Decoratie-ideeën

Ontdek hoe Amerikaanse huizen eruit zien

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De Amerikaanse huizen zijn huizen met een typisch houten frame in hun structuur. In ons land is het erg moeilijk om dit type huizen te zien, omdat ze traditioneel meer met andere materialen werken, zoals steen of baksteen. Deze Amerikaanse huizen kunnen echter een goede optie zijn bij het inrichten van ons huis.

Deze huizen passen in hun omgeving, en er zijn echt redenen waarom ze van hout zijn gemaakt. We zullen de details van deze typisch Amerikaanse huizen bekijken en of ze kunnen worden aangepast aan wat we zoeken in een huis.Sommige voorbeelden zijn perfect voor elk land.

Houten huizen

Amerikaanse huizen zijn meestal gemaakt van hout Dit heeft zijn reden van bestaan, en het is dat het voor hen veel goedkoper is om ze van dit materiaal te maken, aangezien ze veel bosgebied. Bakstenen en beton zijn duurder, dus er wordt gezocht naar meer betaalbare opties. Deze huizen hebben een houten frame met grote balken en pilaren die het ondersteunen. Ook de wanden zijn gemaakt met houten latten waartussen de isolatie en leidingen zijn geplaatst. Het proces van het maken van het huis is sneller en goedkoper. Deze huizen hebben echter meestal een betonnen basis, zodat ze op een stabiele en zeer stevige ondergrond staan.

Het belang van de kelder

In Amerikaanse huizen is de kelderruimte zeer belangrijk,, iets dat zeldzaam is in ons land, waar bijna geen enkel huis deze ruimte heeft.De kelder van het Amerikaanse huis wordt meestal bedekt met materialen zoals beton, omdat dit de basis is waarop het huis gebouwd zal worden. Het is een ruimte die kan worden gebruikt van opslagruimte tot speelruimte voor kinderen. Het is echter heel gebruikelijk dat deze kelders worden geconditioneerd om nog een huis te creëren. Het is een groeiende trend om in het souterrain een aparte woning te creëren, zodat de huiseigenaren deze kunnen verhuren en zo een beetje winst kunnen maken uit de woning, terwijl ze de hypotheek betalen.

Tuinen

Bijna alle huizen staan in buurten met vergelijkbare gebouwen. Deze huizen zijn meestal omgeven door een tuin, van verschillende grootte afhankelijk van de buurt, wat enige privacy biedt aan de eigenaren. Tuinen worden in dit land veel gebruikt om een barbecueplek te hebben waar je vrienden kunt ontmoeten, of als ruimte om te spelen of voor huisdieren.Ze hechten er veel belang aan om thuis een tuin te hebben die hen meer bruikbare ruimte biedt voor het huis.

Open interieurs

Jaren geleden haalden ze huizen weg met zeer aparte kamers, waardoor er misschien huizen ontstonden die te gecompartimenteerd en gesloten waren. Op dit moment is dit, net als in andere landen, aan het veranderen, aangezien er steeds meer eisen worden gesteld aan open ruimtes Hoewel de fundamentele balken en pijlers waarop het gebouw steunt, moeten worden gerespecteerd huis, het is mogelijk om grotere huizen te maken en dat zie je terug in deze Amerikaanse huizen. Er zijn unieke ruimtes gemaakt, zoals de eetkamer, verbonden met de keuken. Het resultaat is een huis dat meer ruimtegevoel geeft.

Amerikaanse keukens

Er is een element dat heel typerend is voor Amerikaanse huizen en dat in bijna alle huizen te zien is.We hebben het dan over de typische Amerikaanse keukens met kookeiland In deze keukens ontstaan meestal vrij open ruimtes met in het midden een eiland dat vele functies biedt. Het kan een werkruimte zijn maar ook een ruimte waar je kunt eten of afspreken met het gezin. Er moet rekening mee worden gehouden dat het in Amerikaanse huizen heel gewoon is dat familie en vrienden samenkomen voor diner of lunch.

Gastenkamers

De overgrote meerderheid van Amerikaanse huizen heeft een logeerkamer voor degenen die de eigenaren van het huis kunnen bezoeken. In veel gevallen bevindt deze kamer zich in het souterrain, omdat ze meestal een eigen en-suite badkamer hebben. In andere gevallen is het in het bovenste gedeelte, samen met de eigenaren van het huis.

Decoratie van Amerikaanse huizen

De stijl in Amerikaanse huizen is meestal iets sierlijks en romantisch.Momenteel veranderen deze huizen van decoratie en zijn ze moderner en innovatiever geworden. Decoratie is eenvoudiger geworden dankzij de invloeden van de Europese Scandinavische stijl, daarom zoeken veel huizen naar meer open en eenvoudige ruimtes. De kleuren zijn veranderd van geroosterde en warme tinten naar veel helderdere en lichtere tinten die licht brengen in alle ruimtes. De decoratie is niet overdadig of overbelast, met kleine decoratieve details.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: