DIY

Papieren vlinders als decoratief element

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De papieren vlinders zijn een origineel decoratief element dat elke hoek van je huis een romantische uitstraling kan geven. Ze worden voornamelijk gebruikt om kinderkamers te versieren in de vorm van slingers of mobielen. Wil je weten hoe je papieren vlinders maakt? En hoe gebruik je ze om een bepaalde hoek van je huis te versieren? We vertellen het je.

Versieren met vlinders

Hoe kunnen we papieren vlinders gebruiken om ons huis te versieren? De kinderruimtes worden het vaakst versierd met papieren vlinders.Het aanwakkeren van de verbeelding en creativiteit van de kleintjes is een van de doelstellingen wanneer we hun ruimtes inrichten en papieren vlinders zijn een goede manier om dit te doen.

Papieren vlinders kunnen je helpen om hoekjes vol fantasie te creëren in de kinderkamer. Maar je kunt ze ook gebruiken om een romantisch tintje te geven aan een ruimte voor volwassenen of om dat cadeau te versieren dat je gaat inpakken.

Vlinderslingers

Slingers worden niet meer alleen op feestjes gebruikt. Tegenwoordig zijn ze een zeer populair decoratief element om een leuk en feestelijk tintje te geven aan de verschillende kamers van ons huis. Je kunt de vlinderslingers gebruiken om de aanstaande verjaardagsfeestjes van de kinderen te versieren, ja, maar vergeet ze niet de rest van de 364 dagen van het jaar.

Laat ze vallen op het baldakijn van het bed of een plank of gebruik ze om leven te brengen aan een van de muren van de kinderkamer door ze aan kleine boomtakken te hangen, zoals je op de afbeeldingen kunt zien.Weet je niet hoe je een slinger moet maken? Bekijk dan eerst de ideeën van Flax & Twine.

Kindermobielen met vlinders

De vlinderslingers kunnen ook worden gebruikt om kindermobielen te maken. Je hebt er nog maar een paar elementen voor nodig: een ring of wat houten stokjes die als steun dienen en wat touwen of draadjes. Je kunt de mobiel op de wieg van je baby plaatsen of hem een magisch tintje geven aan zijn speel- of leeshoek als hij groter wordt. Laat je inspireren door deze van kiki&Company en Fun365.

Butterfly Walls

Als je een specifieke kamer in je huis een romantische sfeer wilt geven, kunnen vlinders een geweldige bondgenoot worden. Zet ze in formatie, alsof ze in een groep die vlinderspapier van verschillende formaten en/of kleuren combineert. En als je een kader in de compositie verwerkt? We vonden het idee erg leuk.

Om weg te geven

Papieren vlinders zijn een perfect decoratief element op elk verjaardagsfeestje. Waarom zouden ze dan niet gebruikt worden om cadeauverpakkingen te versieren? Demariposas leert je stap voor stap hoe je pinokkio-papieren vlinders maakt om kleurrijke wikkels te versieren. Wie houdt er niet van om een met zorg gemaakte wikkel te ontvangen?

Technieken voor het maken van papieren vlinders

Etsy is een goede plek om papieren vlinders te kopen en ons werk te besparen bij het maken van mobieltjes of slingers. Bij Decoora zijn we echter van mening dat het thuis doen nog een kans is om te genieten van een gezellige middag met het gezin nu het weer ons niet toestaat om zoveel activiteiten buiten te doen.

Als je het met ons eens bent en bereid bent om een workshop te creëren om de kleintjes te vermaken in huis, zul je een of meerdere technieken moeten kiezen om de vlinders.Elk heeft zijn voor- en nadelen; maar met allemaal kun je goede resultaten behalen:

  • Papier en schaar. Door ze op een traditionele manier te maken, betrek je het hele gezin bij het proces. Terwijl de ouderen ze met een schaar uitknippen, kunnen we de jongere de taak toevertrouwen om ze te schilderen of te versieren Het is ook de meest economische optie. Als u geen gekleurd papier wilt kopen, kunt u notitieboekjes, krantenpapier of knipsels uit tijdschriften gebruiken. Print het Papelisimo-sjabloon en begin met knippen.

  • Origami. Met de origami-techniek, waarbij je een stuk papier keer op keer vouwt, krijg je ontwerpen die net zo realistisch zijn als degene die we je laten zien. Het is echter een techniek die meer aandacht en detail vereist en waaraan jongere kinderen daarom niet kunnen deelnemen.Op zoek naar een sjabloon om mee aan de slag te gaan? Pepershape zorgt ervoor.

  • stanssnijders. Stanssnijders zijn zonder twijfel de snelste manier om vlinders te maken. Je kunt ze vinden met verschillende kenmerken en prijzen. Als je van knutselen houdt, zul je er zeker van profiteren. Als het een ding van een dag wordt, bedenk dan of het de moeite waard is om het te kopen om het in een la te bewaren.

Ga je ze in elkaar zetten tot een slinger? Gebruik je ze als decoratie in een cadeaupakket? Versier je de muur ermee? Bedenk waar je de papieren vlinders voor gaat gebruiken voordat je als een gek vlinders gaat maken. U wilt waarschijnlijk het ontwerp, de maat en de kleur ervan aanpassen om het beste resultaat te bereiken.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: