Decoratie-ideeën

Versier je huis met de prachtige pastelroze kleur

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De pastelroze kleur kan een geweldige keuze zijn voor elke kamer in huis. Het is de zachtste tint roze, dus het is gemakkelijk toe te voegen omdat het geen intense tint is die te opzichtig is en alle aandacht steelt. Ook in de Scandinavische stijl zijn pasteltinten een geweldige trend geworden om te volgen.

Pastelroze kan worden gemengd met andere tinten en is een kleur die traditioneel wordt geassocieerd met het vrouwelijke, hoewel het over het algemeen een tint is die sereniteit en frisheid biedtin elke omgeving.Deze vrolijke touch is geschikt voor het hele huis, zoals we hieronder zullen zien.

Roze Textiel

Als het gaat om het toevoegen van een kleur aan een ruimte, hebben we veel mogelijkheden. Een van de eenvoudigste en een die we vanwege zijn veelzijdigheid altijd kiezen, is kleur aan het textiel toe te voegen De stoffen zijn gemakkelijk te veranderen, dus je kunt het uiterlijk van de ruimtes in een eenvoudige en economische manier. De sleutel is om tinten toe te voegen aan de muren, meubels en vloeren die basic zijn, zoals lichtgrijs, beige of wit, en vervolgens textiel toe te voegen met een vleugje kleur die alles verandert.

Pastelroze in de slaapkamer

De slaapkamer is een andere plek waar zachte tinten zoals pastelkleuren vaak worden gebruiktomdat ze helpen om te ontspannen.In dit geval zien we twee slaapkamers waarin ze penseelstreken toevoegen in deze prachtige kleur. Het is mogelijk om een muur te verven of een hoofdeinde toe te voegen, een roze meubelstuk of wat textiel zoals een groot vloerkleed in pastelroze. Door de witte kleur lijken ruimtes veel helderder.

Jeugdkamer in roze

Jeugd- of kinderkamers gebruiken deze toon ook vaak, vooral als het de meisjesslaapkamer is. Het is een vrolijke en zachte kleur, dus perfect voor haar kamer. In dit geval zien we hoe het wordt gemengd met tonen zoals wit of grijs zodat het niet te overdreven wordt. Maar hoe dan ook, de overheersende toon in de kamer is pastelroze, van de meubels tot het textiel en de prints op de muren.

Pastelroze badkamer

Badkamers gebruiken meestal tinten zoals blauw, groen of wit, maar sommige mensen besluiten risico's te nemen en kleuren zoals roze toe te voegen. In dit geval zien we een badkamer waarin pastelroze centraal staat op de muren, met enkele kleine tegeltjes. Het brengt veel kleur in de ruimte, wat anders vrij eenvoudig zou moeten zijn. Toiletten in wittinten, weinig details en kranen in goudtinten, wat het een chique touch geeft. Als we zoveel kleur aan de muren toevoegen, is het belangrijk om die intensiteit te verminderen met tinten zoals wit of met sommige zoals grijs.

Pastelroze Keuken

Deze keuken is erg interessant en origineel. Een van de snelste manieren om een keuken te renoveren, is focus op de toon van je meubels Door deze toon en de handgrepen te veranderen, kunnen we een totaal nieuwe keuken hebben. Voor de meest gedurfde zijn er ideeën zoals deze, met delicate en lente-accenten dankzij de pastelroze kleur, die in alle deuren wordt weerspiegeld.Zo vallen de roestvrijstalen meubelen en het aanrechtblad in hetzelfde materiaal op.

Woonkamer met roze tinten

Kamers in roze zijn ook knusse ruimtes die een tonaliteit bieden die vrolijk is maar in zijn minder intense variant. In deze voorbeelden zien we twee manieren om deze kleur aan de kamer toe te voegen. U kunt eenvoudig een meubelstuk toevoegen dat opv alt en kleur toevoegt, of roze toevoegen door het te mengen met ander textiel in verschillende tinten roze. Het schilderen van de muren of minstens één ervan kan onze woonkamer een nieuw perspectief geven.

Thuiskantoor in roze

Er zijn veel mensen die een thuiskantoor hebben om werk of taken uit te voeren, dus we moeten er een ruimte voor hebben om te voorkomen dat dit soort ruimte andere plaatsen binnendringt zoals de keuken, eetkamer of woonkamer, waar ze oncomfortabel kunnen zijn.In dit geval zien we hoe ze in beide kantoren roze aan de muren hebben toegevoegd, het contrapunt in het meubilair, in witte of zwarte tinten, zeer gericht op de moderne Scandinavische stijl waarin pasteltinten de boventoon voeren.

Terras met roze tinten

Op terrassen kun je ook pastelroze tinten toevoegen Het is ongetwijfeld een zomerse en vrolijke kleur, waardoor het perfect is voor buitenruimtes die in de lente net in gebruik worden genomen. Van een eenvoudig tafelkleed tot kussens en sommige vloerkleden, ze kunnen perfecte accenten zijn om deze kleur toe te voegen. Als we meubels hebben die ons vervelen, kunnen we die in pastelroze schilderen om ze een nieuw leven te geven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: