Interieur

Kinderbehang, ideeën om de kinderkamer te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het behang is weer een trend geworden, en natuurlijk vinden we het een geweldig idee, aangezien het een element is dat veel speling geeft als het gaat om het decoreren van de muren. In dit geval hebben we het over kinderbehang, met ideeën voor het kleinste kamertje in huis en voor verschillende smaken.

De kinderbehang zijn zeer gevarieerd, maar ze hebben allemaal gemeen dat ze kleuren en verschillende karakters of tekeningen gebruiken om een kinderlijke sfeer te creëren. Tegenwoordig is er echter zoveel variatie dat we ideeën kunnen vinden voor allerlei smaken.

Kleurrijk kinderbehang

Als er één ding is dat we kunnen zien in de overgrote meerderheid van kinderbehang, dan is het dat ze vol kleuren zijn kinderen houden van kleuren, en daarom voelen ze meer op je gemak genieten in een ruimte die je zintuigen ontwikkelt. Er zijn behangpapieren met allerlei tekeningen en illustraties. Van bosdieren tot vliegtuigen of ballerina's. De combinaties zijn eindeloos, omdat de ontwerpen van dit papier zich proberen aan te passen aan de uiteenlopende smaken van kinderen. In online winkels zullen we zeker het perfecte papier kunnen vinden. We moeten altijd rekening houden met, ja, de set kleuren die we met het behang zullen toevoegen, omdat het veel te maken heeft met de rest van de decoratie. Als het een heel kleurrijk papier is of met veel tekeningen, is het beter om ervan uit te gaan om andere elementen te kiezen, zoals textiel.

Educatief kinderbehang

Tussen de kinderkranten kunnen we ook enkele vinden die erg leerzaam zijn. We bedoelen degenen die een wereldkaart hebben Bovendien zijn deze wereldkaarten, of het nu gaat om prints, vinyl of behang, momenteel erg in de mode en kunnen ze genieten van het ontdekken van alle uithoeken van de uitgestrekte wereld . We moeten natuurlijk in gedachten houden dat dit papier er goed uitziet als de wereldkaart volledig te zien is, dus we zullen het op een muur moeten plakken die duidelijk is. Het is ook een geweldig idee voor plaatsen zoals kinderspeel- of studieruimtes.

Noordse stijl kinderbehang

Als er iets is dat de laatste jaren in de mode is geraakt, dan is het wel de prachtige Scandinavische stijlDeze stijl zoekt naar eenvoud en maakt gebruik van basisvormen en zeer zachte tinten. Voor deze details is het een veelgebruikte stijl geworden in kinderkamers. Het is zo populair dat er al heel typisch Scandinavisch behang bestaat, zoals het ruitpatroon in mintgroen of lichtroze. Maar je vindt ze ook met andere motieven, zoals wolken, bomen of bergen. Natuurlijk altijd met zachte pasteltinten of de combinatie van zwart en wit, en met hele basic vormen.

Vintage kinderbehang

Als je van de vintage trend houdt, vind je ook kinderbehang in deze stijl, en ze zijn echt mooi. Ze imiteren de aanraking van vintage illustraties, met die tonen die verouderd lijken maar nog steeds erg kleurrijk zijn. Deze papieren zijn perfect voor kamers in vintage-stijl, met antieke meubels die zijn gerestaureerd of met smeedijzeren kinderbedden.

Waar behang plaatsen

In principe wordt behang op alle muren gebruikt, hoewel we altijd creatievere manieren kunnen bedenken om het te gebruiken. We kunnen dit papier bijvoorbeeld gebruiken op een enkele muur waar we een meubel willen uitlichten. Zo word jij de hoofdrolspeler. Er zijn er ook die het papier in delen van de muur gebruiken, alleen in de eerste onderste helft, om een speciaal tintje aan de kamer te geven. Er zijn veel combinaties mogelijk en de decoratie is gebaseerd op mixen en genieten van creëren. En kinderen zullen ongetwijfeld leuke en bijzondere voorstellen leuk vinden, zoals de kamer decoreren met een origineel en thematisch behang zoals dit.

Hoe versier je met behang

Muren in effen tinten maken het voor ons veel gemakkelijker om meubels en textiel met een bepaald patroon toe te voegen.In het geval van kinderbehang hebben we het probleem dat we een verzadigde omgeving kunnen creëren met al die kleuren en vormen op de muren Daarom is het altijd het beste als het behang erg kleurrijk is om de tonen in de rest van de kamer te beperken. Gebruik een basis van witte of neutrale kleuren en voeg kleine accenten toe die combineren met het papier, dat ongetwijfeld de hoofdrolspeler in de kinderkamer kan worden.

Aan de andere kant, als dit papier veel kleuren heeft, is het altijd beter om er een te kiezen, degene die overheerst, om het te gebruiken als om de ruimte te integreren Met deze tinten en kleine details zullen we wat textiel toevoegen, zodat er een mooie set te zien is. Het is altijd beter om niet te veel patronen toe te voegen om contrasten te voorkomen die de mooie stijl van het behang bederven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: