Decoratie-ideeën

Ideeën om te decoreren met behang in de slaapkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Behang wordt ook wel behang genoemd en is een snelle en goedkope manier om het uiterlijk van een kamer te veranderen, wat het ook mag zijn. Er zijn veel ontwerpen om uit te kiezen die het beste bij uw decoratie past (wat het ook is) kan vrij eenvoudig zijn. Hoewel je moet weten hoe je het moet doen om de achtergrond te gebruiken, omdat je anders ongewenste effecten in de kamer kunt hebben.

Vandaag gaan we met je praten over hoe je de hoofdslaapkamer kunt inrichten met behang, zodat je op deze manier een frisse en mooie uitstraling krijgt in deze zeer belangrijke kamer.Je kamer is de plek waar je uitrust en nieuwe energie opdoet, dus de decoratie ervan is erg belangrijk.

Veel mensen hebben geprobeerd om behang in een slaapkamer te gebruiken, maar slechts enkelen weten hoe ze dit materiaal optimaal kunnen gebruiken. Behang moet niet alleen als een vorm worden gebruikt van het elimineren van blinde muren Het zou eerder een belangrijke speler moeten zijn in het ontwerp van de kamer als geheel. Lees verder om erachter te komen welke suggesties een beter idee kunnen zijn voor je frisse slaapkamerinrichting.

Stel het kleurenpalet in

Een manier om behang in je slaapkamer te gebruiken, is door het kleurenpalet in te stellen voor het hele decoratieve project in de kamer. U kunt bijvoorbeeld een monochroom palet gebruiken dat u mooi vindt en dat heel elegant aanvoelt. Van het behang tot de lakens of de kussens moeten worden gecombineerd om een samenhangend geheel te vormen in de inrichting van de slaapkamer.

Als je besluit deze route te volgen, is het belangrijk om eerst een achtergrond te kiezen die je leuk vindt. Bouw dan de rest van de kamer eromheen. Hoewel je natuurlijk elke esthetiek kunt kiezen die je leuk vindt, onthoud dat de grootte van het patroon ertoe doet. Het moet in verhouding staan tot de grootte van de kamer. Grotere kamers kunnen grotere patronen aan en vice versa.

Een accentmuur maken

Aangezien behang vaak een stijlstatement is, past het heel goed bij een accentmuur. Accentmuren zijn ontworpen om de aandacht te trekken, dus het zou de plek moeten zijn waar je je grootste patronen en brutaalste tinten gebruikt om je volledige persoonlijkheid zonder angst naar voren te brengen.

In dit geval is de plaatsing van je behang je belangrijkste overweging.In het ideale geval wilt u dat uw accentmuur het middelpunt van de kamer is, omdat deze zeker de aandacht zal trekken van iedereen die het geluk heeft om te kijken. Meestal is de accentmuur in een slaapkamer de muur achter het hoofdeinde van het bed. Soms kunnen er echter uitzonderingen worden gemaakt, vooral als je kiest voor een meer muurschilderingachtige patroon.

Maak een geïmproviseerd hoofdeinde

Laten we eerlijk zijn, meubels zijn duur. Als je niet klaar bent om de deur uit te gaan en te investeren in een kwalitatief hoofdeinde, kan behang een kosteneffectieve oplossing voor je zijn. Behangrollen kosten weinig geld en dit materiaal kan worden gebruikt voor verschillende esthetische smaken.

In dit geval is de daadwerkelijke toepassing uw grootste zorg. Eerst moet je de juiste maat bepalen. Je moet het behang opmeten zodat het iets groter is dan de breedte van je bed. Een goede vuistregel is om aan elke kant een rand van 2 inch over te laten.Dan is er de plaatsing. Doe je best om het behang op een muur aan te brengen die glad en druppelvrij is. Als u dit wel doet, verkleint u de kans dat u vervelende luchtbellen in het eindresultaat aantreft.

Als je huurt en het behang achteraf niet wilt verwijderen als je moet verhuizen, maak je geen zorgen Omdat er behang is dat heel gemakkelijk van de muur te verwijderen is zonder resten achter te laten .Vraag uw decoratiewinkel zodat zij u kunnen vertellen in wat voor soort behang u wellicht het meest geïnteresseerd bent.

Voeg wat textuur toe

Tot slot kan behang worden gebruikt om een broodnodige dosis textuur toe te voegen aan elke kamer. Onthoud dat textuur in het interieurontwerp verwijst naar de manier waarop iets lijkt te voelen. Het integreren van verschillende texturen in een kamer is een van de belangrijkste principes van interieurontwerp, omdat het de kamer visueel interessanter maakt.

Het maakt niet uit wat voor soort print je in je slaapkamer gebruikt, je behang zal een textuur hebben. Dit komt mede door de materialen die bij de constructie zijn gebruikt. U kunt het gevoel van textuur echter zeker versterken door een ruw ogend patroon te kiezen. Daarom is het de moeite waard om voor een print te kiezen die is geïnspireerd op natuurlijke materialen. Natuurlijk ogende prints zoals hout en steen zijn momenteel erg in de mode en helpen je een moderne, genuanceerde look te creëren Hoe natuurlijker en levensechter het eruitziet, hoe beter.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: