Decoratie-ideeën

Hoe versier je als je smaak niet overeenkomt met die van je partner

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het inrichten van een huis is niet eenvoudig, maar het is nog ingewikkelder wanneer je huis ook van je partner is en je het ermee eens moet zijn Het is mogelijk dat je heel verschillende smaken hebt of dat je het niet eens bent over hoe het zou moeten zijn wees de versiering van je huis. Is het nodig dat de een toegeeft en de ander 'wint'? Niet veel minder. Er zijn manieren om je huis in te richten zonder dat je smaak overeenkomt en dat jullie allebei blij zijn met het resultaat!

Het uiteindelijke doel van dit artikel is dat je een paar verschillende tactieken vindt om te gebruiken en dat de ruimte een plek wordt die jullie allebei leuk vinden, zelfs als je smaak niet helemaal overeenkomt. Het huis zal perfect zijn voor jullie beiden en je zult zelfs verrast zijn!

Inzetten op strakke lijnen

Zoek naar stukken die natuurlijke materialen gebruiken en strakke lijnen hebben. Strakke lijnen hoeven niet te betekenen dat je iets saais moet kiezen. Ze betekenen gewoon dat je een stuk kiest dat past bij verschillende smaken.

Het maakt niet uit of je smaak totaal verschillend is, meubels met strakke lijnen zijn altijd gemakkelijk te integreren in elke ruimte. Denk hetzelfde voor je eettafel, boekenplanken en ander meubilair. De kans is groter dat je stukken kiest waar zowel jij als je partner dol op zijn, niet alleen vandaag, maar voor de komende jaren.

Een andere manier om je ruimte schoon en aantrekkelijk te houden voor mensen met verschillende smaken, is door spiegels als kunstwerken te gebruiken. Als je verschillende smaken hebt, kan het kiezen van kunst een probleem zijn. In plaats daarvan zijn spiegels een geweldige manier om visueel belang toe te voegen aan uw ruimte zonder te hoeven vechten om het ontwerp.Bovendien fleuren ze elke kamer op, waardoor deze groter aanvoelt.

Mis de neutrale niet

Als je stukken probeert te kiezen die mensen met verschillende smaken aanspreken, zijn neutrale kleuren het beste. Ja, neutrale kleuren zijn een geweldige oplossing als het gaat om het mengen van verschillende smaken. Maar ze hoeven niet saai te zijn. Je kunt een neutraal dekbed kiezen en vervolgens kussens in accentkleuren leggen die jullie allebei mooi vinden, enz.

Het is zoveel gemakkelijker om kleinere accentstukken te vinden die jij (en je wederhelft) leuk vindt. Omdat ze neutraal zijn ten opzichte van grotere investeringsstukken, hebben ze een fundament om op voort te bouwen.

Als je net bent verhuisd en op zoek bent naar bijvoorbeeld je bank, is leer neutraal. Dankzij de weelderige textuur van dit materiaal kan het nog steeds een grote impact hebben in de decoratie en dat vinden jullie allebei even leuk.

Als het op textiel aankomt, ga dan ook neutraal. Bij het verhuizen, kunt u ontdekken dat de kleur verdeeldheid zaait tussen u en uw partner. U wilt uw ruimte echter nog steeds wat visuele aandacht geven, dus zoek naar textuur. Mooie vloerkleden met texturen die ideaal zijn voor je voeten zijn een geweldige manier om textuur toe te voegen. Een linnen gordijn in de woonkamer zal ook textuur en visueel belang toevoegen.

Moge de populaire stem winnen!

Of je nu voor het eerst intrekt of al lang samenwoont, het kiezen van accessoires of decoratie-afwerkingen kan een nachtmerrie zijn als je heel verschillende smaken hebt. Gelukkig heb je wat populair is om je te begeleiden Dit is als het volgen van trends.

Kiezen waar de meeste mensen van houden is niet alleen een geweldige manier om het debat te beëindigen en iets te beslissen (eindelijk!) Het vergroot ook de aantrekkingskracht van je huis. Dit betekent niet alleen dat meer vrienden het leuk zullen vinden, maar het betekent ook een hogere inruilwaarde als u uw huis wilt verkopen.

Je kunt in tijdschriften kijken of met een binnenhuisarchitect praten, zodat hij je kan adviseren over het ontwerp, de materialen of het type decoratie dat het beste is voor jullie beiden Bijvoorbeeld: tegelvloeren houten of roestvrijstalen apparaten. Als u het niet eens bent met uw partner, laat de populaire smaak en de huidige decoratieve modetrends voor u beslissen, u zult er geen spijt van krijgen!

Mis de ruimte niet

Als je bijvoorbeeld het ontwerp van de salontafel kiest, laat je partner dan de kleur kiezen, misschien ga je na verloop van tijd die kleur mooi vinden en je partner dat ontwerp. Het is belangrijk om ook ruimte te laten voor dingen die je partner wil toevoegen of dingen die jij wilt toevoegen, maar deze formule moet een gelijke waarde hebben om te werken.

Denk na over de dingen die jullie wel gemeen hebben en hoe je die kunt verwerken in de inrichting van jullie gezamenlijke woning.U kunt een leeshoek creëren met een fauteuil waar uw partner dol op is, ook al houdt u er niet zo van, of u kunt een plank plaatsen om uw boeken op te bergen, zelfs als uw partner ze nooit leest. Voeg ruimte toe, maar houd ook open voor eventuele wijzigingen die in de inrichting kunnen worden aangebracht om aan de smaak van jullie beiden te voldoen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: