Decoratie-ideeën

Ontdek de prachtige Scandinavische prints om je huis mee te decoreren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De Noordse stijl is een van onze favoriete trends geworden, met allerlei details gewijd aan het creëren van open ruimtes van grote schoonheid. Een van die kleine details die veel kunnen bijdragen, zijn de Scandinavische lakens, die worden gebruikt om muren te versieren die normaal wit zijn geverfd.

De Scandinavische prints worden meestal ingelijst en zijn ideaal voor het decoreren van hoeken, planken en muren. Veel plezier met het leren kennen van dit trendy detail en alle mogelijkheden die het ons biedt als het gaat om het inrichten van onze ruimtes.Het is zonder twijfel een aanvulling die de finishing touch aan ons huis zal geven.

Decoratieve prints voor kinderkamers

Kinderkamers zijn plaatsen waar we dit type laken vinden. Deze Scandinavische prints voor kinderen zijn gericht op hun publieken bieden eenvoudige tekeningen, met weinig kleuren of in zwart-wit. Sommige hebben berichten, andere alleen figuren van dingen die de kleintjes leuk vinden, zoals wolken of sterren. Het zijn meestal eenvoudige tekeningen gemaakt door grafici die een bepaalde stijl hebben. Ze zijn een trend die we niet mogen vergeten om die kleine details toe te voegen aan kinderkamers.

Noordse prints in de slaapkamer

Voor de volwassen slaapkamers zijn er meer mogelijkheden bij het toevoegen van Nordic lakens.Hoewel het in wezen afbeeldingen of tekeningen zijn van grote eenvoud, die meestal weinig tonen bevatten. Geometrische vormen of zwart-witafbeeldingen zijn populair. Een mooi voorbeeld is dat laken met zwarte stippen op een witte achtergrond, simpel maar erg decoratief.

Afdrukken in het Scandinavische kantoor

Als je je kleine thuiskantoor gaat inrichten in de typische Scandinavische stijl heb je een aantal elementen nodig. Een hoes van bont voor de stoel, een simpele tafel met schragen, witte muren, stukken hout of riet en ook de leuke prints. Deze platen zijn perfect om de muren mee te decoreren zodat je kantoor geen saaie of gracieus werkplek wordt. Kies prints die je leuk vindt en relax, zonder al te veel kleur die je afleidt.

Bordsamenstelling

Bij het kiezen van de lakens moeten we niet alleen nadenken over welke we moeten kopen of welke kleuren ze zullen hebben. Je moet ook nadenken over de manier waarop we ze op de muren gaan hangen. De composities van vellen die niet symmetrisch zijn zijn veel vellen in verschillende maten, tinten en kaders, maar altijd met een vergelijkbare stijl, zodat het geheel coherent is. Let op enkele inspiraties als u meer dan één of twee bladen tegelijk wilt toevoegen.

Noordse kleurenafdrukken

Hoewel zwart en wit de boventoon voeren in de Scandinavische stijl, zijn er ruimtes waar je ook kleur wilt toevoegen, vooral in kinderkamers. In dit geval zien we enkele kinderkamers waarin ze lakens hebben toegevoegd met felle kleuren en die heel goed combineren met de elementen van de kamer. Door een of twee tinten als hoofdkleur te kiezen in plaats van zwart en wit, kunnen ruimtes tot leven komen.En als je van kleuren houdt, weet dan dat er ook zulke leuke prints zijn.

Zwart-wit afdrukken

We gaan naar het andere uiterste, waar we zwart-witfoto's en omgevingen zien, wat de essentie is van de Scandinavische stijl. Het is een zeer strakke en eenvoudige stijl, en we houden echt van die mix. Als je het ook leuk vindt, zijn er veel tweekleurige Scandinavische lakens van dit type met honderden motieven. Zoals je kunt zien, is het heel gemakkelijk om er textiel mee te combineren.

Dierenprints

Onder de Scandinavische prints voor kinderen kunnen we een motief vinden dat veel wordt herhaald en dat ons allerlei soorten dieren brengt. De dieren zijn geliefd bij alle kinderen en ze worden ongetwijfeld veel gebruikt voor decoraties. In dit geval zien we afbeeldingen waarop ze vossen, pandaberen of olifanten voorstellen.

Prints met geometrische vormen

Lo geometrisch maakt deel uit van de Scandinavische stijl. We kunnen dit soort vormen in veel patronen vinden, wat de eenvoud van alle dingen oproept. In dit geval zien we enkele bladen die gebruikt worden voor allerlei soorten ruimtes, die van kinderen of volwassenen.

Afdrukken in romantische stijl

We vonden deze kostbare prints in romantische stijl erg leuk voor kinderkamers. Die zachte tinten zijn ongetwijfeld perfect voor Scandinavische omgevingen, en die prachtige illustraties zullen geweldig staan aan de muur.

Prints met superhelden

De coole superhelden zijn een van de terugkerende thema's in kinderkamers. In dit geval zien we enkele bladen die aan hen zijn gewijd. Als kinderen ze leuk vinden, aarzel dan niet om ze aan de muur te hangen.

Afdrukken met bericht

Eindelijk blijven we ook zitten met de typische bladen waarin we allerlei soorten berichten kunnen vinden De Scandinavische bladen met berichten zijn ook heel gebruikelijk. Er zijn ideeën die motiverend zijn en andere hebben grappige zinnen, je hoeft alleen degene te vinden die je leuk vindt of het meest inspireert.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: