligrafie en typografie

kalligrafie is de kunst van het schrijven van brieven, iets wat elke persoon op een eigen manier doet. Elke persoon schrijft anders omdat kalligrafie iets heel persoonlijks is, maar we tekenen niet, maar creëren woorden.

In termen van typografie staat het bekend als de kunst van het ontwerpen van letters. Ze zijn een reeks letters en symbolen die zijn ontworpen om dezelfde stijl te hebben en gemeenschappelijk te worden gebruikt. We kennen allemaal een aantal lettertypen zoals Arial of Helvetica.

Wat moet je doen Belettering

Het materiaal om te beginnen met Letteren is vrij eenvoudig. Eigenlijk hebben we alleen een potlood, een notitieboekje, een gum en een liniaal Het is duidelijk dat we met stiften niet vanaf de eerste dag perfecte letters zullen maken, aangezien dit veel vereist van de praktijk. Om te beginnen worden het potlood en het rubber gebruikt om schetsen te maken die kunnen worden aangepast. De liniaal helpt ons enkele hulplijnen te maken waarop we de letters kunnen maken en zo de juiste maten kunnen plaatsen.

Het Rodhia-blok is een soort papier met kleine puntjes die als leidraad dienen. Het is een rol die veel mensen gebruiken die nieuw zijn in deze techniek. Deze punten dienen als referentie om de letters veel nauwkeuriger te maken en zijn nauwelijks zichtbaar. Het is een van de beste als het gaat om oefenen. Aan de andere kant, als we eenmaal voorbij het potlood zijn, kunnen we gekleurde stiften kopen om de letters te maken en ook stiften met een fijne punt.Tegenwoordig is er een grote verscheidenheid waarmee zeer verschillende letters en ontwerpen kunnen worden gemaakt.

Beletteringsjablonen

Op internet vind je een groot aantal sjablonen om deze geweldige letters te maken en te kopiëren. In The lettering club heb je wat te downloaden. Een andere plaats waar u terecht kunt voor sjablonen is de Project Party Studio-pagina. De sjablonen die kunnen worden gedownload en vervolgens kunnen worden afgedrukt, kunnen u helpen bij het schrijven van letters. U kunt op deze sjablonen oefenen, vertrouwd raken met de vormen van de letters en hoe u ze kunt maken, zowel met potlood als met stiften. Dus we zullen nog een stap zetten om die prachtige letters te maken die op tekeningen lijken.

Deze sjablonen worden vaak gebruikt om letters apart te oefenen Er zijn sjablonen voor hoofdletters en kleine letters.Het is een heel eenvoudige manier om te beginnen. We kunnen ze dus ook gebruiken om verschillende woorden te maken voor het geval we een schilderij willen maken of iets thuis willen versieren.

Versieren met letters

Deze techniek heeft grote voordelen. Aan de ene kant is het gewoon simpel entertainment dat mensen helpt zich te concentreren en te ontspannen, waardoor stress wordt verdreven. Net als veel andere hobby's, stelt het ons in staat om onze vrije tijd te vullen met een lonende en zeer vermakelijke activiteit.

Deze letters kunnen ook een geweldig idee zijn om ruimtes te versieren Als we ze zelf maken, kunnen we een schoolbord gebruiken om verschillende motiverende berichten bij de ingang van ons huis te plaatsen. Tegenwoordig kan schoolbordverf ook op de muren worden gebruikt, zodat we dagelijks een geweldig canvas hebben om op onze eigen muren te schilderen.

Een ander idee dat we erg leuk vinden, is om decoratieve vellen te maken met letters, iets wat we heel vaak zien. Normaal gesproken worden ze kant-en-klaar gekocht, maar het is mogelijk om ze thuis te maken als we deze techniek al een beetje onder de knie hebben. We kunnen de sjablonen ook gebruiken om een mooi blad te maken met een goede afwerking. Dit entertainment kan ongetwijfeld leiden tot enkele gepersonaliseerde decoratiestukken voor ons huis. Vind je het leuk om aan Lettering te doen?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: