Decoratie-ideeën

Ontdek hoe je een bank in Scandinavische stijl thuis kunt integreren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De Scandinavische of Scandinavische stijl is momenteel trending en we zien het terug in honderden inspiraties. In elk type stijl vinden we bepaalde meubelstukken en in dit geval gaan we kijken hoe we een bank in Scandinavische stijl in het huis kunnen integreren. Als je van open en minimalistische ruimtes houdt, kun je alles zien wat een eenvoudige bank te bieden heeft.

De banken kunnen in veel delen van het huis worden gebruikt, van buiten naar een eethoek, woonkamer of hal. Het zijn originele stoelen en kunnen zeer functioneel zijn. In deze stijl is er plek voor alle soorten banken, van eigentijds tot vintage.

Noordse bank in de eetkamer

De eethoek is een van degenen die dit soort meubels meestal gebruiken. Zoals we al zeiden, kan de bank erg handig zijn om te profiteren van ruimtes en hoeken. Het idee om aan de ene kant een bankje te gebruiken, naast de muur, en stoelen aan de andere kant, is geweldig. Zo kun je nog meer zitplekken neerzetten. Banken in Scandinavische stijl worden gekenmerkt door de eenvoud van hun vormen en door normaal gesproken hout als hoofdmateriaal te gebruiken. Ze bieden een natuurlijke en eenvoudige stijl, die functionaliteit en schoonheid zoekt door eenvoud.

Bankje in de hal

De hal is een van de meest voorkomende plaatsen om een van deze geweldige banken te plaatsen. Het is een ruimte waarin we dit soort praktische meubels nodig hebben die weinig ruimte innemenIn dit geval wordt de bank gebruikt om op te gaan zitten en je schoenen uit te trekken of om wat spullen erop te laten liggen. Het is een manier om te ontvangen wanneer je bij het huis aankomt, en het siert ook de entree, waardoor het veel uitnodigender wordt met hout.

Houten en witte bank

Dit is een mix die we in veel meubels in Scandinavische stijl kunnen zien. De kleur wit is basic in deze trend, om ruimten duidelijkheid en ruimtelijkheid te geven, maar ook hout is erg belangrijk. Daarom worden in sommige meubels beide gecombineerd. In dit geval hebben ze slechts een deel van de banken geverfd en de poten in hout gelaten. De set is erg Scandinavisch van stijl.

Bank met vintage accenten

Het mooie van deze decoratieve stijl is dat er verschillende meubelstukken in passen, niet alleen die welke strikt Scandinavisch van aard zijn.In een Scandinavische omgeving kunnen we ook veel meubels in vintage-stijl vinden Deze trend is erg populair en er zijn allerlei soorten banken. We kunnen oude houten banken vinden, maar ook smeedijzeren of metalen banken. Normaal gesproken worden ze meestal bijgewerkt door een laag witte verf toe te voegen, vooral als het donker hout is, aangezien in de Scandinavische stijl meestal licht hout wordt gebruikt.

Noordse bank met rustieke uitstraling

Net zoals we een bank in vintage-stijl kunnen toevoegen, is het ook mogelijk om dit te doen met een bank in rustieke stijl. Deze banken worden gebruikt in deze trend, omdat ze een natuurlijke, romantische en vooral eenvoudige touch hebben. Als het een meubelstuk is met basisvormen, zal het zeker goed passen in Scandinavische omgevingen. Zoals we kunnen zien zijn het bijna altijd houten stukken, hoewel het ook mogelijk is om een rieten exemplaar toe te voegen.

Opbergbank

Als je een bank wilt die ook een opbergmeubel is, voldoe je aan de Scandinavische stijlregel om meubels te hebben die zeer functioneel zijn. Deze bank heeft een houten blad in natuurlijke stijl met een wit geverfd onderstel. Binnenin kun je van alles kwijt, dus we hebben twee meubels in één, zonder twijfel een van de beste ideeën.

Metalen pootbank

Metaal is een materiaal dat niet veel wordt gebruikt in de Scandinavische stijl, maar soms zien we het in sommige meubels. Deze bank heeft een zeer minimalistische en eenvoudige stijl Hij gebruikt hout, maar zijn poten maken het verschil, met metaal met afgeronde vormen. Het is een zeer verfijnde bank die in alle soorten omgevingen kan worden geplaatst. Zoals we kunnen zien, staat metaal niet op gespannen voet met de natuurlijkheid van de Scandinavische stijl.

Decoratie voor je Scandinavische bank

Als het gaat om het aankleden van Scandinavische ruimtes, zoeken we ook naar eenvoud. Maar aangezien het vrij eenvoudige ruimtes zijn, kunnen we een beetje decoreren met textiel, om alles wat kleur te geven. Deze banken moeten knusser worden gemaakt, dus moet je comfortabel textiel kopen Dekens van bont zijn een goede keuze, omdat ze zacht, pluizig en zeer comfortabel zijn. Maar we kunnen ook kussens toevoegen met typische Scandinavische prints of met pasteltinten, die het meest voorkomen in deze trend. Rond de bank kunnen we een rieten mand of een natuurlijk materiaal plaatsen om boeken en dingen die we bij de hand willen hebben op te bergen. Op deze manier hebben we onze perfecte Scandinavische bank. Wat vind je van het idee om dit meubel aan je huis toe te voegen?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: