Decoratie-ideeën

Originele wastafelideeën voor de badkamer

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Bij het zoeken naar badkamermeubels en sanitair kiezen we meestal voor traditionele en eenvoudige ideeën die samengaan en niet al te moeilijk te decoreren zijn. Er zijn echter momenten waarop we een beetje verder willen gaan en iets origineels en anders willen vinden, met een vleugje creativiteit, om een unieke ruimte te hebben die opv alt.

We presenteren je geweldige originele ideeën voor de gootsteen Deze inspiraties zijn geweldig voor een kleine gastenbadkamer, omdat we kunnen innoveren dankzij de gootsteen die veel aandacht krijgt.Ideeën om te integreren in verschillende stijlen die nooit onopgemerkt blijven.

De industriële stijl is origineel omdat we gootstenen vinden gemaakt met pijpen en metaal als basis. Kopertinten zijn ideaal voor deze stijl, al zien we ze ook in goud of met een verouderde look.

De minimalistische stijl zoekt in alles naar de minimale expressie. Deze spoelbakken behoren ongetwijfeld tot deze fantastische stijl die een modern design en maximale functionaliteit nastreeft. We houden van die simpele pootjes, in metaal of hout. Hout is perfect voor een badkamer met een Scandinavische stijl.

Nu bevinden we ons in een rustieke stijl waarin elementen en ideeën worden gemengd.Een houten basis met een gebruikte look, die rechtstreeks uit een stam lijkt te zijn gesneden, met een metalen gootsteen met een exotische stijl of in rustieke steen, zeer solide. Dit zijn twee manieren om dezelfde stijl vast te leggen.

Als je van de vintage stijl houdt, kun je het beste een oud meubelstuk redden om het een nieuw leven te geven. Nu is het erg populair om meubels van vroeger te gebruiken voor een badkamer met die chique en romantische vintage touch. Dus mis deze kans niet als je er een hebt.

Foto: Hamptons-c

Dit is een cool idee dat ook erg vintage is. Een oude Singer machine die wordt hergebruikt als gootsteenvoet. Er zijn er veel te koop in antiekwinkels, omdat ze niet worden gebruikt of niet meer werken, maar de voet is erg mooi.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: