Decoratie-ideeën

Ontdek de originele bladwijzers voor boeken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De bladwijzers zijn essentiële elementen voor degenen onder ons die houden van de gebruikelijke boeken, de papieren, en we vermijden nog steeds het gebruik van e-books, die weliswaar hun voordelen hebben, maar die missen de charme van een papieren boek. Dus vandaag gaan we enkele van de mooiste en origineelste bladwijzers bekijken die je kunt hebben, zodat je de pagina waarop je was niet vergeet.

Deze bladwijzers zijn decoratief en veel ervan zijn perfect voor kinderen. Ze zullen zeker veel meer plezier beleven aan lezen met hun nieuwe bladwijzer. Bovendien kunnen veel ervan direct thuis worden gemaakt, met weinig materialen en wat fantasie.

Literaire bladwijzers

Deze bladwijzers zijn geïnspireerd op bekende boeken zoals 'Moby Dick', met citaten uit deze boeken. Voor degenen die van grote klassiekers houden, het kunnen prachtige boekenleggers zijn, en ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bladwijzers met tekeningen

Je kunt je eigen bladwijzer maken met karton of zelfs stof. Je knipt het gewoon uit in de lange vorm van een bladwijzer. Je kunt het naar wens schilderen, met de mythische mandala's, die echt decoratief zijn, of met de tekeningen die je leuk vindt. Als u wilt dat de kinderen een bijdrage leveren, kunt u ze de bladwijzers geven die ze kunnen kleuren zoals ze willen. Zodat ze hun eigen bladwijzers kunnen maken met hun ideeën.

Voor Harry Potter-fans

Deze geweldige bladwijzers zijn ideaal voor de grootste fans van Harry Potter In dit geval zien we enkele ijsstokjes die zijn omgezet in bladwijzers, wat gebruikelijk is. Als ze versierd zijn, zijn ze perfect voor dit doel. Aan de andere kant hebben ze ook papieren figuren van de personages gebruikt.

Bladwijzers met kwastjes

We houden vooral van dit idee en het is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar een kwastje te kopen of te maken met wol of draad. Als je kijkt is het simpel. Met een handvol afgeknipte draden moet je ze vouwen en in twee punten vastbinden, met één draad die vasthaakt en een andere die de draden sluit zodat ze niet losraken. Je hebt al je eenvoudige kwast. Nu heb je alleen nog een boekenlegger met een gaatje nodig om hem in je boeken te kunnen gebruiken. Het is ook erg handig omdat het gemakkelijk te vinden is.

Ideeën voor kinderen

Kinderen moeten ook van jongs af aan genieten van lezen. In dit geval vinden we enkele bladwijzers voor de hoek van elke pagina, in de vorm van monsters. Het is gedaan met een beetje origami, het papier vouwen totdat je die ruit krijgt. Ogen en andere details zijn aan dit papier toegevoegd om het de uitstraling van een monster te geven en dat is de grappigste bladwijzer voor de kleintjes.

Grappige bladwijzers

Deze twee bladwijzers zijn erg grappig en speciaal We vinden die met het schip en de walvis erg leuk, want het is alsof het boek een zee van letters is. Aan de andere kant hebben we die van de heks, waarvan alleen haar voeten zichtbaar zijn, die gevangen lijkt te zijn geraakt in het boek. Deze originele ideeën maken het ongetwijfeld leuker om bladwijzers te hebben.

Bladwijzers met wol

Als je goed bent met wol, kun je altijd poppen maken en draden achterlaten om als bladwijzers te dienen. In dit geval hebben ze een hart en een vogel gemaakt.

Ideeën met Pokemon

Deze schattige bladwijzers zijn als die van de heks. Het is een stuk papier met voetjes aan het uiteinde. In dit geval werden ze geïnspireerd door de wereld van Pokémon met hun personages om een hele reeks bladwijzers voor kinderen te maken.

Kattenbladwijzers

Als je van katten houdt en thuis gekleurd karton hebt, dan weet je al hoe je deze geweldige kattenbladwijzers kunt maken. Je knipt het papier in een rechthoek, maakt de vorm van de oren en knipt de pootjes uit zodat ze uitsteken.Vervolgens gebruik je wat stiften om de vorm en het gezicht aan de kat te geven. Makkelijk en heel mooi.

Inspiratie met fruit

Deze fruitbladwijzers zijn ook geweldig. Het zijn eenvoudige tekeningen die op de pagina zijn gevouwen. Als je wilt dat ze blijven zitten, kun je een magneet achter de vruchten plaatsen Op deze manier blijft het op de pagina zitten totdat je het verwijdert. De tekeningen zijn in ieder geval erg inspirerend omdat ze erg grappig zijn.

Minions Bladwijzers

Minions zijn personages die iedereen leuk vindt omdat ze echt grappig zijn. Daarom kun je er duizend ambachten mee zien. In dit geval hebben ze ervoor gekozen om een aantal geweldige bladwijzers te maken. Je kunt die grappige ogen kopen in handwerkwinkels die worden gebruikt om personages te maken met een driedimensionaal tintje.Je hebt geel karton nodig en papier met de textuur van jeans of donkerblauw karton zal ook werken, evenals zwart. Je knipt alle patronen uit en plakt alles beetje bij beetje. Je laat het drogen en je hebt al je Minions bladwijzers. Wat vind je van al deze mooie bladwijzers om je boeken te versieren?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: