Decoratie-ideeën

Ontdek de beste decoratieve vinyls voor de keuken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De decoratieve vinyls zijn een interessante trend geworden om vele hoeken van ons huis te versieren. Ze worden meestal aan muren toegevoegd, maar ze zijn ook geschikt voor elk ander glad oppervlak waar we ze willen plaatsen, van deuren tot meubels of ramen, dus ze bieden ons veel mogelijkheden.

Dit type decoratief stuk kan toegevoegd worden aan de keuken om het een leukere, moderne en zorgeloze touch te geven. Er zijn veel vinyls die in feite zijn ontworpen voor dit deel van ons huis, met ontwerpen die gericht zijn op de gastronomische wereld.Ontdek hoe je je keuken kunt renoveren met decoratief vinyl.

Aangepaste vinyls

Aangepaste muurstickers kunnen een geweldig idee zijn voor elke kamer in huis, hoewel ze moeilijker te verkrijgen zijn. Er zijn winkels die vinyl van dit type maken en in sommige vinden we gewoon vinyl met verschillende namen om de onze te kiezen. In dit geval zien we een geweldig vinyl voor de keuken met de naam van de eigenaars, wat het een heel persoonlijk tintje geeft.

Vinyls met bestek

De keukengerei wordt gebruikt in veel van de decoratieve vinylontwerpen Hoewel ze niet erg origineel zijn, kunnen ze een leuk tintje toevoegen aan witte muren die ons al saai lijken .In dit geval zien we een aantal gebruiksvoorwerpen en potten die van vinyl imiteren die langs de toonbank worden geplaatst of planken die van vinyl imiteren.

Kleurrijke vinylplaten

De kleur kan in deze gevallen een andere geweldige bondgenoot zijn, want in een witte of grijze keuken waar we weinig kleur hebben, kunnen we vinyls toevoegen die de kamer opfleuren. In dit geval zien we vinyls die opnieuw geïnspireerd zijn door typisch keukengerei, maar dit keer met een grote dosis kleur. Er zijn vinyls met veel tinten, zodat we ze kunnen combineren met een ander element, zoals de kussens op de eetkamerstoelen. Deze vinyls zijn origineel en geven een speciaal tintje aan de keuken.

Abstracte muurstickers

Voor de modernste keukens hebben we de abstracte en artistieke versie van vinyl, waarbij de vormen vorken, borden en lepels suggereren, maar dan op een elegante manier.Deze abstract gevormde stickers kunnen een ideale decoratieve toets zijn, vooral als we een sticker willen toevoegen maar toch een bepaalde sobere stijl willen hebben.

Vinyls met keukenregels

Deze vinyls kunnen ook keukenregels bevatten, in een leuke versie. Het is een manier om het hele gezin te leren deze geweldige regels te volgen zonder ze te hoeven herhalen. Het is ongetwijfeld een van de meest originele en leuke vinyls die we zien, en er zijn verschillende versies waarin de regels anders zijn, dus je kunt degene kiezen die je het leukst vindt.

Vinyls op meubels

Zoals we al zeiden, worden vinyl niet alleen op de muren geplaatst, hoewel dit de meest voorkomende is. De stickers zijn gemaakt om zich aan te passen aan elk glad oppervlak en eraan te kleven.Daarom kunnen ze ook in de kast, op het eiland of zelfs in de koelkast worden geplaatst. Zo kunnen we saaie kasten die een beetje saai zijn geworden nieuw leven inblazen. En de overgrote meerderheid van kwaliteitsvinyl kan worden aangebracht en verwijderd zonder sporen achter te laten, dus we lopen niet het risico het keukenmeubilair te beschadigen.

Op koffie geïnspireerde vinyls

De wereld van koffie heeft een enorme aanhang, en er zijn zeker veel mensen die pas aan de slag gaan als ze een heerlijk kopje geurige koffie hebben gedronken. Daarom zijn er ook vinyls gewijd aan deze zeer populaire drank, met de verschillende vormen van koffie of met de namen die er over de hele wereld aan worden gegeven. Het is een perfect detail om te plaatsen in de eethoek die zich in de keuken bevindt.

Vinyls in de eethoek

Er zijn keukens die binnen een kleine ruimte hebben om te eten. Het kan al op een eiland staan of in een hoek waar de tafel gedekt is. Het probleem is dat we soms beide delen willen onderscheiden en niet weten hoe we ze zelfs visueel moeten verdelen. De vinyls kunnen ons helpen deze symbolische indeling te maken als we ze aan de muren in de eetkamer toevoegen. Ze zullen dit gebied markeren en afbakenen alsof het een totaal andere plaats is. In dit geval zien we een aantal leuke vinyls die zijn geïnspireerd door de wereld van zuivelproducten.

Decoratief vinyl van landschappen

Dit zijn een ander type decoratief vinyl Het gaat niet om tekeningen die we aan de muren toevoegen, maar om vinyl om op elk oppervlak aan te brengen, alsof het papier is geschilderd.Deze vinyls zijn gemakkelijk schoon te maken en hebben vele ontwerpen. Ze hebben meestal realistische ontwerpen, zoals dit landschap dat eruitziet als een foto en dat een origineel tintje geeft aan de keuken. Wat vind jij van deze geweldige vinyls voor in de keuken?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: