Decoratie-ideeën

Leuke ideeën om kerstbomen te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De helderste en meest innemende datums van het jaar zijn aangebroken. Met Kerst slechts een stap verwijderd zijn we erop gefocust om ons huis goed versierd achter te laten voor deze kerstperiode. Een van de fundamentele pijlers van decoratie zijn kerstbomen. Hoewel er traditionele ideeën zijn, kunnen we ze tegenwoordig op veel manieren uitvoeren.

Het versieren van de kerstbomen is iets heel traditioneels in elk huis en er is er niet één waarin dit mooie detail ontbreekt. Het is de plek waar geschenken van de Kerstman of de Drie Wijzen meestal worden achtergelaten, dus het speelt altijd een hoofdrol tijdens deze feestdagen.

Traditionele bomen

De meest traditionele mensen willen een typische boom in hun woonkamer. De kleur van de boom in groen, natuurlijk of kunstmatig, en de accessoires in goud- en roodtinten Zilver wordt ook bij veel gelegenheden gebruikt, hoewel in dit geval goud beter is omdat het een warmere toon. Vergeet ook de kleine details van de boom niet, van de bollen tot de ornamenten, zodat alles bij elkaar past. Linten en lampjes zijn meestal ook een klassieker. Het plaatsen van nepgeschenken is iets dat soms wordt gedaan, om de onderkant van de boom te bedekken en het een veel meer kerstachtig tintje te geven.

Witte kleur

We houden van kerstbomen die moderner en specialer zijn. Jarenlang werden de bomen in groene tinten gebruikt om de echte te imiteren.Maar enige tijd geleden zagen we dat bomen van andere tinten in opkomst zijn, wat ons een breder scala aan mogelijkheden geeft als het gaat om decoratie. De witte boom is een goede keuze, omdat elke kleur die we kiezen voor je accessoires goed zal opvallen. Het kan ook in het zwart worden gekocht, wat heel goed werkt met zilveren, gouden, rode en blauwe versieringen, en kortom, heldere tinten die kleur toevoegen.

Noordse stijl

De Scandinavische stijl is in veel huizen gebleven en brengt ons ook exclusieve kerstdetails Deze stijl onderscheidt zich doordat hij heel eenvoudig is, bijna minimalistisch, maar met bepaalde warme accenten waar het hout en natuurlijkheid zijn de hoofdrolspelers. Normaal gesproken wordt wit gebruikt om te decoreren, maar soms worden er ook hele zachte pasteltinten toegevoegd. Bij dit type decoratie worden de traditionele heldere tonen van kerstdecoratie vermeden.

Originele kerstbomen

Tussen de kerstbomen vind je echt originele en leuke ideeën. Wie een bibliotheek, een boekenwinkel of veel boeken in huis heeft, kan er een boom van maken. Perfect voor degenen die van deze hobby houden. Zoals we kunnen zien, hebben ze ook enkele decoratieve details toegevoegd, zoals elfjes of sterren. Aan de andere kant zien we een kerstboom gewijd aan de tovenaar Harry Potter, voor fans van de saga. Van de linten worden sjaals gemaakt die Harry's imiteren, er worden enorme ronde glazen toegevoegd en enkele details uit de film, zoals de sorteerhoed bovenop. Origineler kan het idee natuurlijk niet zijn.

Bomen met takken

Soms hoeven we het onszelf niet al te moeilijk te maken om hele mooie dingen te bereiken.Als voorbeeld hebben we deze eenvoudige en minimalistische bomen alleen gemaakt met takken. Ze worden meestal gezien in de Scandinavische stijl, maar ze kunnen ook veel andere huizen sieren. De ornamenten zijn toegevoegd, dat zijn de hoofdrolspelers, en zelfs wat lichten. De decoraties moeten klein en vrij eenvoudig zijn, zodat het niet overbelast raakt, aangezien de essentie eenvoud is. Zoals we kunnen zien, wordt het meestal gebruikt in omgevingen met weinig tonen en een zeer eenvoudige en elegante decoratie.

Wanddecoratie

Als we niet veel ruimte hebben om een kerstboom in de woonkamer te zetten, kunnen we altijd onze toevlucht nemen tot de ontwerpen die op de muren worden geplaatst Deze bomen nemen heel weinig ruimte en blijven de kerstsfeer overbrengen. Aan de ene kant hebben we een boom gemaakt met wat touwen en kleine blaadjes en maretak. Aan de andere kant vinden we een originele compositie waarin de vorm van de boom gecreëerd door tientallen decoratieve details te zien is.De ster ontbreekt niet aan de bovenkant.

Plankbomen

De meest functionele mensen willen kerstbomen die de rest van het jaar gebruikt kunnen worden. Hoewel dit onmogelijk lijkt, is het niet zo, want er zijn bomen die authentieke planken zijn Deze bomen zijn gemaakt van eenvoudig hout, met latten die zijn gesneden om de driehoekige vorm van de boom. Het neemt ook weinig ruimte in, omdat het niet erg breed is. De manier om het te versieren is door details op de planken toe te voegen. Van hangende ornamenten tot engeltjes, kaarsen en houten of verlichte letters. De combinaties zijn zeer gevarieerd en we staan voor een elegant en modern element. Een andere kijk op de traditionele kerstboom. De rest van het jaar kan het worden gebruikt als een andere boomvormige plank.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: