Decoratie-ideeën

Versier het huis met dingen gemaakt van gerecycled karton

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Gerecycled karton is een materiaal dat in steeds meer projecten wordt gebruikt vanwege de voordelen. Het is een ecologisch materiaal, want het kan worden gerecycled en het is ook heel sterk om van alles mee te maken. We gaan zien wat er allemaal mogelijk is met de grote kartonnen platen. Het moet gezegd worden dat de meubels gemaakt zijn van het sterkste karton dat er is om het gewicht te weerstaan.

Vandaag is het mogelijk te decoreren met dingen van gerecycled karton Er zijn veel ideeën om geweldige dingen voor je huis te maken, alleen met karton.Als je dit materiaal bij de hand hebt en niet weet wat je ermee moet doen, bewaar het dan zodat je wat decoratie kunt doen.

Gerecycled kartonnen letters

Decoreren met letters is een zeer actuele trend. Normaal gesproken worden deze letters van hout gekocht en kunnen ze worden geverfd of geplaatst zoals we ze hebben gekocht. Maar sommige mensen besluiten het karton uit de dozen die ze thuis hebben te recyclen om er brieven van te maken en zo de boodschap die ze met die letters maken te personaliseren. Je hebt alleen een uitsteker nodig en maakt het patroon met potlood op het karton om het uit te snijden. Ze worden gemaakt door verschillende lagen karton samen te voegen om ze veel sterker te maken.

Bedrukte brieven

Deze letters van karton kunnen er te saai uitzien als we ze in de typische bruine kleur van dat karton laten.Maar we kunnen ze altijd bedekken met gedecoreerd en gedessineerd papier om het een veel decoratiefer tintje te geven. Sommige mensen mixen patronen, maar we kunnen ook effen gekleurd papier gebruiken. Dit wordt door elke persoon gekozen, rekening houdend met de kleuren van de decoratie van de kamer waarin we de letters gaan plaatsen.

Design lampen van karton

Veel bedrijven zijn begonnen met het maken van authentieke designstukken gemaakt van sterk en hard karton dat de duurzaamheid van deze stukken garandeert. Onder hen zijn de geweldige lampen gemaakt met gerecycled karton. Het is moeilijk om zo'n kwaliteitslamp van gewoon karton te maken, maar dergelijke lampen zijn te koop in gespecialiseerde winkels. Ze bieden een zeer natuurlijke decoratie, perfect voor Scandinavische en moderne omgevingen.

Geometrische lampen

Deze lampen hebben een geweldig geometrisch patroon dat het een heel modern tintje geeft. Ze zijn gemaakt van karton en hebben interessante details. Degenen die we in natuurlijke tinten zien, zijn lampen die zijn gemaakt door kartonnen stukken in elkaar te zetten. De andere zijn doe-het-zelflampen die je thuis hebt gemaakt met karton en met gekleurde washi-tape om het een ander tintje te geven.

Eierdooslampen

Onder het gerecycleerde karton vinden we altijd ideeën gemaakt met die kartons die we weggooien als we onze eieren kopen Deze kartons worden soms gebruikt als isolatie, omdat ze perfect zijn voor geluidsisolatie ruimtes, maar ze worden ook gebruikt om nieuwe en zeer creatieve dingen te creëren. In dit geval hebben ze veel eierdozen verzameld om interessante moderne lampen te maken die geometrische patronen en lichteffecten bieden.Een interessant en opvallend idee.

Meubels met karton

Sommige bedrijven zijn begonnen met hun eigen meubels van karton te maken Dit karton is sterker dan het typische karton dat in dozen wordt aangetroffen, om bestand te zijn tegen het gebruik van dit meubilair. We vinden alles, van stoelen tot planken of tafels, die in elkaar kunnen worden gezet door de kartonnen stukken aan elkaar te bevestigen, meestal zonder ze te hoeven lijmen. Het is een innovatief idee en natuurlijk heel origineel om thuis ecologische ruimtes te creëren. Dit meubel kan worden gerecycled wanneer het niet meer wordt gebruikt.

Kerstdecoratie met gerecycled karton

Hoewel Kerstmis nog ver weg is, vonden we deze inspiraties voor het creëren van decoratieve details leuk met gerecycled karton. Aan de ene kant hebben we een kroon met een rendier die ze gemaakt hebben van karton, heel mooi om aan de muur te hangen.Aan de andere kant laten ze ons zien dat we met karton een mooie kerstboom kunnen hebben. We kunnen deze ideeën bewaren om ze te maken wanneer deze tijd van het jaar aanbreekt, waarin we ons huis willen inrichten met de typische kerstsfeer.

Decoreer de muren met kartonnen kokers

De tubes die we weggooien van toiletpapier kunnen worden gebruikt om authentieke kunstwerken aan de muren van ons huis te maken. Deze beelden zijn daar het bewijs van. De buizen kunnen worden gerangschikt om kransen of bloemen te maken. Ze kunnen in honderden kleuren worden geverfd en vervolgens aan de muren worden toegevoegd door buizen aan elkaar te lijmen.

Kartonnen vazen

Deze vazen zijn ook gemaakt met gerecycled karton. Het is duidelijk dat ze van binnen een bak moeten hebben om de aarde en de planten in te bewaren, want als we water aan het karton toevoegen, zal het beschadigd raken. Maar het idee is natuurlijk heel mooi en natuurlijk.

Kartonnen slingers

We eindigen met een geweldig idee dat we altijd leuk vinden, zowel voor het decoreren van ruimtes als voor het decoreren van feesten bij speciale gelegenheden. De slingers zijn erg decoratief, dat is duidelijk, en hier hebben we er een paar gemaakt met kartonnen kokers die zijn geverfd en uitgesneden. Het resultaat is mooi of grappig, afhankelijk van hoe we die buizen gebruiken. Wat vind je van deze ideeën met gerecycled karton?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: