Decoratie-ideeën

Decoratie-ideeën met natuurlijke herfstproducten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Een van de beste seizoenen van het jaar om die herfst te versieren. Ook begint het weer kouder te worden en hangouts met vrienden en familie nemen toe, het is te koud om naar buiten te gaan! U kunt in uw eigen huis glazen wijn drinken met uw vrienden en een gezellige avond beleven. Hoewel u zich af en toe een beetje gestrest kunt voelen als u aan de beurt bent om te hosten.

Decoreren voor de feestdagen is niet altijd gemakkelijk. Maar in werkelijkheid heeft de natuur zelf producten die u van dienst zullen zijn, zodat uw decoratie niet alleen de perfecte gastheer is, maar ook uitstekend.

Pompoenen zijn hét product van de herfst. Mensen gebruiken pompoenen al tientallen jaren om hun huizen een herfstesthetiek te geven. Maar misschien ben je er klaar voor om het te veranderen. Om je te helpen hebben we vijf verschillende manieren samengesteld om te decoreren met herfstproducten. De beste? Dat je deze producten na het decoreren kunt gebruiken om recepten te maken en te proeven.

De Pompoen

Zoals we hierboven hebben vermeld, is pompoen het sterproduct. Waarom een traditionele vaas op tafel zetten als je ook een seizoensproduct kunt gebruiken? De bovenkant van een pompoen afsnijden en uithollen is een geweldig idee.

Je hebt een perfecte vaas voor herfstbloemen. Mums, dahlia's en madeliefjes in sinaasappels, rood en geel dragen bij aan het seizoensgevoel. Je kunt zelfs boerenkool gebruiken als vulling in je arrangementen om te ondersteunen wat er nu in het seizoen is. Schik verschillende pompoenen van verschillende hoogtes bij elkaar voor een gedenkwaardig middelpunt in de herfst.

De appels

Als je een sculpturaal element aan je tafel wilt toevoegen voordat je een mooi herfstdiner organiseert, zijn appels een punt in je voordeel. Je kunt appels stapelen in een vaas van helder glas en wat groen toevoegen voor de garnering. Je hebt een spectaculair middelpunt en bovendien wordt het dessert al geserveerd!

Een ander geweldig idee is dat je in plaats van groen toe te voegen, er wat lampen tussen kunt zetten. Plaats dit item op een plek waar het een warm en gezellig gevoel kan creëren voor zowel de kamer als je gasten.

Bosbessen

Bosbessen zijn ook een perfecte optie. Hun kleine formaat en mooie kleur maken ze perfect voor decoratie omdat ze visueel erg interessant zijn.Schik de bosbessen rond de basis van een kaars of in een grote doorzichtige vaas, of plaats ze in een vaas en voeg een kaars toe aan de bovenkant. Om de look van herfst naar winter te verplaatsen, kun je takjes evergreens toevoegen als het weer koeler wordt.

Acorn Squash

Acorn squash ziet er erg decoratief uit en je kunt het met een beetje creativiteit ook veel meer leven geven. Deze pompoenen hebben veel kleuren. Je kunt decoreren met het product zoals het is, of je kunt op zoek gaan naar ambachten om het er veel feestelijker en herfstiger uit te laten zien. Hoe zit het met rijgen vanaf de bovenste helft om ze eruit te laten zien als een echte eikel? Het is origineel en je kunt het zowel binnen als buiten je huis als decoratie neerzetten.

De natuur geeft je veel meer

Peren uit het late seizoen (vooral de rode variëteit) en vijgen zijn ook mooie toevoegingen aan een herfsttafellandschap. En natuurlijk kun je wat pompoenen gebruiken om dingen een typisch seizoensgevoel te geven.

Druiven zijn ook geweldig voor herfstdecoratie, en je kunt ze op veel verschillende manieren decoreren. Je kunt zoals met de appels en in een transparante glazen vaas mooie druiven zetten en met verschillende karakteristieke kleuren zoals groen of paars en zo een mooi middelpunt creëren.

Het ideale aan fruit in het middelpunt van de tafel zetten als je gasten hebt, is dat je naast decoratie ook mensen meer fruit kunt laten eten, iets wat essentieel is voor de gezondheid. Het is een gezonde optie die de natuur geeft us aanbiedingen en dat mensen er vaak liever geen rekening mee houden

In plaats van je te concentreren op decoreren met fruit dat is gemaakt van sculpturen, was of plastic, is het ideaal om het te doen met echte friet. Ook als je geen gasten hebt, als je het fruit bij de hand hebt kun je het ook vaker eten. Iets ideaals en noodzakelijks voor jou en het hele gezin.Behalve dat je je huis op de meest herfstige manier hebt ingericht, kun je ook veel gezonder eten. Het is een totaal plek op twee voor één! Dus vergeet niet om de volgende keer dat u dit najaar op de markt komt, te zoeken naar uw seizoensproducten. Denk niet alleen aan de recepten die je wilt maken, maar ook aan je gezondheid en hoe je je huis dit seizoen wilt decoreren.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: