Decoratie-ideeën

Ontdek enkele originele ideeën voor een 365 kalender

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De kalenders zijn essentieel op dagelijkse basis, om onszelf te situeren, gebeurtenissen op te schrijven en de dagen die voorbijgaan in gedachten te houden. Ongetwijfeld heeft bijna iedereen thuis en op kantoor een kalender, maar dit betekent niet dat het een eenvoudig functioneel element moet zijn. Kalenders kunnen heel interessante en zeer originele stukken zijn.

Er zijn veel verschillende ideeën om originele kalenders te kopen Van degenen die aan de muur hangen tot degenen die op papier zijn gemaakt en in klein formaat voor werktafels.De ideeën zijn heel divers en we kunnen zelfs een DIY-kalender op maat maken.

Kleine tafelkalender

De 365 bureaukalenders zijn ideaal om mee te nemen naar kantoor. Het is een geweldig idee, aangezien het kleine kalenders zijn die erg handig voor ons zijn. Er zijn simpele ideeën en andere die veel leuker en specialer zijn. We vinden er enkele die worden gebruikt als origami, om beeldjes te maken. De bolvormige kalender is erg leuk, omdat we hem kunnen rollen om de verschillende maanden te zien. We hebben nog een prachtige kalender in de vorm van piramides die ook aan elke tafel kan worden verzameld, zodat hij niet te veel in beslag neemt. Elke maand heeft ook een andere kleur om ze beter te herkennen.

365 wandkalender

Sommige kalenders zijn erg decoratief en daarom zijn ze handig om aan de muur te hangen.Vooral deze hebben ontwerpen die combineren en toch elke maand onderscheiden worden. Dit type kalenders zijn perfect voor het decoreren van de muren Sommige kunnen zelfs dienen als authentieke kleurrijke schilderijen om de muren een vleugje te geven. Maar je moet de ontwerpen wel goed kiezen, zodat ze bij de kamer passen.

Thuiskantoorkalender

Als we een thuiskantoor hebben, iets dat steeds vaker voorkomt, is het ook een goed idee om een grote kalender toe te voegen die ook erg visueel is. Kalenders zijn nodig om het werk te organiseren. Als we een grote nodig hebben, kunnen we er altijd een maken die zelfgemaakt is. Met washi-tape kun je de lijnen maken en vervolgens cijferstickers voor de dagen toevoegen. Het wordt elke maand vernieuwd en de gaten worden gewoon opgevuld met post-it waarin we alles stoppen wat we moeten doen.

Originele kalender

Onder de kalenders vinden we enkele ideeën die echt origineel zijn. Zoals een kalender gemaakt met kleine stukjes die elke maand naar believen worden teruggelegd. Je kunt stukken kiezen om gebeurtenissen, zoals reizen, te markeren en ze na verloop van tijd verwijderen. Aan de andere kant zien we een kalender waarin je de dagen kunt wissen door met een muntje te krassen, zoals bij de typische 'kraskaarten'. Leuke en verschillende ideeën om de dagen te tellen.

Ontwerpkalender

Sommige kalenders zien er echte ontwerpen uit Zoals deze kalenders gemaakt met stukken en hout. Het zijn verschillende ideeën waarmee we de maanden en de dagen aangeven die beetje bij beetje voorbij gaan. Het is duidelijk dat ze het nadeel hebben dat we eraan moeten denken ze dagelijks te vernieuwen om niet in de war te raken met de dag.Maar ze hebben het grote voordeel dat het kalenders zijn die van jaar tot jaar even nuttig zijn. Dit zijn veel groenere ideeën dan de bederfelijke 365 kalenders die elk jaar uitkomen.

Hangende kalender

Als je van decoratieve ideeën houdt, kun je altijd een kalender afdrukken op kleine stukjes papier en hem dan ophangen. Het is een leuk idee dat heel goed past bij de Scandinavische stijl die in de mode is geraakt. Ook zien we de typische adventskalender die gemaakt is voor de maand december. Je kunt altijd elke maand zo'n kalender maken, met elke dag kleine cadeautjes zodat we iets hebben om de dag mee te beginnen. Kleine clips en sterke draden zijn nodig om ze op te kunnen hangen. De lijst is optioneel, hoewel hij er geweldig uitziet, alsof het een decoratief schilderij is.

Kettingkalender

Hier hebben we nog een geweldig idee om een geweldige kalender te maken. Gebruik badges die een magneet kunnen hebben erachter om aan een metalen oppervlak te bevestigen. De badges kunnen thuis worden gemaakt en u kunt de nummers en enkele belangrijke gebeurtenissen toevoegen. Het is een manier om onze prachtige kalender verder te personaliseren. De platen kunnen worden gewijzigd als er belangrijke gebeurtenissen verschijnen. Het idee is eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren.

Gigantische kalender

Voor degenen die een kalender voor het hele jaar in maxi-formaat willen hebben, geven we je dit idee. Dat kan door een kalender in delen op pagina's af te drukken en helemaal op de muur te plakken. Op deze manier hebben we een algemeen beeld van het jaar en kunnen we essentiële gebeurtenissen toevoegen die we niet mogen vergeten, zoals uitstapjes of verjaardagen.Het is een heel origineel idee, maar we moeten bereid zijn om van een hele muur een functionele en zeer visuele kalender te maken.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: