Decoratie-ideeën

Versier je huis met papieren dingen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Papier kan een geweldige bondgenoot zijn bij het maken van handwerk, omdat het een kneedbaar materiaal is dat honderden kleuren, texturen en patronen kan hebben. Het enige nadeel dat het kan hebben, is dat het een kortstondig materiaal is, maar in ruil daarvoor hebben we het voordeel dat de kosten meestal laag zijn. Als je je huis wilt decoreren met papieren dingen, let dan op deze ideeën.

Als we het hebben over het huis decoreren met papieren dingen bedoelen we het gebruik van papier om leuke accessoires te maken, zoals slingers of papieren ballen. Al deze dingen zijn zeer decoratief en worden niet alleen op feestjes of bepaalde tijden gebruikt, maar het hele jaar door om ruimtes te decoreren.

Papieren lampen

De papieren lampen zijn een geweldige keuze bij het inrichten van ruimtes. Deze lampen zijn erg goedkoop en kunnen in allerlei ruimtes geplaatst worden. Als we ze in het wit kopen, kunnen we ze versieren met wat papieren details die ze speciaal maken. Hier zijn twee geweldige voorbeelden. Een ervan is gemaakt met papieren bloemen die uitgeknipt en op de lamp geplakt zijn, en de andere met papieren vlinders die ook direct geplakt zijn. Het resultaat is prachtig en het is gemakkelijk om te doen.

Papieren ballen

De papieren ballen om omgevingen te versieren zijn erg in de mode. Dit soort ballen en die gemaakt door papieren bloemen te vormen, zijn erg trendy. Hoewel ze de typische decoratieve accessoires voor feesten lijken, is de waarheid dat we ze als decoratie aan ruimtes kunnen toevoegen.In een kinderkamer helpen ze om kleur toe te voegen en een leukere omgeving te creëren.

Bedrukte slingers

De slingers gemaakt met papier kunnen oneindig veel ontwerpen hebben, zoveel als we vormen kunnen bedenken met dit papier. Maar we gaan u er slechts enkele laten zien. In dit geval hebben we enkele slingers die zijn gemaakt met patroonpapier. Als we de kleuren goed kiezen, kunnen deze slingers zelfs onderdeel worden van de permanente decoratie van ons huis. In dit geval zien we slingers in pasteltinten met strepen, heel erg in de Scandinavische stijl, en met mollenprints.

Kransen in effen tinten

Aan de andere kant kun je verschillende slingers maken in effen tinten. Hier zijn twee eenvoudige voorbeelden. We kunnen die ronde stickers aan een touwtje plakken, iets heel basics en makkelijks, voor een kleurrijke slinger. Aan de andere kant hebben we er een met sterren, die met draad zijn genaaid. Ze vergen wat meer werk, maar gaan ook langer mee. Welke is jouw favoriet?

Papieren vogels

Als je een andere versiering wilt, kun je papieren vogels maken door te knippen of door de geweldige origamitechniek te gebruiken. Met deze vogels kunnen we leuke composities maken op de muren. In dit geval zien we hoe de vogels lijken te vliegen.

Papieren hartjes

Als je een romantische decoratie wilt, niets beter dan hartjes. In deze inspiraties zien we papieren harten op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt er slingers mee maken maar ook hangende decoraties voor ruimtes zoals de slaapkamer.

Papieren bloemen

De bloemen gemaakt van papier zijn erg mooi en ideaal voor het decoreren van ruimtes met een zekere romantische sfeer. In deze kamers kunnen we zien hoe grote papieren bloemen de muren kleden en een ongelooflijke bloemendecoratie creëren. Het is een manier om een andere dimensie aan de muren te geven, met driedimensionale decoraties die verder gaan dan het typische behang met een bloemenprint. Het resultaat is heel creatief en heel mooi.

Versieren met papieren vlinders

Vlinders zijn zo mooi als vogels en veel mensen vinden ze leuk. Ze zijn ideaal voor meisjeskamers, als we er een speciaal tintje aan willen geven. In dit geval zien we vlinders gemaakt met verschillende kleuren die op de muren zijn geplakt. Ze kunnen worden gemaakt met dik karton, zodat ze veel langer meegaan.Het is een geweldig idee om papier met verschillende patronen of met verschillende kleuren te mixen, naast het maken van verschillende formaten.

Papieren dingen voor kamers

In deze inspiraties zien we hoe bloemen en papieren details kunnen worden gebruikt om ruimtes te versieren Hoewel ze veel worden gebruikt voor feesten, kunnen ze ook een element zijn dat we zien op een dagelijkse basis, waarmee elk deel van het huis wordt versierd. Ze worden veel gebruikt in kinderkamers om kleur te geven.

Decoreer de tuin met papier

Het gedeelte van de tuin wordt in het voorjaar voorbereid zodat het elke dag kan worden gebruikt. In dit gebied kunnen we ook papieren decoraties toevoegen. De guirlandes geven alles een heel speciaal tintje, maar we kunnen ook de geweldige lantaarns gebruiken om kleur toe te voegen.Het zal lijken alsof onze tuin een feestje viert.

Sweet table met papieren dingen

En las mesas dulces is een andere plaats waar we veel van deze stukjes papier kunnen vinden om de omgeving te versieren. Er zal geen tekort zijn aan kleurrijke papieren ballen om een feeststemming te creëren. Wat vind je van deze versieringen met papieren dingen?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: