Spaces

8 benodigdheden voor een gemakkelijke verhuizing

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Verhuizen kan behoorlijk stressvol zijn, vooral omdat het veel tijd, moeite en energie kost. Alle spullen inpakken, in dozen doen, alles naar het nieuwe adres vervoeren, dozen uitpakken, alles wegzetten is echt vermoeiend werk en niemand verhuist graag. Hoewel er soms geen andere optie is en je het moet doen.

Als je op het punt staat te verhuizen, heb je waarschijnlijk al een idee van de basisbenodigdheden die je nodig hebt voor je verhuizing: dozen, plakband, papier en stiften. Maar dit is niet alleen wat nodig is voor een verhuizing, er zijn andere basisaspecten waar het geen goed idee is om geen rekening mee te houden. Met deze materialen wordt uw verhuizing gemakkelijker en kunt u beter voor al uw bezittingen zorgen, of het nu gaat om meubels of accessoires van welke grootte dan ook.

Kleurgecodeerde labels

Hoewel het waar is dat een marker meer dan voldoende kan zijn om de dozen te markeren, is het veel praktischer, schoner en handiger om kleurgecodeerde labels te gebruiken. U kunt tijd besparen met het uitpakken van dozen bij een verhuizing.

Je kunt voor elke kamer in je huis een kleur kiezen. Bijvoorbeeld blauw voor de badkamer, roze voor je slaapkamer, groen voor de kinderkamer, paars voor de woonkamer, etc. Deze voorgedrukte, kleurgecodeerde labels maken het sorteren van items (en ze terugvinden na de verhuizing) zoveel gemakkelijker.

Labelband met kleuren

Als je de voorkeur geeft aan een alles-in-één oplossing voor het organiseren van je verhuisdozen, is dit type tape sterk genoeg om een lichtgewicht doos te verzegelen en te labelen, zodat je hem gemakkelijk kunt uitpakken.Je kunt labeltapes vinden die je kunt gebruiken om de dozen te sluiten en waarop bijvoorbeeld: 'keuken', 'badkamer', 'slaapkamer' over de hele lengte van de tape staat. Je hoeft niets op de etiketten te schrijven en je kunt je dozen makkelijk terugvinden!

Mobiele apps om te inventariseren

Een inventaris is essentieel zodat je niets vergeet en alles goed kunt inpakken. Mobiele applicaties om visuele inventarissen (met foto's) van al uw bezittingen te hebben, zijn een geweldige manier om alles goed opgeborgen te houden en later te onthouden of u alles hebt ingepakt of niet. Hoewel het waar is dat het extra werk kan zijn om foto's te moeten maken, is het de moeite waard. In je app store vind je degene die voor jou het meest praktisch is.

Je kunt je itemlijst en de waarde van elk van de dingen delen, gedetailleerde notities of instructies toevoegen voor elke doos (voor het geval ze kwetsbaar zijn). U kunt uw voorraad bestellen door gepersonaliseerde labels te maken om later af te drukken of met QR-scancodes, die u kunnen vertellen wat er in de doos zit. Nieuwe technologieën maken alles veel gemakkelijker voor u!

Kartonnen tussenschotten

Opvouwbare kartonnen doosverdelers passen in elke doos, bak of tas en helpen je om je meest kwetsbare spullen veilig gescheiden te houden. Je kunt ook glazen, kaarsen, vazen, ornamenten, flessen opbergen, alles zal goed georganiseerd en beschermd zijn.

Zelfklevende tape

Bruin papieren tape is sterk en gemakkelijk op de rol te snijden. De lijm kleeft op bijna elk oppervlak. Zodra je je dozen ermee hebt verzegeld, kun je er ook op schrijven voor labeldoeleinden, waardoor het een van de meest veelzijdige verhuisartikelen is die er zijn. Daarom is dit element essentieel bij alle verhuizingen.

Biologisch afbreekbare noppenfolie

Deze noppenfolie is een milieuvriendelijk alternatief voor de standaard soort.Het is biologisch afbreekbaar, dus het wordt uiteindelijk geen onderdeel van het groeiende probleem van de stortplaats. Het is beter dan de gebruikelijke noppenfolie te kopen, omdat het vervuilender en gevaarlijker is voor de planeet. Deze is daarentegen gemakkelijk te vinden en je kunt hem voor precies hetzelfde doel gebruiken, aangezien de effectiviteit net zo goed is. Het is misschien wat duurder, maar het is het waard.

Fijn gerecycled papier om in te pakken

Dun gerecycled inpakpapier is een alternatief voor noppenfolie dat ook een goede optie is. Dit type papier voegt dimensie en demping toe en omhult uw meest kwetsbare items, zodat ze niet scheuren.

Plastic dozen

Als je je zorgen maakt over duurzaamheid en je denkt dat het niet goed is om kartonnen dozen te kopen om weg te gooien, kun je plastic dozen huren of kopen om later plastic dozen te hergebruiken.De bomen zullen je dankbaar zijn en je zult dozen kunnen hebben voor elke keer dat je ze nodig hebt zonder altijd voor kartonnen dozen te hoeven kiezen. Deze dozen zijn waterdicht en je vindt ze in vele soorten en maten.

En vergeet natuurlijk de kruiwagen niet! Het zal veel gemakkelijker zijn om dingen te vervoeren en je zult je lichaam geen pijn doen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: