Decoratie-ideeën

Waarom geruite decoratie een goed idee is voor je huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je aan schilderijen denkt, denk je misschien aan geruite decoratie aan de muur, maar in werkelijkheid hebben we het over andere soorten schilderijen die ook ideaal zijn voor decoratie. Net als kleding zijn ruiten heel persoonlijk en niet iedereen vindt ze leuk. Maar zodra je een geruit kledingstuk aantrekt en ziet dat het bij je past, verandert het! Je begint de schilderijen op een andere manier te zien en je realiseert je dat ze, goed gecombineerd, geweldig kunnen staan in je dagelijkse look.

Hetzelfde gebeurt met woondecoratie.Geruite decoratie kan een succes worden als je ze weet te combineren. Als je je realiseert hoe schilderijen een succes kunnen zijn voor het decoreren van je huis, zul je niet kunnen begrijpen hoe je ze zo lang hebt moeten missen.

Foto's zijn altijd een trend

Er zijn enkele decoratietrends die nooit helemaal verdwijnen, sterker nog, ze vinden zichzelf elke keer opnieuw uit. Net als bij bloemenprints zijn er veel verschillende patronen die in elk seizoen van het jaar een verschil kunnen maken in iemands huis.

Traditionele decoratiepatronen hebben zich altijd aangepast aan de stadia waarin de samenleving zich begaf, hetzelfde gebeurt met schilderijen. Iconische patronen en kleuren van de meubels die prachtig waren bekleed met de jaren zeventig.

Wat momenteel populair begint te worden, zijn geruite banken en vloerkleden, net zoals het meer dan drie decennia geleden was. Je vindt ze ook terug in decoratieve meubelen of accessoires. Als je ondanks dit alles nog steeds twijfelt over hoe schilderijen de inrichting van je huis kunnen veranderen, mis dan niet wat we hieronder hebben.

Geruite decoratie

Plaids zijn een tijdloos decoratief patroon dat altijd welkom zal zijn in elk interieur. Kleuren van stoffen of plaids zijn ideaal in marineblauw, smaragdgroen of rood, met zwarte accentlijnen in het patroon.

De tartan van vandaag bevat prachtige neutrale kleuren zoals grijs en beige, en zelfs wit Nieuwe geruite kleurenpaletten maken het gemakkelijk om toe te voegen aan je bestaande interieur als je op zoek bent naar een comfortabel accent deelKussens, dekens, stoffen zijn ideaal voor het decoreren van schilderijen. Zelfs de lampen kunnen worden aangekleed met afbeeldingen en hebben een uitstekende decoratie. Geen ideeën meer? Attent:

  • Een schilderij voor aan de muur geschilderd in tartan-achtige ruiten
  • Een poef met een geruite stof in de kleuren die jij het mooist vindt
  • Kussens voor je geruite bank
  • Een geruite poef
  • Een geblokte poef
  • De eetkamerstoelen bekleed met Schotse plaid
  • Het gordijn in de badkamer (badkuip) met print geeft vierkanten met kleuren die passen bij de inrichting van deze kamer
  • Een quilt in je slaapkamer met dit soort print
  • De lakens hebben ook deze print
  • Gordijnen die passen bij de decoratie van de rest van de kamer

Dit zijn enkele ideeën waarmee je rekening kunt houden bij het decoreren met deze stijl, maar onthoud dat in veel gevallen minder meer is.Hiermee bedoelen we dat als je het leuk vindt om met afbeeldingen te decoreren, het een uitstekend idee is, maar het ideaal is dat je het doet als accentdecoratie en dat je geen enkele kamer overbelast met deze patronen, omdat je uiteindelijk ook de kamer overbelast. veel en het effect zou visueel te overweldigend zijn. Het is beter om je te concentreren op het decoreren van slechts één deel van een kamer met plaid om betere visuele en persoonlijkheidseffecten te bereiken.

Foto's zijn veelzijdig

Plaid zal nooit uit de mode raken, omdat de eenvoud van het patroon je in staat stelt om te coördineren met elke decoratieve stijl die je in huis hebt. Het is een zeer veelzijdig decoratief patroon. De compositie van schilderijen met slechts twee kleuren die elkaar kruisen om een neutrale derde kleur te creëren, zal bijvoorbeeld een veel elegantere aanwezigheid in de decoratie geven.

Of je decoreert met schilderijen is een heel persoonlijke beslissing. Als je niet op grote schaal durft te decoreren met dit type patroon, kun je beter beginnen met kleine accenten in huis. Op deze manier kun je wennen aan de aanwezigheid ervan in de decoratie en vervolgens beslissen of je echt op grotere schaal wilt decoreren met dit type patroon in je huis.

Een idee is bijvoorbeeld om je woonkamer te decoreren met geruite kussens en na verloop van tijd, als het een goed idee lijkt en je het leuk vindt, ga dan verder met andere grotere aspecten zoals het badkamergordijn of de gordijnen in je woon- of slaapkamer. Op deze manier haal je de decoratie in huis.

Weet je al hoe je je huis gaat inrichten met foto's?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: