DIY

Ontdek enkele ambachtelijke cadeau-ideeën

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als het gaat om het maken van een cadeau, telt het detail dat we hebben en de moeite die we hebben gedaan om de andere persoon blij te maken met ons cadeau. Geef daarom geen grote bedragen uit aan cadeaus om anderen te verrassen of blij te maken. Vandaag zullen we een paar zien knutselcadeau-ideeën

Knutselen is ideaal voor kinderen om persoonlijke details te maken en deze aan hun dierbaren te geven. Al is het ook mogelijk dat volwassenen deze ideeën gebruiken om op bepaalde momenten bijzondere cadeaus te maken.Ongetwijfeld kunnen veel van deze doe-het-zelf-ideeën je helpen bij het maken van je volgende cadeau.

Knutselen met pompons

Pom-poms kunnen rechtstreeks met wol worden gemaakt, of koop ze al gemaakt om een veelheid aan mooie en zachte ambachten te maken. De ideeën met pompons zijn talrijk, vooral als het gaat om dieren maken met kleine details In deze ambachten zie je een aantal leuke hangers met geschilderde ogen en benen gemaakt van kralen. Aan de andere kant kun je dieren zien met gelijmde ogen en sommige details gemaakt met stof.

Ideeën met papier

Het papier wordt in veel ambachten gebruikt omdat het een groot aantal kleuren heeft, kan het worden geverfd en is het ook nog eens heel hanteerbaar. Het is gemakkelijk te plakken en te knippen, dus je kunt veel dingen doen.We zien verschillende papiersoorten, want enerzijds hebben ze gekozen voor karton om stijve cactussen te maken en anderzijds hebben ze gekozen voor fijner uienpapier om bloemblaadjes voor de bloemen te maken. In beide gevallen zijn deze details met weinig materialen en met groot gemak te maken.

DIY met stof

Met stoffen kun je mooie knutselwerkjes maken. In dit geval hebben ze een grote verscheidenheid aan cactussen gecreëerd met allerlei stoffen, met strepen, effen of met stippen, vol kleur. Er wordt een vulmiddel gebruikt en ze worden aan elkaar genaaid om de cactussen te creëren, die later in de potten worden gefixeerd. Het kan een heel leuk decoratief detail zijn.

Ice Cream Stick Crafts

De ijslollystokjes kunnen op elkaar worden gestapeld om leuke knutselwerkjes te maken om als cadeau te geven.Als je unieke bladwijzers wilt, kun je ze in kleuren schilderen en wat kleine details toevoegen om dieren te maken. Het zijn eenvoudige en bijzondere bladwijzers, ideaal voor wie van lezen houdt. We hebben ook een doos gezien die gemaakt is met gekleurde stokjes.

Inspiratie met vilt

Vilt is een materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt. vilt is trimbaar en zacht, perfect voor het maken van alles, van sleutelhangers tot boekomslagen. Om deze ambachten te maken, moet je een bepaald idee van naaien hebben, om de stukjes vilt samen te voegen. Je kunt heel persoonlijke onderzetters maken voor in huis, in de vorm van appels. Ook de sleutelhangers kunnen worden gemaakt met of zonder vulling, met behulp van kleine details om de ogen, pootjes en oren te maken.

Notitieboekjes op maat

Een geweldig cadeau zijn gepersonaliseerde notitieboekjes om belangrijke herinneringen te bewaren. Deze notitieboekjes zijn gemaakt met verschillende dingen. Met de eerder genoemde ijsstokjes aan de ene kant, om een andere hoes te maken, en met stukjes papier en stof om de andere kant te maken. Deze notitieboekjes zijn perfect voor het bijhouden van een dagboek of het maken van details om reisfoto's op te slaan.

Snoeppotjes

Dit geschenk is heel eenvoudig en iedereen vindt het even leuk. Het gaat om het opbergen van de glazen potten die we thuis hebben staan om speciale details te maken. Er worden chocolaatjes of snoepjes gekocht en binnenin toegevoegd. Met papier en details worden ogen gemaakt om grappige dierengezichten te maken. Labels worden toegevoegd om deze details verder te personaliseren en we hebben al het perfecte cadeau. Deze twee cadeaus zijn ontworpen voor momenten als Pasen of Kerstmis.

Ideeën met veren

De veren zijn erg mooi en decoratief, dus je kunt er interessante dingen mee doen om cadeaus te maken. Je kunt mobieltjes maken met veren en ook de geweldige dromenvangers. Die laatste zijn een heel leuk cadeau, en in dit geval zien we dat terug bij de populaire gekleurde hamakralen. Ze zijn gemaakt met een houten cirkel, die is bedekt met wol of gekleurde draden om het een delicater tintje te geven. Aan de andere kant worden er meer draden, veren en andere dingen aan gehangen die voor ons interessant kunnen zijn om de dromenvanger te maken.

Lollipop-inspiratie

Een heel leuk en eenvoudig cadeau is datgene gemaakt met lolly's waaraan kartonnen details zijn toegevoegd. Dit is perfect voor jonge kinderen om te maken en cadeau te doen aan hun vrienden of familie.Ze kunnen die kaarten met de namen van elke persoon schrijven om het nog persoonlijker te maken. Het cadeau zal zeker iedereen bevallen. Wat vind je van deze simpele handwerkjes om weg te geven? Durf jij met iets?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: