Decoratie-ideeën

Ideeën om een ​​veranda in de herfst te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Hoewel de zomer nog niet voorbij is, zetten de koele ochtenden en nachten je aan het denken en merken dat de herfst dichterbij komt. Herfstdecoratie wordt ook goed geaccepteerd omdat de kleuren ervan meestal worden gewaardeerd en ons een goed gevoel geven door er gewoon naar te kijken. Het is het seizoen voor pompoen, voor warme kleuren en voor familieleden om thuis te komen om ons te bezoeken en te genieten van de veranda.

Het decoreren van een veranda in de herfst begint met weten welke kleurencombinatie ideaal is, je moet rekening houden met het kleurenschema dat je wilt.Je bent niet echt beperkt tot het dragen van typische herfstkleuren zoals oranje of bruin. Je kunt de herfstkleuren toepassen en de kleuren toevoegen die er aan de buitenkant van je huis het beste uitzien.

De beste kleuren voor herfstdecoratie

  • Oranje. Dit is de ultieme herfstkleur en is de eerste die in je opkomt. Dof oranje is het populairst in de herfst en helpt je bij het vinden van de perfecte herfstkleurencombinatie, omdat het vaak goed samengaat met andere herfstkleuren.
  • Goud. Dit is weer een herfstdecoratiestuk, inclusief metallic goud.
  • Rood. Net als een perfect herfstblad is warm, levendig roodachtig een standaard herfstkleur.
  • Zwart. Ja, zwart werkt geweldig als decor voor een herfstveranda. Zwart is een prachtige kleur voor plantenbakken, smeedijzeren decoraties en zelfs een voordeur.
  • Donkerpaars. Dieppaars kan in je interieur passen omdat het een aanvulling vormt op een traditioneel warm herfstkleurenschema.
  • Marineblauw. Je kunt blauw dragen met andere neutrale kleuren zoals zwart of antracietgrijs in alle kleurenschema's. Alle blauwtinten zijn gemakkelijk te combineren en het resultaat zal je bevallen.

Fall Versierde Veranda

Als je eenmaal duidelijk weet welk kleurenschema je wilt voor de herfst, dan is het tijd om het perfecte veranda-decor te vinden. Het is veel gemakkelijker om decor en benodigdheden te kopen als je rekening houdt met de kleuren die je wilt gebruiken. Hier zijn de geheimen voor het creëren van een charmante decoratiestijl voor je veranda.

Decoratieve accessoires

Decoratieve herfstaccessoires kunnen je veranda transformeren en er prachtig van maken.De juiste decoratieve accenten kunnen uw veranda een nieuwe look geven door slechts enkele items toe te voegen. Accessoires die goed passen bij het decor van een herfstveranda zijn: lampen, schansen, manden, pompoenen. Accenten moeten goed gecombineerd worden en nooit te veel plaatsen om overbelasting te voorkomen of te weinig om te voorkomen dat ze te 'leeg' zijn.

Herfstkrans

Als het gaat om decoratie voor de herfst, is de juiste krans alles. Het kan de ster worden van uw veranda-decoratie. Je kunt je eigen krans maken om te pronken met het herfstkleurenschema, of er een kopen en de rest van de veranda decoreren met de krans die je in gedachten hebt gekocht. Je herfstkrans moet passen bij de kleur van de voordeuren stem af met bijvoorbeeld de deurmat bij de ingang.

Herfstgebladerte

Of je nu kiest voor levende of kunstmatige planten, het toevoegen van herfstbladeren aan je veranda is een must. Hoe kleurrijker hoe beter. Als je nog aan het nadenken bent over hoe het kleurenschema eruit zou kunnen zien, voeg dan bijvoorbeeld planten toe met slingerachtige bladeren in natuurlijke herfstkleuren, het ziet er tegelijkertijd warm en elegant uit.

Beschilderde en functionele meubels

Beschilderde meubels zijn een must voor je herfstveranda, en het is zo veelzijdig. Een bankje of stoel op je veranda zorgt voor een gezellige uitstraling en biedt zitgelegenheid op warme herfstdagen. Een geverfde bank kan ook dienst doen als plank of standaard voor je planten, waardoor er decorlagen ontstaan. Je hebt misschien niet de tijd of het geduld om je eigen verandameubels te schilderen, maar het is een gemakkelijke manier om de kleur aan te passen. Als je geschilderde meubels koopt, kun je deze personaliseren met verf en stencils.

Wijzig de kleur van de deur

Elk excuus is goed om de kleur van de voordeur te veranderen. Deze deur is het centrale decoratiestuk van uw veranda en u mag hem niet aan de kant laten, daarom moet u een kleur bedenken die uitnodigend is. Kies een kleur die ook de rest van het jaar goed staat (de decoratie verander je niet elk seizoen van het jaar!). Je kunt ook een slinger aan de voordeur hangen, zodat deze beter opv alt op de veranda.

Met deze ideeën heb je een prachtige herfstdecoratie op je veranda om van te genieten op de dagen dat het weer het toelaat. U kunt genieten in het gezelschap van uw dierbaren of in uw eigen gezelschap. Het wordt geweldig!

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: