Decoratie-ideeën

Ontdek de toepassingen van papier om meubels te bekleden

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Momenteel hebben we een groot aantal elementen om thuis te knutselen, zodat we de decoratie gemakkelijk kunnen veranderen met wat details. Een van de gemakkelijkste manieren om een nieuwe ruimte te creëren, is door het textiel te veranderen, te schilderen en het meubilair te verbouwen. In dit geval gaan we kijken hoe we papier kunnen gebruiken om meubels te bedekken, wat ons veel speling kan geven.

Het meubelvoeringpapier lijkt sterk op vinyl en behang. Het heeft een groot aantal patronen, tinten en motieven, zodat we degene kunnen vinden die het beste bij onze smaak en ons huis past.Deze grote verscheidenheid helpt ons om de decoratie op een eenvoudige en snelle manier aan te passen.

Meubelvoering papier

Meubelpapier is gemakkelijk te vinden in grote oppervlakken voor decoratie en doe-het-zelf Dit type papier wordt steeds vaker gebruikt, omdat het populair is geworden dankzij de terugkeer van de behang. Net zoals we beginnen met het toevoegen van papier aan de muren, kunnen we hetzelfde doen, maar dan met de meubels. Natuurlijk moeten we voorkomen dat we overdrijven als we patronen op deze papieren gaan gebruiken. Het is altijd beter om vooraf een idee te krijgen. In deze winkels is er een zeer grote verscheidenheid aan papier, met veel tinten en patronen, dus we moeten er een paar bedenken en ze weggooien. De keuze zal niet gemakkelijk zijn, want er zijn echt mooie, maar die moeten we altijd inlijsten in de decoratie. Een goed idee is om een foto te maken van het meubilair en de kamer om te kijken of het goed combineert met het papier dat we gaan kopen.Bovendien moeten we het te behangen oppervlak van tevoren meten, aangezien dit papier specifieke breedtematen heeft.

Wat hebben we nodig om meubels te bedekken

Bij het bekleden van meubels hebben we een materiaal nodig dat vergelijkbaar is met het materiaal dat we zouden gebruiken om de muren met behang te bedekken. Het proces is meestal hetzelfde. Je moet het te behangen oppervlak meten en het papier verven om precies te weten waar je moet snijden. De achterkant van het papier is gelijmd en zorgvuldig geplaatst. Een plastic spatel wordt gebruikt om rimpels of luchtbellen te voorkomen en laat drogen. In het geval van een hoge papieren envelop moeten we heel voorzichtig snijden om het meubilair niet te beschadigen.

Meubelvoering binnenin

Een van de beste manieren om een meubelstuk te vernieuwen en een discrete touch te geven, is door papier toe te voegen om het aan de binnenkant te bedekken.Als we de typische planken of meubels met glas hebben, kunnen we altijd het papier op de achtergrond zetten Iets dat we als een trend hebben gezien en dat er echt geweldig uitziet in combinatie met de kleur van de meubilair. Als we de meubels schilderen en het papier toevoegen, is het alsof we een heel ander meubel hebben.

Een ander idee is om het papier toe te voegen aan de binnenlades Dit papier zal niet altijd zichtbaar zijn, maar het mooie is dat het iedereen zal verrassen die de kast opent, dus het is als een verrassingselement Als we willen dat dat papier altijd aanwezig is, dan is het beter om aan een buitenruimte te denken, maar dit idee is heel origineel en bijzonder, omdat het het interieur van het meubel accentueert wanneer het gebruikt wordt.

Creatieve meubelideeën

Als het gaat om het gebruik van papier om meubels te bekleden, hebben we een groot aantal mogelijkheden. Deze papieren kunnen worden gebruikt op gladde oppervlakken die zijn gereinigd en indien van toepassing geschuurd.Om goed te kunnen slaan, moeten ze in goede conditie zijn. Dit is de enige vereiste om papier te gebruiken dat een oppervlak volledig kan vernieuwen. Met deze papieren kunnen we een scherm een nieuw leven geven, of de lades van het meubel vernieuwen. Het is gebruikelijk om oude houten meubelen die verouderd zijn te vernieuwen door er een verflaag en goed bijpassend behang aan toe te voegen. Deze combinatie is een van de meest populaire om de meest klassieke meubels te restaureren en ze een veel modernere uitstraling te geven.

Verander de keuken of badkamer

Met deze voeringpapieren is het ook mogelijk om hele kamers te veranderen. Aan de ene kant kunnen we denken aan het veranderen van de keuken. Deuren en meubels, zelfs de koelkast kan iets heel anders zijn als we een behang van dit type gebruiken. Je kunt de kleur van een oude keuken veranderen door gewoon behang over de deuren aan te brengen.Dit papier kan een effen tint hebben, aangezien we het op alle deuren gaan gebruiken en het een groot oppervlak is. Alleen de meest gedurfde zullen genieten van het toevoegen van een patroonbehang over alle deuren. Beide kunnen ook worden gemengd, als we kiezen voor tonen die gemakkelijk te combineren zijn. Aan de andere kant is het mogelijk om op dezelfde manier de badkamer te veranderen. Als we ons al hebben verveeld met de gebruikelijke meubels in basistinten, kunnen we met dit papier een plank of de gootsteenkast een nieuw leven geven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: