Decoratie-ideeën

Ideeën om herfstetalages te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het is niet eenvoudig om een haastige voorbijganger voor uw bedrijf te laten stoppen. Window dressing is een kunst die de grote ketens uitbuiten door aanzienlijke middelen toe te wijzen. Met welk doel? Met als doel de aandacht te trekken van potentiële klanten.

Te midden van zoveel concurrentie is het van essentieel belang dat uw showcase niet een van de vele is. En hiervoor is het nodig om uw vindingrijkheid aan te scherpen om het meeste uit dat kleine venster van uw etablissement te halen. Een creatieve en originele showcase zal u helpen zichtbaarheid te krijgen en ervoor te zorgen dat een groter aantal mensen uw bedrijf wil betreden, hetzij omdat ze het leuk vonden wat ze zagen, hetzij omdat ze meer wilden zien.

Wat moet er in het venster worden weergegeven? Hoe het te laten zien? Het concept waarmee u zich presenteert, moet zich kunnen aanpassen aan uw product en de kwaliteiten ervan op de meest geschikte manier kunnen tonen. En hiervoor is het niet nodig om het huis uit het raam te gooien, maak het gewoon aantrekkelijk door scenografische elementen, kleur en verlichting.

Pas je raam aan elk seizoen aan

Originaliteit, creativiteit en innovatie zijn essentiële vereisten om de hoofdfunctie van een etalage te vervullen: aandacht trekken. Maar het herstructureren en actualiseren is ook nodig zodat uw klanten uw etablissement met nieuwe ogen zien, ongeacht of uw producten min of meer statisch zijn.

Commerciële activiteiten veranderen per seizoen en het is altijd een goede strategie om de manier waarop u uw product weergeeft in elk seizoen aan te passen.U hoeft het concept of het oorspronkelijke idee niet te variëren, maar het wordt aanbevolen elementen en kleuren te introduceren die typerend zijn voor het seizoen en de verlichting aan te passen aan de inval van de zon in elk een van hen.

Fall Window Display-elementen

Wat gebeurt er in de herfst? De temperatuur da alt, de luchtvochtigheid stijgt, de bladeren vallen, warme tinten zoals geel, oker of bruin worden de hoofdrolspelers van onze paisajes Deze en andere referenties kunnen helpen je past je etalage aan dit seizoen van het jaar aan.

Bladeren en takken

Bladeren zijn een van de meest terugkerende elementen in herfstetalages. Het verspreiden van bladeren op de grond is een van de meest gebruikte hulpbronnen en dat is geen toeval. Het is een eenvoudig hulpmiddel en wie herinnert zich niet dat aangename gevoel van op de bladeren stappen met de katiuska's toen ze kinderen waren? Bladeren kunnen echter op veel andere manieren worden weergegeven.Van de meest traditionele door bomen of struiken tot de modernste gemaakt met prints of schermen.

Hout is een natuurlijk element dat je ook kan helpen om dat herfstige tintje aan je etalage te geven waar je naar op zoek bent. Het zal ook warmte aan het geheel geven en zal ervoor zorgen dat mensen het als een gastvrije ruimte ervaren. Je kunt houten meubels of natuurlijke elementen zoals stammen of takken introduceren.

De kou, de wind en de regen

De weergerelateerde elementen die elk seizoen bepalen, zijn ook een geweldige bron. Regen en wind zijn een goede basis om mee aan de slag te gaan om je etalage te decoreren, maar je zult originele manieren moeten vinden om ze weer te geven. En we vonden het een goed idee om gloeilampen als regendruppels te gebruiken, vind je niet?

De oogst

Het gebruik van elementen gerelateerd aan het klimaat van een bepaald seizoen is heel gebruikelijk, maar je kunt er ook naar verwijzen met de oogsten. Spelen met elementen die verband houden met de aarde of voedsel, zoals pompoenen, zoete aardappelen, kastanjes,mandarijnen, granaatappels, appels of paddenstoelen plaatst uw etalage op een specifieke tijd van het jaar en wekt zintuigen zoals als smaak of geur bij voorbijgangers.

Fall Window Colors

Als we ergens van de herfst houden, dan is dat vanwege het warme kleurenpalet dat de landschappen in deze tijd van het jaar aankleedt. De okertint doet het heel goed in etalages in combinatie met natuurlijke materialen en handgemaakte stukken. Een andere herfstkleur is bruin, een neutrale kleur die we makkelijk kunnen combineren.En we vergeten geel, oranje en rood niet; kleuren waarmee je een gedurfde touch aan je etalage kunt geven.

Je moet er ook rekening mee houden dat terwijl monochrome of weinigkleurige etalages elegantie en exclusiviteit beïnvloeden, polychroom helpt om originaliteit, nieuwheid en durf over te brengen. Je moet ook in gedachten houden wat elke kleur uitstra alt, aangezien elke kleur de mogelijkheid heeft om ons te helpen associaties te maken met verschillende objecten of afbeeldingen.

Het aantal objecten dat u weergeeft, de kleur die u kiest, het type verlichting dat u kiest, zijn slechts enkele van de factoren die de impact van uw etalage zullen beïnvloeden de meesten van hen geven er de voorkeur aan een verhaal te vertellen, potentiële klanten te wijzen op wat ze binnen zouden kunnen vinden en een beroep te doen op hun emoties.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: