Decoratie-ideeën

Gebruik een Amerikaanse bar voor een meer functionele keuken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het gebruik van een ontbijtbar in de keuken is een geweldig idee. Moderne keukens bieden dit soort toevoegingen die veel speling geven en zeer functioneel zijn. De Amerikaanse bar kan dienen als werkruimte maar ook als geïmproviseerde eetzaal. Het is ideaal voor grote appartementen en ook voor kleine.

In de Amerikaanse balk moet met verschillende elementen rekening worden gehouden. Van de verlichting, die goed moet zijn als je er wilt eten of werken, tot de hulpmeubels om op te zitten, zoals krukken. Dit alles moet worden gekozen om bij de Amerikaanse maat te passen.

Waarom een Amerikaanse bar plaatsen

De Amerikaanse bar is om vele redenen perfect. Het biedt nog een extra werkruimte in de keuken, wat erg handig is als je niet al te veel werkblad hebt om ma altijden op te bereiden. Bovendien is deze bar perfect voor het maken van snelle ma altijden, zoals snacks of ontbijt, zonder dat je de eetkamer hoeft voor te bereiden. Een ander voordeel van de bars is dat ze ons in staat stellen omgevingen te mixen, omdat ze het scheidingspunt zijn van de eetkamer of de woonkamer als we een open appartement hebben. Met deze bar kun je in de keuken werken en communiceren met de woonkamer of eetkamer. De bar vervangt ook de eetkamer in kleine appartementen die het zich niet kunnen veroorloven om deze ruimte toe te voegen.

Room Divider

Een ontbijtbar kan een goede manier zijn om ruimtes te scheiden in een open appartement.Tegenwoordig zijn open ruimtes populair, maar het probleem om te weten hoe de ruimtes te scheiden, doet zich voor. De bar beperkt het keukengedeelte en helpt ook om te communiceren met de woonkamer zonder de ruimte te open en leeg te maken. Het is een goede manier om beide gebieden te definiëren. Bovendien kunnen we in dit voorbeeld zien hoe de bar de eetkamer vervangt, omdat het een ruimte is die goed wordt gebruikt voor zowel eten als werken.

Materialen voor de bar

Er zijn veel materialen die gebruikt kunnen worden in de ontbijtbar. Normaal gesproken heeft de bar de neiging om hetzelfde materiaal te hebben als het aanrechtblad, aangezien je er ook aan kunt werken. In veel huizen besluiten ze echter om de bar van het werkblad te onderscheiden. Zodat deze reep alleen gebruikt wordt om te eten of iets te drinken terwijl de andere persoon eten aan het maken is en zo met haar kan praten.In deze gevallen zien we staven die gemaakt kunnen zijn van resistent hout en geschikt zijn om te worden blootgesteld aan vocht.

Amerikaanse balkstijlen

Wat betreft de stijlen die kunnen worden gekozen voor dit type bars, ze zijn zeer gevarieerd. Bars zijn meestal opgenomen in de modernste keukens, daarom vinden we veel voorbeelden van bars in een moderne en minimalistische stijl We zien echter ook meer rustieke bars in hout of met werkbladen van kleuren om alles een casual touch te geven. In het geval van stijl hebben andere elementen er veel mee te maken, zoals krukken of verlichting. Als we de set hebben, kunnen we een complete keuken met bar zien. Daarom is het een belangrijke taak om te weten hoe je de details kiest die bij de bar horen.

Barkrukken

Hebben we je ooit verteld over krukken voor keukenbars? En het is dat het een wereld is waarin er veel modellen zijn. Van eenvoudige houten krukken tot anderen met een modern en minimalistisch design De krukken kunnen in hoogte worden versteld en het is beter om krukken te kiezen met een kleine rugleuning en ruimte om de voeten te laten rusten, aangezien ze zijn veel comfortabeler. Wat betreft de stijl, dat hangt af van het type keuken dat we hebben. Sommige mensen besluiten om gekleurde krukken toe te voegen om kleur te geven aan een witte keuken. Als de keuken al rood is of veel kleur heeft, kun je beter kiezen voor zwarte of witte krukken. Ze zullen hetzelfde opvallen en zullen niet verzadigen met kleur. Bovendien moet je altijd de hoogte van de bar opmeten om krukken te vinden die zich aan deze hoogte aanpassen.

Barverlichting

De Amerikaanse bar is een werkruimte en ook een ruimte waar je kunt eten of kletsen.Daarom vereist goede verlichting Normaal gesproken bevindt de bar zich in het midden tussen de keuken en de woonkamer, waardoor er weinig licht kan zijn. We weten dat we lampen in de kamer zullen hebben, maar die verlichting is niet genoeg voor deze bar. Vanwege de plaatsing wordt meestal gedaan om lichten direct op de bar te plaatsen. Deze lampen brengen licht in de keuken en vooral in deze werkruimte. Natuurlijk zijn er in de keuken nog andere kleine directe lampen voor de werkruimtes, maar deze lampen boven de bar brengen algemene verlichting in alles terwijl de focus op het aanrecht ligt.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: