Decoratie-ideeën

Decoratie-ideeën om je huis voor meer geld te verkopen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Heb je je huis te koop gezet en kun je geen kopers aantrekken? Gaat u hem binnenkort te koop zetten en wilt u er het maximale rendement uit halen? Studies hebben aangetoond dat een goed georganiseerde en gepresenteerdewoning de beste prijs heeft. Wil je weten hoe je het werk van professionals in de sector repliceert?

De reeks technieken die professionals gebruiken om het huis opnieuw in te richten om het beter en sneller te verkopen staan bekend als "homestaging". Het is een techniek die het huis depersonaliseert en zijn sterke punten versterkt, waardoor het aantrekkelijker wordt in de ogen van potentiële kopers.Als je wilt weten hoe je een huis verkoopt, blijf dan op de hoogte.

Het gaat niet om het investeren van grote sommen geld. De sleutel is om het geld te gebruiken om te verbeteren waar kopers meer voor zouden willen betalen. Je huis bekijken door de kopersogen is essentieel om je huis goed te presenteren. Wat voor jou werkt, werkt misschien niet voor de rest. En dit is precies wat u als verkoper moet begrijpen.

Welke stappen volgen we om de woning goed te presenteren? Welke decoratie-ideeën kunnen ons helpen het huis voor meer geld te verkopen? Hieronder leggen we ze helder en beknopt uit, zodat je aan de slag kunt met het voorbereiden van je woning.

Depersonaliseer de kamers

Kopers moeten zichzelf in de woning kunnen zien wonen. Om dit te doen, is het noodzakelijk om persoonlijke bezittingen te verwijderen. Verwijder persoonlijke foto's, religieuze artikelen, kindertekeningen die aan de muur hangen, magneten die de koelkastdeur sieren, trofeeën gewonnen in sportwedstrijden

Als uw persoonlijke foto's en herinneringen in elke kamer van het huis aanwezig zijn, zal het voor de koper moeilijker zijn om zich erin voor te stellen als zijn manier van leven niet samenv alt met die van u. Depersonalisatie is daarom de sleutel tot het uitbreiden van het aantal beoogde kopers.

Wis de spaties en in volgorde

Hoe minder overbelast de kamers zijn, hoe ruimer ze zullen lijken, een essentieel aspect om het huis sneller en beter te verkopen. Verwijder of herschik meubels die in de weg staan of het moeilijk voor je maken om zonder problemen door het huis te lopen, waarbij je je opgesloten voelt.

Presenteer de kamers met alleen het benodigde meubilair en zorg ervoor dat ze de juiste maat hebben. Zeer grote meubels in een kleine kamer zullen de koper onbewust doen geloven dat er een gebrek aan ruimte is.

Vergeet niet uw kasten te bestellen Opslagruimte is een van de dingen die kopers het meest zorgen baart. Een kledingkast die verschillende soorten opbergruimte heeft en netjes is, zal de koper doen geloven dat hij de nodige maat heeft om aan al zijn behoeften te voldoen. Verwijder wat van je kleding als deze te verzadigd is voordat je gaat fotograferen, groepeer soortgelijke items bij elkaar en gebruik kleur om een gevoel van orde te creëren.

Net zoals je de spaties wist, wis je ramen. Verberg uw ramen niet achter zware gordijnen. Laat natuurlijk licht binnen; het is een geweldige bondgenoot om het oog te misleiden en ruimtes veel groter te laten lijken dan ze zijn.

Fix de bugs

Kopers willen verhuizen naar sleutelklare woningen. De meesten zijn alleen bereid om kleine esthetische veranderingen aan te brengen waardoor ze het aan hun smaak kunnen aanpassen. Het is daarom tijd om die jaloezieën te repareren die niet correct op en neer gaan, de kraan die al maanden druppelt of die vochtigheid die in de badkamer is verschenen.

Ga door elke kamer in je huis en kijk naar alle gebreken die kopers kunnen afschrikken. En overweeg ook om die andere items te vervangen die zijn verplaatst, versleten of vies en die niet bijdragen aan de verkoop van het huis: handdoeken die hun kleur hebben verloren, tapijten met permanente vlekken

Verf in neutrale kleuren en update accessoires

Heb je felgekleurde muren? Geef ze een frisse verflaag en werk ze bij met heldere, neutrale kleuren Lichte, neutrale muren helpen een huis sneller te verkopen.Omdat? Allereerst omdat ze de kamers ruimer doen lijken. Ten tweede en niet in de laatste plaats omdat het gemakkelijker is om andere meubels en accessoires in deze kamers voor te stellen.

Bewaar de kleur voor kleine accessoires of textiel die helpen de aandacht te vestigen op die hoeken die misschien aantrekkelijker zijn en waarvan je a priori weet dat ze je zullen helpen het huis te verkopen .

Maak een uitnodigende entree

Eerste indrukken zijn erg belangrijk in een huis. Indien nodig tijd en geld investeren in het conditioneren van de voordeur en het creëren van een uitnodigende inkomhal is altijd een goede strategie. Zet een pot bij de ingang en richt de hal zo in dat het praktisch is. Een klein meubelstuk waar je je sleutels kunt achterlaten, een plek om je jassen achter te laten of een bank met wat manden waar je je vuile schoenen kunt achterlaten, kan je huis heel maken.

Gerelateerd artikel:Minimalistische ideeën om een kleine hal te decoreren

Schone keuken en badkamers

Welke ruimtes vereisen een grotere investering in een huis? De keuken en de badkamer, zonder twijfel. Als deze ruimtes aantrekkelijk zijn, zijn kopers veel eerder geïnteresseerd in uw woning. Maak ze grondig schoon; Indien nodig een gespecialiseerd bedrijf inschakelen. Er mogen geen tekenen van vocht of schimmel in de gewrichten zijn.

Is het meubilair in goede staat? Door ze een verflaag te geven en de knoppen te vervangen, kunt u ze bijwerken zonder er al te veel in te investeren. Het is ook handig om het aanrechtblad leeg te maken alle gebruiksvoorwerpen in het zicht uit de keuken en producten voor persoonlijke hygiëne uit de badkamer te verwijderen.Het zal je ook helpen het huis te verkopen, oude handdoeken en vodden te vervangen door nieuwe en wat planten toe te voegen om frisheid te brengen.

Ben je nu duidelijker over de veranderingen die je aan je huis kunt aanbrengen om het sneller en beter te verkopen? We hopen dat we je met ons advies hebben geïnspireerd en je wat tips hebben gegeven om te weten hoe je een huis verkoopt.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: